Siz olsanız gidermisiniz?

Suç ev sahibinde. Eğer sizin aranızın açık olduğunu bile bile ikinize birden davet veriyorsa bende gitmem. Asıl ev sahibinin yaptığı ayıp.

Esim onlara kefil oldu bir zaman sonra borcu odemediler. Icralik olduk. Yeni dogum yapmistim gunlerce uzuntu cektim nasil olacak ya odemezlerse diye.. bu sure zarfinda adamin esi ne aradi ne sordu sanki yabanci gibi davrandi oysa borclu onlardi ama bizmisiz gibi davrandilar. Odemeyi zor zor 50 kere uyardik yaptilar ama sonrasinda ne bir ozur ne bir kusura bakmayin lafi gecmedi. Sanki kabahatli bizmisiz gibi
Adam esimi ariyor soruyor ama bir araya gelmek falan yok.

Ve bunlar olmasına rağmen eşiniz halen gitmezsek ayıp olur mu diyor ? Allah'tan ikna etmişsiniz de gitmiyorsunuz. Bu devir de kimseye kefil olmayacaksın o net.

Ve bunlar olmasına rağmen eşiniz halen gitmezsek ayıp olur mu diyor ? Allah'tan ikna etmişsiniz de gitmiyorsunuz. Bu devir de kimseye kefil olmayacaksın o net.
Daha önce birisine olmak istedi ben imza armadım diye baya baya tavır yapmıştı. Bir kaç sene sonra bunlar çıktı arkadaşlar, geri çevirirsek olmaz dedi mecbur kabul ettim ve beni yanıltmadılar. Zor bela ödediler eşimde tövbe etti kefilliğe.. şimdi ev sahibinin suçu yok,onlar var diye gitmemezlik yapmayalım dedi ama gitmedik neyseki. Çok sıkıldım bende bu yumuşak,kimseye hayır dememe huyundan :(

Daha önce birisine olmak istedi ben imza armadım diye baya baya tavır yapmıştı. Bir kaç sene sonra bunlar çıktı arkadaşlar, geri çevirirsek olmaz dedi mecbur kabul ettim ve beni yanıltmadılar. Zor bela ödediler eşimde tövbe etti kefilliğe.. şimdi ev sahibinin suçu yok,onlar var diye gitmemezlik yapmayalım dedi ama gitmedik neyseki. Çok sıkıldım bende bu yumuşak,kimseye hayır dememe huyundan :KK43:

Maalesef bazı insanlar hatta çoğu insan eşiniz gibi. Bu huy da birilerinden kazık yemeden değişmiyor :) Eşiniz gereken dersi almış en azından.

Çağıran kişi bilmiyor mu aranızda sorun olduğunu.esiniz arayı bulmak için size ısrar ediyir olmasın.sonuçta huzursuz bir ortam olmasını ev sahibi de istemez.gitmek istememenizi anlayışla karşılamalı

Back
X