hanımlar selam, çok da büyük olmayan bir durumla geldim.
biz 2 senedir falan evden çalışıyoruz, ofisimiz de var isteyen arada ofise gidiyor ama düzen 2 senedir böyle ilerliyor, herkes evinden mesai saatleri içinde üstüne düşeni yapıyor vs derken yürüyor işler. yani hayatımızda her gün işe gidip işten gelme rutini yok. toplantılarımız online falan oluyor. ekibimiz 15-20 kişilik, haftaya hafta sonu ekipçe dışarıda buluşalım diye plan yapmışlar, açıkçası herkesin gelmesini istiyorlar aslında amaç sosyalleşmek ama mutlaka işle alakalı bişeyler de konuşulur. ben de bu ekip için fikir sorulan, ihtiyaç halinde teknik bilgi aldıkları, danıştıkları, önemli görev yapan biriyim. varlığım yokluğum fark ediliyor ekip açısından yani. neyse ilk sorduklarında katılır mısın tarih uygun mu dediklerinde evet, tabii demiştim. hiç şu bahsedeceğim tesadüf aklıma gelmedi. arkadaşlar mekan olarak seçe seçe eski flörtümün sorumluluğu altında olan bir şubesini seçmişler. bu tamamen tesadüf yani. bu flört kişisi sadece o şubeden sorumlu değil her şubeden sorumlu, onların denetimlerine falan giden yetkili konumunda. ve bizim planımız da tam denetim yaptıkları güne denk geliyor. yani uzun lafın kısası ekip buluşmasında eski flörtümle karşılaşma ihtimalim var mekanda. sorun şu ki ben karşılaşmayı istemiyorum. 1.5 aydır konuşmuyoruz, aramızda bi yanlış anlama, bi kırgınlık olmuştu, düzeltmek istedim o istemedi vs derken sosyal medyamızda ekliyiz, resimlerimizi beğenip hikayemize bakıyoruz ama bire bir iletişim yok. ve o hayatına bakıyor yani umurunda değilim. benimse hislerim devam ediyor maalesef. karşılaşma ihtimalinden rahatsız olma nedenim bu.
e şimdi ben arkadaşlara tamam gelirim demiştim mekan belirlenmeden önce. şimdi mekanı değiştirelim gibi bi öneri sunsam sebebini çok merak edecekler.
gelmiyorum son anda işim çıktı vs bahane uydursam ayıp olur mu acaba?
ya da mekanı değiştirelim teklifini neyi bahane ederek yapabilirim sizce? mekanı mı kötüleyeyim napayım yani?
git canım ne olacak diyenler olacaktır ama eğer gidersem özellikle onun yüzünden oraya gittiğimi düşünebilecek potansiyelde biri maalesef.
ne diyorsunuz?