Siz olsaniz gider misiniz?

littlemermaid993

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
365
810
18
32
Size mobbing yasatan, istifa etmek istediginiz icin once kabul etmeyen sonra birkac ay sonrasini kabul eden ve o surede is yukunuzu ikiye katlayan, istifa surenizden sonra bile mesaj ve telefonlarla bir seyler sorarak sizi rahat birakmayan amiriniz eski is arkadaslarinizdan biriyle gelsin online ve kagit uzerindeki dosyalarini duzenlesin diye haber yollarsa gider misiniz?

Gitmeden once butun dosyalari duzenledim ve butun is arkadaslarima ne nerede gosterdim, kendisi de bunu cok iyi biliyor sadece huzurumu kacirmak icin yapiyor biliyorum. Simdi ben gelmeyecegim diye haber yollayacagim ama ustumdeki mobbing etkileri hala suruyor bana hep yapmak zorundaymisim gibi hissettiriyordu hala oyle hissettiriyor.

Muhendisim ve cok spesifik bir alanda uzmanlastim, alandaki herkes birbirini taniyor referansimi kotu olarak vermesinden de cekiniyorum. Isten ayrilali 1 ayi gecti hala huzurumu kacirmayi biliyor gercekten cok yoruldum.

bence yeni bir işe başladım, buna zamanım yok diyin... ya da tatile çıkacağım biraz dinlenmeye ihtiyacım var diyebilirsiniz. Firmada o patron dışında referans verebileceğiniz biri yok mu ?

Aaa ne alakasi var canim ne demek mobbing uyguluyor hala .

Sehirdisindayim, ise girdim çalışıyorum de ben artik sizin isyerinde çalışmıyorum haberiniz olsun diyin canim.

Bana mobiing uygulamaya çalışmisti patron o laf siralarken yuzune bakiyordum tepkisiz. Bitti mi , isim var simdi diyip bilgusayar ekranina geri dönüyordum cok guzel çıldırıyordu . Boyke olmaz yapamazsin boyleeeee diye baguriyordu gulumsuyordum karsisinda :)))

Cok da buyuk bir firmaya referansimi güzelce vermişlerdi . Sen kendini ezidirirsen ne yapsan da kotuler seni o yuzden hiiiiic kasma

Size ayıracak zamanım yok kusura bakmayın ben ayrılalı 1 ay oldu başınızın çaresine bakın de.şehir dışında tatildeyim dersin olmadı ben olsam hiç açmam telefonu cevap falanda vermem arasın dursun.

Hiç muhatap bile olma telini açma ben işten ayrilali bir ay oldu bakın başınızın çaresine de geç terbiyesiz adam pislik

Telefonunu acmiyorum, mail atiyor ve is arkadaslarimla haber yolluyor. Calistigim projeyi bitirdigim halde hala eksik kalmisim, yari yolda birakmisim dusuncesinden cikamadi.

bence yeni bir işe başladım, buna zamanım yok diyin... ya da tatile çıkacağım biraz dinlenmeye ihtiyacım var diyebilirsiniz. Firmada o patron dışında referans verebileceğiniz biri yok mu ?

Bunlar onun icin hic gecerli sebep degil. 5 gunluk izin alinca haftasonlari da sayip 9 gun tatil yapiyorsun cok fazla diyen birisi :) Baska referans alabilirim tabii ki ama ben lisansta o sirkete girdim ve beni egiten kisi kendisi.

Aaa ne alakasi var canim ne demek mobbing uyguluyor hala .

Sehirdisindayim, ise girdim çalışıyorum de ben artik sizin isyerinde çalışmıyorum haberiniz olsun diyin canim.

Bana mobiing uygulamaya çalışmisti patron o laf siralarken yuzune bakiyordum tepkisiz. Bitti mi , isim var simdi diyip bilgusayar ekranina geri dönüyordum cok guzel çıldırıyordu . Boyke olmaz yapamazsin boyleeeee diye baguriyordu gulumsuyordum karsisinda :)))

Cok da buyuk bir firmaya referansimi güzelce vermişlerdi . Sen kendini ezidirirsen ne yapsan da kotuler seni o yuzden hiiiiic kasma

Iste hala ayrildigimi kabul edemiyor. Projeyi bitirip ciktim hatta bitirmek icin istedigim tarihten daha sonra istifa etmeyi kabul ettim ama ona gore hala ve hala onlari yari yolda biraktim, omur boyu evden devam etmem lazim calismaya! Eski calisanlarina falan hep aynisini yapti, yapiyor.

Size ayıracak zamanım yok kusura bakmayın ben ayrılalı 1 ay oldu başınızın çaresine bakın de.şehir dışında tatildeyim dersin olmadı ben olsam hiç açmam telefonu cevap falanda vermem arasın dursun.

Haklisiniz ama 5 sene boyunca bana nasil bir mobbing uyguladiysa, gitmeyecegim halde inanilmaz huzursuz oluyorum sanki mecburmusum gibi hissettiriyor bana.

Haklisiniz ama 5 sene boyunca bana nasil bir mobbing uyguladiysa, gitmeyecegim halde inanilmaz huzursuz oluyorum sanki mecburmusum gibi hissettiriyor bana.
Mecbur falan değilsin gerekirse iş arkadaşlarına dersin o adamla artık muhatap olmak istemiyorum bana haber taşımayın hatta bana ulaşamadığınızı söyleyin gerekirse de.kendinizi asla kullandırtmayın.insan gibi davransaydı madem illa siz lazımsınız.

Mecbur falan değilsin gerekirse iş arkadaşlarına dersin o adamla artık muhatap olmak istemiyorum bana haber taşımayın hatta bana ulaşamadığınızı söyleyin gerekirse de.kendinizi asla kullandırtmayın.insan gibi davransaydı madem illa siz lazımsınız.

Evet ve ben isi ogrenmek uzmanlasmak icin katlandim, alandaki en iyi sirketlerden birindeydim ayrilma sebebim yurtdisinda doktoraya baslayacak olmak. Oncesinde dinlenmek icin once ayrildim sadece ve bu onun icin kabul edilemez bir durum. Son haftaya kadar calisip oyle gitmeliymisim. Cok kendine has dusunceleri olan bir adam.

İs ilişkim tamamen bittiyse yani ihbar surem dolduktan sonra isten ayrildiysam kesinlikle verdikleri işi yapmazdim.

Su an yogun bir donemdeyim, ayrilmadan önce tum dosyaları duzenlemistim su an yardımcı olabilecek durumda degilim, kusura bakmayin. Deyip kestirip, atardim.

İs ilişkim tamamen bittiyse yani ihbar surem dolduktan sonra isten ayrildiysam kesinlikle verdikleri işi yapmazdim.

Su an yogun bir donemdeyim, ayrilmadan önce tum dosyaları duzenlemistim su an yardımcı olabilecek durumda degilim, kusura bakmayin. Deyip kestirip, atardim.

Ihbar suremi falan birakin, istifami defalarca reddetti gonlu olsun diye birkac ay fazla bile calistim. Ve tum dosyalarim duzenli eminim bundan. Sanirim ben de kestirip atacagim.

Back
X