- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
- Konu Sahibi senesittirhuzur
Merhaba benim hikayem biraz uzun o yüzden burada yazıp sizi sıkmak istemiyorum. ilk defa aşk denen o duyguyu yaşadım. 2 aylık bir beraberliğimiz oldu fakat tuhaf tavırları yüzünden ayrıldım. tuhaf derken, bir anı bir anını tutmuyordu. maço tipli dediğim dedik biriydi. karakterinden dolayı mı böyle yapıyordu yoksa sevmediğinden mi bilmiyorum ama bir an gözlerimin içine derin derin bakarken başka bir an kırıp dökebiliyordu en ufak bir şeyde. ve ben de beni sevmediğini düşünüp ayrıldım. tabi olaylar böyle basit gerçekleşmedi. çok yıprattı beni. severken ayrılmak zorunda kaldım. biliyorum bazılarınız madem seviyordun niye ayrıldın diyecek ama öyle olmuyor işte. ben ben olmaktan çıkmıştım benliğimi, özgüvenimi kaybetmiştim. arasam konuşsam mı diyorum. en azından ileride pişman olmamak için ama korkuyorum bir yandan da. sizin başınıza böyle bir şey geldi mi? ya da siz olsanız ne yapardınız? lütfen akıl verin. severken gurur yapan biri değilim. sevgimin peşinden gitme taraftarıyım ama ben bu adama derdimi anlatamadım ki hiç şimdi nasıl anlatacağım diye düşünüyorum. çıkmazdayımmmmmm.
Son düzenleme: