Siz olsanız eski sevgilinize geri döner miydiniz? Kızlar yardım..

senesittirhuzur

Mustafa Kemal ATATÜRK
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
984
557
123
Merhaba benim hikayem biraz uzun o yüzden burada yazıp sizi sıkmak istemiyorum. ilk defa aşk denen o duyguyu yaşadım. 2 aylık bir beraberliğimiz oldu fakat tuhaf tavırları yüzünden ayrıldım. tuhaf derken, bir anı bir anını tutmuyordu. maço tipli dediğim dedik biriydi. karakterinden dolayı mı böyle yapıyordu yoksa sevmediğinden mi bilmiyorum ama bir an gözlerimin içine derin derin bakarken başka bir an kırıp dökebiliyordu en ufak bir şeyde. ve ben de beni sevmediğini düşünüp ayrıldım. tabi olaylar böyle basit gerçekleşmedi. çok yıprattı beni. severken ayrılmak zorunda kaldım. biliyorum bazılarınız madem seviyordun niye ayrıldın diyecek ama öyle olmuyor işte. ben ben olmaktan çıkmıştım benliğimi, özgüvenimi kaybetmiştim. arasam konuşsam mı diyorum. en azından ileride pişman olmamak için ama korkuyorum bir yandan da. sizin başınıza böyle bir şey geldi mi? ya da siz olsanız ne yapardınız? lütfen akıl verin. severken gurur yapan biri değilim. sevgimin peşinden gitme taraftarıyım ama ben bu adama derdimi anlatamadım ki hiç şimdi nasıl anlatacağım diye düşünüyorum. çıkmazdayımmmmmm.

Son düzenleme:
ayrilik sonrasi iletisiminiz devam ettiyse hayatnda kimse yoksa ve sizi sevdgni hala hissettiriyorsa denemeye deger :-)

not: bu insan başak burcu ve ne kadar kişiden duyduysam bu burçlar da hep aynı sorun var galiba :S normalde burçlara inanmazdım ama bu insan sayesinde inanır oldum :/

evet canım bütün başak erkekleri öyle yol yakınken dönmen iyi olmuş üzülme bence evlenip mutsuz olacağına yol yakınken dönmen iyi olmuş takma kafana bence

Merhaba benim hikayem biraz uzun o yüzden burada yazıp sizi sıkmak istemiyorum. 24 yaşındayım ve ilk defa aşk denen o duyguyu yaşadım. 2 aylık bir beraberliğimiz oldu fakat tuhaf tavırları yüzünden ayrıldım. tuhaf derken, bir anı bir anını tutmuyordu. maço tipli dediğim dedik biriydi. karakterinden dolayı mı böyle yapıyordu yoksa sevmediğinden mi bilmiyorum ama bir an gözlerimin içine derin derin bakarken başka bir an kırıp dökebiliyordu en ufak bir şeyde. ve ben de beni sevmediğini düşünüp ayrıldım. tabi olaylar böyle basit gerçekleşmedi. çok yıprattı beni 2 ayda. severken ayrılmak zorunda kaldım. biliyorum bazılarınız madem seviyordun niye ayrıldın diyecek ama öyle olmuyor işte. ben ben olmaktan çıkmıştım benliğimi, özgüvenimi kaybetmiştim. her neyse ayrılalı 3 ay oldu ama hala içim acıyor. arasam konuşsam mı diyorum. en azından ileride pişman olmamak için ama korkuyorum bir yandan da. sizin başınıza böyle bir şey geldi mi? ya da siz olsanız ne yapardınız? lütfen akıl verin. severken gurur yapan biri değilim. sevgimin peşinden gitme taraftarıyım ama ben bu adama derdimi anlatamadım ki hiç şimdi nasıl anlatacağım diye düşünüyorum. çıkmazdayımmmmmm.

not: bu insan başak burcu ve ne kadar kişiden duyduysam bu burçlar da hep aynı sorun var galiba :S normalde burçlara inanmazdım ama bu insan sayesinde inanır oldum :/

Seviyosanız gidip peşinden ne olucaksa olsun denemeye değer.

ayrilik sonrasi iletisiminiz devam ettiyse hayatnda kimse yoksa ve sizi sevdgni hala hissettiriyorsa denemeye deger :-)

canım ayrılık sonrası hiç görüşmedik. kpss kursundaydık zaten ve orada bile yüz yüze bakmıyorduk çok serttir bu konuda asla konuşmaz eski sevgilisiyle. zaten o kadar farklı gelişti ki bu ilişki olayı. ben bile neyin ne olduğunu anlamıyorum hala. hayatında biri olduğunu sanmıyorum çok seçici biri zaten ve son 2-3 senedir kimse olmamış hayatında. kpss diye diye başımın etini yedi atansa da kurtulsa bari ilişkimizin içine etti :( off offf çok çaresiz hissediyrum kendimi.

evet canım bütün başak erkekleri öyle yol yakınken dönmen iyi olmuş üzülme bence evlenip mutsuz olacağına yol yakınken dönmen iyi olmuş takma kafana bence

evet canım iyi oldu bir yönden ama aşık olunca kalbin susmuyor. mantığım böyle olması lazımdı diyor ama kalbime söz geçiremiyorum. arasam mı son kez de olsa diye içim içimi yiyor aylardır.

Seviyosanız gidip peşinden ne olucaksa olsun denemeye değer.

siz de benim gibi sevgisinin peşinden gidenlerdensiniz ne güzel. böyle insanlar az kaldı. gurur yapıp sevgiyi bile yaşamıyorlar :( ben de öyle düşünüyorum ama beni küçümseyip hafife almasından da korkmuyor değilim. sanırım yarın arayacağım. sonradan pişman olmak istemiyorum :/

canım ayrılık sonrası hiç görüşmedik. kpss kursundaydık zaten ve orada bile yüz yüze bakmıyorduk çok serttir bu konuda asla konuşmaz eski sevgilisiyle. zaten o kadar farklı gelişti ki bu ilişki olayı. ben bile neyin ne olduğunu anlamıyorum hala. hayatında biri olduğunu sanmıyorum çok seçici biri zaten ve son 2-3 senedir kimse olmamış hayatında. kpss diye diye başımın etini yedi atansa da kurtulsa bari ilişkimizin içine etti :( off offf çok çaresiz hissediyrum kendimi.

seviyorsanz ki oyle olmsa bu kdr dusunmezsiniz bnce deneyin sansinizi kaybedecek birsey yok ki

Bence denemeye değer.
Keşke benm eşim de maço olsa, höyytt dese :1::1:
Anlayışlı sevecen,yerine göre sinirlidir ama azıcık maçoluk da olsa iyiydi:1:

Merhaba benim hikayem biraz uzun o yüzden burada yazıp sizi sıkmak istemiyorum. 24 yaşındayım ve ilk defa aşk denen o duyguyu yaşadım. 2 aylık bir beraberliğimiz oldu fakat tuhaf tavırları yüzünden ayrıldım. tuhaf derken, bir anı bir anını tutmuyordu. maço tipli dediğim dedik biriydi. karakterinden dolayı mı böyle yapıyordu yoksa sevmediğinden mi bilmiyorum ama bir an gözlerimin içine derin derin bakarken başka bir an kırıp dökebiliyordu en ufak bir şeyde. ve ben de beni sevmediğini düşünüp ayrıldım. tabi olaylar böyle basit gerçekleşmedi. çok yıprattı beni 2 ayda. severken ayrılmak zorunda kaldım. biliyorum bazılarınız madem seviyordun niye ayrıldın diyecek ama öyle olmuyor işte. ben ben olmaktan çıkmıştım benliğimi, özgüvenimi kaybetmiştim. her neyse ayrılalı 3 ay oldu ama hala içim acıyor. arasam konuşsam mı diyorum. en azından ileride pişman olmamak için ama korkuyorum bir yandan da. sizin başınıza böyle bir şey geldi mi? ya da siz olsanız ne yapardınız? lütfen akıl verin. severken gurur yapan biri değilim. sevgimin peşinden gitme taraftarıyım ama ben bu adama derdimi anlatamadım ki hiç şimdi nasıl anlatacağım diye düşünüyorum. çıkmazdayımmmmmm.

Mantıklı olan hiçbir insan sana ,seviyordun neden ayrıldın demez.Bir ilişkide sadece sevmek yetmez.2 ay nedir canım ya.60 günde insan daha birbirini tanıyamazken nasıl karşısındaki insanı tutarsız tavırlarıyla yıpratır.Kendine gel.Yok sevgide gurur olmaz,yok sevgimin peşinden koşarım......filan filan güzelim bu lakırdılar Türk filmlerinde kaldı.Gurur da yapacaksın yerinde,kimsenin de peşinden koşmayacaksın.Erkek olan seven saygı duyan zaten üzmez kırmaz hatasını anlar,adımını da atar.İlerde neyin pişmanlığını yaşayacaksın Allah aşkına.Maço tipli,evrimini tamamlamış,saygısız biriyle yaşadığın 2 aylıkcık ilişkinin mi.DENENMİŞİ DENEME.kİMSENİN PEŞİNDEN KOŞUPTA ONU POHPOHLAMA.Bırak gitsin.Gitmişte zaten.İlerde pişman olmamak için arama.
Dipnot.Bunun başak burcuyla burçla mrçla alakası yok.Kimse kendini kandırmasın.Benim eşim de başak.Dünyanın en saygılı,en kibar insanı diyebilirim.

Son düzenleme:
Ara....denemekten ne kaybedersin..baktin yine olmadi bu kez en azindan bi kez daha denedimde olmadi dersin..ama gercekten sevgi varsa isin icinde ben ara derim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seviyorsanz ki oyle olmsa bu kdr dusunmezsiniz bnce deneyin sansinizi kaybedecek birsey yok ki

haklısınız zaten 2 ay boyunca gurur falan kalmadı denemekten başka çare yok sanırım. sevgimi anlayan biri olsa inanın hiç düşünmem ama hmdük işte sevgi nedir anlamaz ki :( yarın ola hayrola bakalım. ararsam sonucu da paylaşırım. ahhh ahh aşk ne tuhaf bir şeymiş :14:

evet canım iyi oldu bir yönden ama aşık olunca kalbin susmuyor. mantığım böyle olması lazımdı diyor ama kalbime söz geçiremiyorum. arasam mı son kez de olsa diye içim içimi yiyor aylardır.

bende aynı senin gibiydim çok sevdiğim için bırakamadım ve evlendim birde kızım oldu ama ayrıldık:43: kızım için görüşüyoruz bu benim için o kadar zor ki onu hala seviyorum ama olmadı beceremedik bizim hatamızı şimdi kızım çekiyo bence çok ama çok iyi düşün derim

Ara....denemekten ne kaybedersin..baktin yine olmadi bu kez en azindan bi kez daha denedimde olmadi dersin..ama gercekten sevgi varsa isin icinde ben ara derim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevgi olmasa inanın 2 ay katlanmazdım ben öyle bir karaktere. yani çekilmez biri. ve etrafımda ki herkes sen çok fedakarsın seviyorsun ama o bunu hak ediyor mu diye beni sorguladı hep. yani seviyorum. ve ben kova burcuyum öyle kolay kolay da tahammül etmem birine :S

haklısınız zaten 2 ay boyunca gurur falan kalmadı denemekten başka çare yok sanırım. sevgimi anlayan biri olsa inanın hiç düşünmem ama hmdük işte sevgi nedir anlamaz ki :( yarın ola hayrola bakalım. ararsam sonucu da paylaşırım. ahhh ahh aşk ne tuhaf bir şeymiş :14:

umarim sonuc beklediginizdende iyi olur iyi şanslar ;-)

şimdi duyguların baskın çıkıyor ancak böyle biriyle beraber olduğun sürece sorun yaşamaya devam edeceğini düşünüyorum.:ssz:

Bence denemeye değer.
Keşke benm eşim de maço olsa, höyytt dese :1::1:
Anlayışlı sevecen,yerine göre sinirlidir ama azıcık maçoluk da olsa iyiydi:1:

denemeye değer de o hödük benim için ne yaptı :( hiçbir şey :( ay öyle demeyin böyle bir eşiniz olsa inanın ömür geçmez. sevgi bile bir yere kadar düşünün artık :) çok tuhaf biri ya. dershanede bundan habersiz bir alt kata inemezdim ne geziyorsun ortalıkta derdi öküzüm benim :)

Mantıklı olan hiçbir insan sana ,seviyordun neden ayrıldın demez.Bir ilişkide sadece sevmek yetmez.2 ay nedir canım ya.60 günde insan daha birbirini tanıyamazken nasıl karşısındaki insanı tutarsız tavırlarıyla yıpratır.Kendine gel.Yok sevgide gurur olmaz,yok sevgimin peşinden koşarım......filan filan güzelim bu lakırdılar Türk filmlerinde kaldı.Gurur da yapacaksın yerinde,kimsenin de peşinden koşmayacaksın.Erkek olan seven saygı duyan zaten üzmez kırmaz hatasını anlar,adımını da atar.İlerde neyin pişmanlığını yaşayacaksın Allah aşkına.Maço tipli,evrimini tamamlamış,saygısız biriyle yaşadığın 2 aylıkcık ilişkinin mi.DENENMİŞİ DENEME.kİMSENİN PEŞİNDEN KOŞUPTA ONU POHPOHLAMA.Bırak gitsin.Gitmişte zaten.İlerde pişman olmamak için arama.
Dipnot.Bunun başak burcuyla burçla mrçla alakası yok.Kimse kendini kandırmasın.Benim eşim de başak.Dünyanın en saygılı,en kibar insanı diyebilirim.

2 ay ilişkinin süresi ama bunun önceside var. ve bu insanı kaşı gözü için sevmedim o kadar farklıydı ki her şey dedim ya çok uzun anlatıp da sıkmak istemem. ama haklısınız bu yarın da böyle olacak bir şey değişmeyecek. bencil birisi. gurur yapmak değil de sevgiden anlamayan birine kendimi anlatmaya çalışmak saçma geliyor ama yine de insan severken düşünmeden yapamıyor işte :( ben bunu mu sevdim deseniz bile kalbiniz onu söküp atamıyor hemen .

madem seni üzdü yıprattı üstelik barışma teklifide onda gelmemiş..
ben olsam yoluma bakardım...

Back
X