Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Bir zamanlar çok samimi oldugumuz aile dostlarımız vardi kalabalık, bize yaptıkları bir yalnış yüzünden gitgeli kestik. Sadece eşler arada bir telefonlasiyor. Ben ciddi anlamda kadından da kocasindanda soğudum. Şimdi ortak arkadasimiz,ayni zamanda bu arkadaşların akrabasi oluyor,bizi iftara çağırdı. Gorusmedigimiz o şahıslarda orada olacaklar. Ben hayir dedim esim cok uzerime geldi. Onlarin suçu yok gitmezsek ayıp olacak diyor. Ama ben onlarla görüşmek,mecburiyetten de olsa konusmak istemiyorum içimden kesinlikle gelmiyor. O denli samimi olup simdi boylesine uzaklastigimiz insanlarla ayni ortama girmek istemiyorum. esim muthis baski kurdu ayip ettim diye. Siz olsanız ev sahibinin hatrina gidermisiniz? Cagiran kisiyle esim ayni yerde calisiyorlar hergun yuzyuze geliyoruz ayip olacak diyor![]()
Kefilligin yalnis oldugunu zaten ben biliyorum,orasi tamamen esimi ilgilendirir. Oldu aldi agzinin payini. Altinda arabasiyla gezmelerden kalmiyorlarsa en azindan bir kusura bakmayin lafini demeleri gerekirdi. Borclu olan onlar. Sizin tutumunuzda bana tuhaf geldi. Ben olsamkirk kez arardim samimi oldugum arkadasimi merak etme odenecek diye.Valla bu kefil olayları sakıncalı ben kendi kardeşime bile söz konusu olsa iki kere düşünürüm kefil olmak için ve muhtemelen reddederim. Şimdi kimse kusura bakmasın ama ortada bir kefillik varsa zaten o borcun ödenmeme ihtimali de her zaman vardır. Yani demek istediğim bu kestirilemeyecek bir durum değil . Ayrıca eminim o borcu ödeyebilmek için onlarda uykusuz kalmıştır stres yaşamıştır kendileri de öyle bir stresteyken başkalarını düşünecek halleri kalmamış diye düşünürdüm. Bence arayı açmak için geçerli bir neden değil bu yemek belki aranızdaki soğukluğu da giderir bence eşinize de iyi bir ders olmuş artık kimseye kefil olmaz
Gitmiyoruz. Esim söylemiş.Neden ayıp olsun. Gelememe sebebini açıklayın olsun bitsin. Millete ayıp olacak diye istemediğiniz şeyleri yapmayın efendim.
Bir kere bile arayıp ödicez demediler mi? Yani bi kere söylerler ve zaten sonra sürekli böyle bişey beklememKefilligin yalnis oldugunu zaten ben biliyorum,orasi tamamen esimi ilgilendirir. Oldu aldi agzinin payini. Altinda arabasiyla gezmelerden kalmiyorlarsa en azindan bir kusura bakmayin lafini demeleri gerekirdi. Borclu olan onlar. Sizin tutumunuzda bana tuhaf geldi. Ben olsamkirk kez arardim samimi oldugum arkadasimi merak etme odenecek diye.
Hayir 1kez bile olsun demediler. Hatta adam benim esime baski yaptigimi ima etti guya esime kalsa zorlamayacak ben zorluyorum gibisinden. Bankadaki maasimiza bloke kondu para cekemedik nasıl zorlamayalım. Ayrica okadar samimiyete kadinin kendini cekmesi cok zoruma gitti. Ondan oncesinde sık sık arayan insan biranda döndü. Hatta dedigim gibi gezemelerden paylasimlar falan filan..Bir kere bile arayıp ödicez demediler mi? Yani bi kere söylerler ve zaten sonra sürekli böyle bişey beklemem
Akraba oldukları için sürekli birbirinin evindeler. Yemek vs yaparken hep yardımlaşa yapıyorlar. Zaten davetin amacı bizi barıştırmak gibi birşey. Ev sahiplerini severim, seve seve davette ederim ama onlar varken gitmem dedim sağolsun halletmiş eşim.Bu durumu çağıran biliyor mu
Biliyorsa kusura bakma onlarla bir araya gelince hoşnutsuz bir hava olur davetinin tadını kaçırmayalım
Biz başka zamana gelelim hatta siz bize buyurun diyebiliyorsanız sıkıntı yok
Bir de onlar da geleceği kim söylemiş yani ne bileyim birbirleri ile görülmeyen insanları bir arada neden çağırıp bir de onları çağırdım demiş ki
Peki sizi yemeğe çağıran kişiler bu durumlarinizi biliyor muHayir 1kez bile olsun demediler. Hatta adam benim esime baski yaptigimi ima etti guya esime kalsa zorlamayacak ben zorluyorum gibisinden. Bankadaki maasimiza bloke kondu para cekemedik nasıl zorlamayalım. Ayrica okadar samimiyete kadinin kendini cekmesi cok zoruma gitti. Ondan oncesinde sık sık arayan insan biranda döndü. Hatta dedigim gibi gezemelerden paylasimlar falan filan..
Ev sahibide biraz anlayışlı olup birlikte çağırmamalıydı bende olsam gitmezdimMerhaba hanımlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Bir zamanlar çok samimi oldugumuz aile dostlarımız vardi kalabalık, bize yaptıkları bir yalnış yüzünden gitgeli kestik. Sadece eşler arada bir telefonlasiyor. Ben ciddi anlamda kadından da kocasindanda soğudum. Şimdi ortak arkadasimiz,ayni zamanda bu arkadaşların akrabasi oluyor,bizi iftara çağırdı. Gorusmedigimiz o şahıslarda orada olacaklar. Ben hayir dedim esim cok uzerime geldi. Onlarin suçu yok gitmezsek ayıp olacak diyor. Ama ben onlarla görüşmek,mecburiyetten de olsa konusmak istemiyorum içimden kesinlikle gelmiyor. O denli samimi olup simdi boylesine uzaklastigimiz insanlarla ayni ortama girmek istemiyorum. esim muthis baski kurdu ayip ettim diye. Siz olsanız ev sahibinin hatrina gidermisiniz? Cagiran kisiyle esim ayni yerde calisiyorlar hergun yuzyuze geliyoruz ayip olacak diyor![]()
Biliyor yakin akrabasi hatta baya on ayak oldu parayi odesinler diye. Ben esime kızıyorum yalan uydurmus. Yalan soyleyecegine acikca su sebeple gelemiyoruz demesi gerekirdi. Yarin veya baska gun yine cagiracaklar artık esim düşünsün. Bende normal izah etti sanıyordum.Peki sizi yemeğe çağıran kişiler bu durumlarinizi biliyor mu
O zaman karşı taraf da buzlar erisin istemiş . Neyse eşiniz reddetmiş zaten bence daha fazla kafanıza takmayınBiliyor yakin akrabasi hatta baya on ayak oldu parayi odesinler diye. Ben esime kızıyorum yalan uydurmus. Yalan soyleyecegine acikca su sebeple gelemiyoruz demesi gerekirdi. Yarin veya baska gun yine cagiracaklar artık esim düşünsün. Bende normal izah etti sanıyordum.
Tesekkur ederim yorumlariniz icin. Evet bu seferlik bitti belkide seslenmezler artık ki beklentim o yönde.O zaman karşı taraf da buzlar erisin istemiş . Neyse eşiniz reddetmiş zaten bence daha fazla kafanıza takmayın