Siz olsaniz gidermiydiniz?

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.880
798
Yaklasik 1,5 ay once 13 mart -bu persembe aksami- icin 4 arkadas il disina tiyatro bileti aldik. iclerinden biri ile yasadigim problemden dolayi bir aydir gidicez gitmiyecegiz tartismasi yasiyoruz.
daha dogrusu olay soyle gelisiyor aramizdaki yasananlardan dolayi diger arkadaslara baska bir sebepten dolayi gelmeyecegim birini bulalim diyor ben duydugumda bahanesini curutecek sekilde konusuyorum en kotu cok onemli olmadigini baska zmn gidecegimizi soyluyorum tersleniyorum. ve bende gitmiyorum o zmn diyorum.
sonra biz aramizi brz duzeltiyoruz. ne zmn gidiyoduk diyo yani bahanesinden vazgeciyor ama ben gitmiyorum dedigim icin bana tavir aliyor. ben cozmeye calistikca tersliyor en son cuma aksami coo kotu azarlaniyorum.
simdi gitmezsem ortak arkadaslara cok ayip olacak ama bu kayiplarimin yan etkisi cokta umursamam.
gitmezsem buyuttugum icin suclu olacagim. gitmezsem iki kat azar yiyecegim. gitmezsem kendimi anlatma ihtimalim yuzde sifir tamamen yanlis yorumlanacagim.

amq gidersem burnumdan gelcek kendime saygimi ezecegim kendimi ezecegim.

simdi siz soyleyin siz olsaniz gidermisiniz. bu kdr kucuk bsy ancak bu kdr buyuyebilirdi

bu arada beni o kdr azarladi ama ertesi gun facete birsuru sey begenmis. ben hemen etkiye tepki veriomusum hic halden anlamiyomusum o aksam morali bozukmus konusmicakmisiz susucakmisim sonra cozermisiz allahin gunumu bitmis uzatmaya bayiliyomusum herseyi sabrini zorluyomusum
ben ise bu uslubunun cok kirici oldugunu soyledim once sonra anlamadigim bi kac seyi sordum bu sefer tartismaya zorluosun yazma diince hic bsy demedim bi daha oda aramadi bitek paylastiklarmi begenmis o kdr

lutfen biri bisey desin en olgun sekilde nasil cikardiniz bu isin icinden lutfen.. cocukla cocuk oldum resmen..

Canim bence gitmelisin baska arkadaslarinizda olacak sonucta onun icin degl digerleri icin orda olmalisin. Gidersen olacaklarla gitmezsen olacaklar arasinda en fazla gitmediginde sorun cikacaj gbi duruyor. Git canim 😊

Ben giderdim, belki arayı düzeltmek için bir ortam olur. Ha arkadaşın gelmezse de en azından diğer arkadaşlarınla eğlenirsin :)
Şimdi diğerlerini de ortada bırakmak gibi olur, o yüzden gitmen en doğrusu gibi

gidersem duzelcek ama ne kdr unutur bilmiyorum bu tepkisi cok gucume gitti ve ben unutulmasini istemiyorumki. birde gitmezsem persembe aksami yorgani kafama cekip aglicam tum gece.
sanirim diger arkadaslarim icin gidecegim cunku bahane bulamam bu durumuda unutamam.

soylemem gereken bsy daha varki 3 hafta sonra secimlere kdr ikimizinde sinirleri lacka birimiz afisleri yapio birimiz sosyal yardimlari takip ediyor, secimden once ikisininde anlamini tahmin edemezsiniz. yani 24 saat bir arada olsak ne o gercek o ne ben gercek ben su anda cozmeyi beklemek hata ama bu rahat ortami kacirmak.daha buyuk hata sanirim.

birde donus yolunda yalniz olacagiz diger iki arkadas kalacak. iki saat herseyi cozebilirizde birbirimizi sinirden oldurebilirizde alti ustu bir aksami bu hale getirdigi icin intikamim aci olacak hala facebook paylasimlarimi begeniyor ama ne ozur ne nasilsin
cok gucume gitti cocuk gibi azarlanmak ..

bence gitmelisin. niye gitmeyip, diğer arkadaşlarınla güzel vakit geçirme şansını kaybedesinki. sadece o yok grup olarak gidiliyor sonuçta.
sonra biraz zaman geçip sakinleşince arkadaşınla konuşursun.
azarlama olayı çok yanlış.. bunun ile ilgili düşüncelerini ve hissettiklerini paylaşmalısın.
bir daha da seni azarlamaya kalkmasın. çok saygısızca buldum azarlama nedir yaaa..

siz konustukca ben sakinlesip objektif olarak bakiyorum arkadaslar. cok tesekkur ederim. her yazan git diyor hic dusunmeden evet haklisiniz ama ben cok kirildim ve yoruldum aslinda aramizdaki mevzu cok derin ve patlamaya hazir bomba gibiyiz. gitmeliyim gidip geldikten sonra size nasil gectigini yazacagim.

Bence de gitmelisin.

Ancak dediğin gibi çok stresli bir dönemdeyseniz eğer aranızdaki problemleri konuşmak için uygun bir zaman olmayabilirim. Anlattığın kadarıyla arkadaşın da tekrardan konuları açacak gibi birine benzemiyor. Yolculuğu çok taviz vermeden, sessiz bir şekilde geçirip, bütün bu stresiniz bittiğinde oturup kırgınlıklarını anlatman bana daha mantıklı geldi.

eger gideceksem tamamen unutup gulup eglenirim daha sonrada onunla planli bi sekilde ayni odada bile olmam oturup konussakta ne degisecekki ben telafisi olduguna inanmadigim icin gitmek istemiyordum ama gidip sonrada hic umursamazsam en guzeli olacak sanirim.

Aranızda tam olarak ne geçti?yani neden azar işittiniz?

o anki muhabbet bir anda degisti. cok buyudu buyudu ama dogru duzgun aciklama yapmadi sanki hersey benim sucummus gibi davrandi. altinda yatan sebep beni rahatsiz ediyor. ve az once bu ihtimali kuvvetlendirecek bsy gordum facebookta. gitmiyorum kesin kararliyim.

bu konuyu actigim gunden beri kavga ediyoruz. gidicem gitmicem geliceksin diye :) bu aksam 18 nisana ertelendigini ogrendik ve hepimizin programi var. Para iadesi alacagiz. Rabbim ne kdr buyuk ben nasil sukredeyim ne yapayim nasil bosa cikarmadi yuregimin yanginini rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…