Siz olsanız fazladan çalışır mıydınız?

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kızlar düşüncelerinizi çok merak ediyorum ben haftanın altı günü 10 saat çalışıyorum geceye gelen arkadas 6 saat çalışıyor geçen gün nöbetim teslim aldı mesai saatimin dolmasına on dakika vardı ben cıkıyorum dedim on dakika erken çıkıyorsun diyip bana laf soktu. Bugün dershanesi başlamış ve bana mesaj attı geç gelsem beni idare eder misin artık dersleri başlamış bende ederim ama bir saati geçmesin çok acıktım dedim(diyetteyim ve her gün saat 6 akşam yemegi saatim ve ailemle birlikte yapıyorum) kendisi cevap olarak tamam derse girmem saatinde gelirim yazmış siz olsanız sürekli idare eder miydiniz kötü mü yaptım?

Az değilmiş 1- 1 buçuk saat..Ki haftada birkaç kere diyorsunuz..Şimdi kabul etseniz ilerde pişman olursunuz ve ilerde hayır demek çok daha zor olur.Baştan kabul etmeyin.Herkes mesai saatlerini bilerek işe giriyor,bu kişiye ait bir sorumluluk.Ayrıca inanın fedakarlıkta da bulunsanız kimse sizi takdir etmeyecek, kendi zamanınızdan çaldığınızla kalacaksınız .Kişinin trip atmasına bakmayın,herkes kendinden sorumlu. 10-15 dk olsa amenna ama 1 buçuk saat geç gelecekse patronla konuşmalı ,sizle değil.

Sürekli idare etmenizin mümkünatı yok. Kendinize gore bir hayatiniz var. Zaten 10 saat calisiyorsunuz oldukça uzun bir süre bence. 8 saat uyusaniz 1 saat yola gitse 19 saatiniz gitti 5 saat cok az bir zaman. Ben idare edemezdim. Etmek isterdim ama kendime vakit ayirabilmeliyim.

Arada olan bir şey olsa idare ederim de sizinki düzenli bir idare etmek olacak anladığım kadarıyla. Ben kabul etmezdim. Aylık bile saat olarak toplamda epey saat yapıyor yani.

Kendi 10 dk yı laf yapıyorsa onu kaç dakika idare edecekmişsiniz ..
Dershanede başlamış ders saatleri belli size güvenip saat konusunu esnetebilir..iyi yapmışsınız

el insaf 4 saat fazla çalışıyorsun zaten. Kimsenin suistimal etmesine izin vermeyin

Bencil degilsiniz,o dershaneye yaxilirken size mi guvenmis ,isin saati belli ,
Fazla iyilik maraz dogurur

On dakika için laf sokan adamı 1-1,5 saat niye idare edeyim ki?

İşiniz nedir merak ettim.neden siz 10 o da 6 saat çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…