siz olsanız gider misiniz? ya da ne bahane uydurursunuz? arada kaldım.

hanımlar selam, çok da büyük olmayan bir durumla geldim.

biz 2 senedir falan evden çalışıyoruz, ofisimiz de var isteyen arada ofise gidiyor ama düzen 2 senedir böyle ilerliyor, herkes evinden mesai saatleri içinde üstüne düşeni yapıyor vs derken yürüyor işler. yani hayatımızda her gün işe gidip işten gelme rutini yok. toplantılarımız online falan oluyor. ekibimiz 15-20 kişilik, haftaya hafta sonu ekipçe dışarıda buluşalım diye plan yapmışlar, açıkçası herkesin gelmesini istiyorlar aslında amaç sosyalleşmek ama mutlaka işle alakalı bişeyler de konuşulur. ben de bu ekip için fikir sorulan, ihtiyaç halinde teknik bilgi aldıkları, danıştıkları, önemli görev yapan biriyim. varlığım yokluğum fark ediliyor ekip açısından yani. neyse ilk sorduklarında katılır mısın tarih uygun mu dediklerinde evet, tabii demiştim. hiç şu bahsedeceğim tesadüf aklıma gelmedi. arkadaşlar mekan olarak seçe seçe eski flörtümün sorumluluğu altında olan bir şubesini seçmişler. bu tamamen tesadüf yani. bu flört kişisi sadece o şubeden sorumlu değil her şubeden sorumlu, onların denetimlerine falan giden yetkili konumunda. ve bizim planımız da tam denetim yaptıkları güne denk geliyor. yani uzun lafın kısası ekip buluşmasında eski flörtümle karşılaşma ihtimalim var mekanda. sorun şu ki ben karşılaşmayı istemiyorum. 1.5 aydır konuşmuyoruz, aramızda bi yanlış anlama, bi kırgınlık olmuştu, düzeltmek istedim o istemedi vs derken sosyal medyamızda ekliyiz, resimlerimizi beğenip hikayemize bakıyoruz ama bire bir iletişim yok. ve o hayatına bakıyor yani umurunda değilim. benimse hislerim devam ediyor maalesef. karşılaşma ihtimalinden rahatsız olma nedenim bu.

e şimdi ben arkadaşlara tamam gelirim demiştim mekan belirlenmeden önce. şimdi mekanı değiştirelim gibi bi öneri sunsam sebebini çok merak edecekler.
gelmiyorum son anda işim çıktı vs bahane uydursam ayıp olur mu acaba?
ya da mekanı değiştirelim teklifini neyi bahane ederek yapabilirim sizce? mekanı mı kötüleyeyim napayım yani?
git canım ne olacak diyenler olacaktır ama eğer gidersem özellikle onun yüzünden oraya gittiğimi düşünebilecek potansiyelde biri maalesef.
ne diyorsunuz?
Bazen olacakla öleceğin önüne geçilmez sözü böyle vücut buluyor hayatta. Bunda da vardır bir keramet deyip gidin derim ben. Sonuçta bilerek oluşmuş bir durum değil. Belki saatleriniz denk gelmeyecek görmeyeceksiniz. Belki sizin varlığınızı bile fark etmeyecek. Dışarıdan da çıkıntılık gibi görünecek bir durum oluşturmayın derim ben

hanımlar selam, çok da büyük olmayan bir durumla geldim.

biz 2 senedir falan evden çalışıyoruz, ofisimiz de var isteyen arada ofise gidiyor ama düzen 2 senedir böyle ilerliyor, herkes evinden mesai saatleri içinde üstüne düşeni yapıyor vs derken yürüyor işler. yani hayatımızda her gün işe gidip işten gelme rutini yok. toplantılarımız online falan oluyor. ekibimiz 15-20 kişilik, haftaya hafta sonu ekipçe dışarıda buluşalım diye plan yapmışlar, açıkçası herkesin gelmesini istiyorlar aslında amaç sosyalleşmek ama mutlaka işle alakalı bişeyler de konuşulur. ben de bu ekip için fikir sorulan, ihtiyaç halinde teknik bilgi aldıkları, danıştıkları, önemli görev yapan biriyim. varlığım yokluğum fark ediliyor ekip açısından yani. neyse ilk sorduklarında katılır mısın tarih uygun mu dediklerinde evet, tabii demiştim. hiç şu bahsedeceğim tesadüf aklıma gelmedi. arkadaşlar mekan olarak seçe seçe eski flörtümün sorumluluğu altında olan bir şubesini seçmişler. bu tamamen tesadüf yani. bu flört kişisi sadece o şubeden sorumlu değil her şubeden sorumlu, onların denetimlerine falan giden yetkili konumunda. ve bizim planımız da tam denetim yaptıkları güne denk geliyor. yani uzun lafın kısası ekip buluşmasında eski flörtümle karşılaşma ihtimalim var mekanda. sorun şu ki ben karşılaşmayı istemiyorum. 1.5 aydır konuşmuyoruz, aramızda bi yanlış anlama, bi kırgınlık olmuştu, düzeltmek istedim o istemedi vs derken sosyal medyamızda ekliyiz, resimlerimizi beğenip hikayemize bakıyoruz ama bire bir iletişim yok. ve o hayatına bakıyor yani umurunda değilim. benimse hislerim devam ediyor maalesef. karşılaşma ihtimalinden rahatsız olma nedenim bu.

e şimdi ben arkadaşlara tamam gelirim demiştim mekan belirlenmeden önce. şimdi mekanı değiştirelim gibi bi öneri sunsam sebebini çok merak edecekler.
gelmiyorum son anda işim çıktı vs bahane uydursam ayıp olur mu acaba?
ya da mekanı değiştirelim teklifini neyi bahane ederek yapabilirim sizce? mekanı mı kötüleyeyim napayım yani?
git canım ne olacak diyenler olacaktır ama eğer gidersem özellikle onun yüzünden oraya gittiğimi düşünebilecek potansiyelde biri maalesef.
ne diyorsunuz?
Niye gitmeyecekmişsiniz süslenip de gidin

Evet bu durum gerçekten fark yaratıyor ya çok emin oldum bu kez. En son 2019'da aşık olmuştum, eski iş yerimdeydi o, imkansız biriydi ama ben işten ayrıldım birkaç hafta sonra buraya başladım o dönem ofise gidip geliyorduk. Ben başladım iki ay sonra evden çalışma düzenine geçtik ben 2 ay ofiste çalıştım yani. Ekip bu kadar kalabalık da değildi üstelik. Hafta sonları da bana iş veriyorlardı bir yerlere gidiyordum. O 2 ay yetti yani bana o kişiyi unutmak için. Ofisteki insanlar, her gün dışarıda olmak, kendimi yeni işime ispat çabası vs derken aklıma bile gelmez olmuştu. Ama bu öyle mi, kafamdan gitmiyor. Üstelik gördüğüm tek yer sosyal medya yani. Evdeyim tüm gün, evet çalışıyorum ama ne bileyim insan görmeye görmeye tuhaf bişey oldum ben. Durumu zora sokuyor süreci uzatıyor.

Ya ben senin bu adamla ilgili konularına hakimim ve bence sosyal medyadan takip ediyor olmak durumu zorlaştırıyor bu konuyu gözden geçir bence sadece tavsiye olarak acaba daha mı kolay olur senin için diye düşündüm. Sanırım tüm köprüleri yıkmamak için yapmıyorsun ama bir olayı durumu kabullenip akışa bırakmadan aşılmıyor ya kendi yaşadıklarımdan da bunu çıkardım sadece bir düşün diye yazıyorum, sevgiler 🍀

Ya ben senin bu adamla ilgili konularına hakimim ve bence sosyal medyadan takip ediyor olmak durumu zorlaştırıyor bu konuyu gözden geçir bence sadece tavsiye olarak acaba daha mı kolay olur senin için diye düşündüm. Sanırım tüm köprüleri yıkmamak için yapmıyorsun ama bir olayı durumu kabullenip akışa bırakmadan aşılmıyor ya kendi yaşadıklarımdan da bunu çıkardım sadece bir düşün diye yazıyorum, sevgiler 🍀
Sosyal medyadan silmem demek köprüleri yıkmak olur, doğru. Hem de çok doğru. Belki ikimizden biri tamamen bitti demediği için ne o sildi ne de ben. Ama ben de saçma bir inat ettim kendimce, ben silmek istemiyorum. Bir şekilde bakmamaya alışmam lazım. Ama garip biçimde onun beni görmesini istiyorum. Çünkü orada kendi hayatına bakan kadın izlenimi çok rahat verebiliyorum. Başka bir yerden bunu yapma şansım yok. Kafama takmadığım zaman geçer eminim. Asıl mesele kendimi yenip onu kafama takmamam. Bakacak olan insan gizli hesapları gösteren yerlerden de bakabiliyor çünkü onu da keşfettim ben. Dolayısı ile içimdeki bakma isteğini bastırmam lazım.

Giderdim, çok net.

Gitmek istemiyorsaniz bahaneye gerek yok. Organizasyonu yapan kisiye "özel bir durum sebebiyle o mekana gelmem dogru olmaz, degisim imkani varsa seve seve gelirim yoksa lutfen kusura bakmayin" der keserim.

Giderdim, çok net.

Gitmek istemiyorsaniz bahaneye gerek yok. Organizasyonu yapan kisiye "özel bir durum sebebiyle o mekana gelmem dogru olmaz, degisim imkani varsa seve seve gelirim yoksa lutfen kusura bakmayin" der keserim.
İşte iş ortamında sadece iş için konuştuğum insanlara özel durum vs diyemiyorum sanki bana hiç yakışmaz gibi geliyor 😂 gideceğim artık mecburen yapacak bişey yok, başa gelen çekilir. Gelsin hayat bildiği gibi, nasıl geliyorsa gelsin.

Git nolucak ki... bir de denetleme gününe kadar nerden öğrendin görüşmüyosanız orayı anlamadım... Bence git 🤷‍♀️

Ne düşünürse düşünsün.

Karşılaşmak istememeniz normal ama bunun için 15-20 kişiyi etkileyecek bir kararı değiştirmeye çalışmanız veya gitmemeniz hoş olmaz.

Kız cherry bu eğitimi az konusunda beni başkasıyla karıştırıyor olabilir misin? 😂 Bir kere daha söylemiştin eğitimi az diye beğenmediğin kişi miydi gibisinden. Kırocuk kısmı nerden çıktı bilmiyorum ama ben bi kıroluğunu görmedim. Yani eğitim benim önem verdiğim bir konu, lisans mezunuyum tanıştıklarım da lisans altı eğitime sahip değildi hiç. Bu da turizm otelcilik lisans mezunu zaten. Bence başkasıyla karıştırıyorsun :) ama bi bok olmaz kısmında haklısın olmayacak ben de biliyorum.

Yanlış mı oldu kız pardon yanlış geldik:dondurma:

Bir bk olmaması en önemli nokta gerisi detay boşver sen bu herifi işinden gücünden kalma bu hıdır için

Git nolucak ki... bir de denetleme gününe kadar nerden öğrendin görüşmüyosanız orayı anlamadım... Bence git 🤷‍♀️
Görüştüğümüz zamanlarda söylemişti hafta sonları denetleme günü biliyorum yani :) izin günleri de salı mesela hala salı izin yapıyor hikayelerinden görüyorum.

Yanlış mı oldu kız pardon yanlış geldik:dondurma:

Bir bk olmaması en önemli nokta gerisi detay boşver sen bu herifi işinden gücünden kalma bu hıdır için
Haklısın zaten bi iş güç var elimde çok şükür, o da olmasa depresyona girerdim iyice. Hatta şu an bile biraz depresyonda olabilirim. Fazla uzadı yani bu unutma süreci benim için. Tamamen kendimle alakalı şeylere bağlıyorum. Fazla boş kaldım sanırım bu aralar. Ama içinden yenileri tanımak da gelmiyor. Tek isteğim o hayatıma girmeden önceki sakin ve rahat kafalı hallerime dönebilmek. Bak onunla geçen günlerime döneyim demiyorum. Ondan önceki zamanıma döneyim diyorum. Eğer bu şahıs milat ise ben milattan öncesine dönmek isterim öyle düşün

Ben olsam gitmeyecek olsam bile giderdim. Açıkçası hayatımda artık bir anlam ifade etmeyen bir insan yüzünden hareketlerimi kısıtlamak ya da yapmak istediğim bir şeyden vaz geçmek zoruma giderdi. Bu kendinize olan güveninizi de etkileyecek bir şey bir nevi meydan okuma sayılır. Kaldı ki yukarda da yazmışlar iki üç kişi olsa neyse de kimse eski sevgilisi için on yirmi kişi toplamaz.

Ben olsam gitmeyecek olsam bile giderdim. Açıkçası hayatımda artık bir anlam ifade etmeyen bir insan yüzünden hareketlerimi kısıtlamak ya da yapmak istediğim bir şeyden vaz geçmek zoruma giderdi. Bu kendinize olan güveninizi de etkileyecek bir şey bir nevi meydan okuma sayılır. Kaldı ki yukarda da yazmışlar iki üç kişi olsa neyse de kimse eski sevgilisi için on yirmi kişi toplamaz.
Yani 28 yaşında genç bir kadın olarak bunu ben de kendime yediremiyorum. Ben o kadar güçsüz müyüm diye düşünüyorum. Kimseye de özel bir durum var mekanı değiştirsek diyemem sonuçta iş arkadaşlarım bunlar. Yakın çevrem olsa neyse. Samimiyetim yok. Artık onun da benim için anlam ifade etmemesini diliyorum.

Profesyonel davranmak gerekir. İş ve özel hayatı ayrı tutmak gerekir. Bazı iş yerlerinin çalışanlarına beraberlik konusunda yasak koymalarına hak veriyorum. Keşke sizde de öyle bir uygulama olsaymış. Kim bilir sizin olayınız duyulur ve düzenleme gelir. Demem o ki gitmelisiniz.

Sosyal medyadan silip git bence. Ay bana gelmiş triplerine girerse de görür sildiğini önemsenmediği için orda olduğunu anlar. Bi de denetleme kaç saat sürüyo belki karşılaşmayacaksın bile

Profesyonel davranmak gerekir. İş ve özel hayatı ayrı tutmak gerekir. Bazı iş yerlerinin çalışanlarına beraberlik konusunda yasak koymalarına hak veriyorum. Keşke sizde de öyle bir uygulama olsaymış. Kim bilir sizin olayınız duyulur ve düzenleme gelir. Demem o ki gitmelisiniz.
O kadar özel hayata karışamaz kimse ya. Karışmasınlar da zaten. Çok büyük, kurumsal bir firma olsa o da en fazla çalışanların birbiri ile ilişki kurmasına yasak koyar o da kağıt üstünde olur anca. Bekar insana da sen kimseyle birlikte olmayacaksın gibi kural koyan şirket batsın gitsin ya. Performansı düşeni işten çıkarmak sonuna kadar haklı. Ama özel hayata karışamaz. Evlilere çocuk yapma yasağı koyuyorlar, kendilerince haklı yanları var ama bekar birine sevgili yasağı dünyanın en saçma şeyi. Hem mutlu olsa ilişkisinde bu işine de yansır ve performansı yükselir. Sizde art niyet sezdim belki sizin olayımız duyulur demeniz falan temiz bir kalpten çıkmaz bu cümleler kusura bakmayın. Yorumunuzun art niyet dışında kalan kısmı için teşekkürler.

Back
X