1 1 bucuk saat kadar ve haftanın belli günleriDetaylı yazmamışsınız.Dershaneden dolayı her gün geç mi çıkacaksınız o gelene kadar? Çıkacaksanız ne kadar geç çıkacaksınız ve dershanesi ne kadar sürecek?
Sürekli idare etmenizin mümkünatı yok. Kendinize gore bir hayatiniz var. Zaten 10 saat calisiyorsunuz oldukça uzun bir süre bence. 8 saat uyusaniz 1 saat yola gitse 19 saatiniz gitti 5 saat cok az bir zaman. Ben idare edemezdim. Etmek isterdim ama kendime vakit ayirabilmeliyim.Kızlar düşüncelerinizi çok merak ediyorum ben haftanın altı günü 10 saat çalışıyorum geceye gelen arkadas 6 saat çalışıyor geçen gün nöbetim teslim aldı mesai saatimin dolmasına on dakika vardı ben cıkıyorum dedim on dakika erken çıkıyorsun diyip bana laf soktu. Bugün dershanesi başlamış ve bana mesaj attı geç gelsem beni idare eder misin artık dersleri başlamış bende ederim ama bir saati geçmesin çok acıktım dedim(diyetteyim ve her gün saat 6 akşam yemegi saatim ve ailemle birlikte yapıyorum) kendisi cevap olarak tamam derse girmem saatinde gelirim yazmış siz olsanız sürekli idare eder miydiniz kötü mü yaptım?
Kızlar düşüncelerinizi çok merak ediyorum ben haftanın altı günü 10 saat çalışıyorum geceye gelen arkadas 6 saat çalışıyor geçen gün nöbetim teslim aldı mesai saatimin dolmasına on dakika vardı ben cıkıyorum dedim on dakika erken çıkıyorsun diyip bana laf soktu. Bugün dershanesi başlamış ve bana mesaj attı geç gelsem beni idare eder misin artık dersleri başlamış bende ederim ama bir saati geçmesin çok acıktım dedim(diyetteyim ve her gün saat 6 akşam yemegi saatim ve ailemle birlikte yapıyorum) kendisi cevap olarak tamam derse girmem saatinde gelirim yazmış siz olsanız sürekli idare eder miydiniz kötü mü yaptım?
Benimde sinir oldugum nokta buel insaf 4 saat fazla çalışıyorsun zaten. Kimsenin suistimal etmesine izin vermeyin
On dakika için laf sokan adamı 1-1,5 saat niye idare edeyim ki?Kızlar düşüncelerinizi çok merak ediyorum ben haftanın altı günü 10 saat çalışıyorum geceye gelen arkadas 6 saat çalışıyor geçen gün nöbetim teslim aldı mesai saatimin dolmasına on dakika vardı ben cıkıyorum dedim on dakika erken çıkıyorsun diyip bana laf soktu. Bugün dershanesi başlamış ve bana mesaj attı geç gelsem beni idare eder misin artık dersleri başlamış bende ederim ama bir saati geçmesin çok acıktım dedim(diyetteyim ve her gün saat 6 akşam yemegi saatim ve ailemle birlikte yapıyorum) kendisi cevap olarak tamam derse girmem saatinde gelirim yazmış siz olsanız sürekli idare eder miydiniz kötü mü yaptım?
Hemşireyimİşiniz nedir merak ettim.neden siz 10 o da 6 saat çalışıyor
1_2 gün idare edin.sonra çok yorulduğunuzu, kalamayacağınızı söyleyin.hergün olmaz.zaten mesleğinizde zorHemşireyim
ben etmezdim o kadar da değil yani1 1 bucuk saat kadar ve haftanın belli günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?