Siz olsanız izin verir miydiniz ?

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.631
16.055
298
Merhabalar yorumlarınıza çok ihtiyacım var şimdiden tesekkurler.

Eşimin abisi görme engelli,önümüzdeki hafta işten bir hafta izin alıp yanına gitmesi gerektigini söyledi hatta uf püf yaptı durduk yere iş çıktı gibisinden.Ne işi dedim.Guya abisinin nüfus cüzdanı fotokopisi 15 yıl önce birinin eline geçmiş de, abisinin adına kredi çekilmiş de bundan beş yıl önce kara listeye alınmış da yanlış adres verildiği için abisine ulaşamamışlar da yeni haber gelmiş.Ben bu hikayeye neden inanamadim...Bebeğim ve ben olmadan il dışına cikamazsin dedim çıkmam gerekiyorsa cikarim dedi..Abisine dava actiracakmis guya,o gelsin dedim gerekirse o da gelir dedi..gereknezse de gelsin dedim.Su an konusmuyorum onunla odada bebeğimi uyutuyorum icim içimi yiyor kizlar siz olsanız ne yapardınız ???

Nedense bana da inandırıcı gelmedi ,ben olsam bende giderdim hangi şart olursa olsun .. Bir de dikkat çekmemek için of puf yapması da saçma ..İnsan ciddi bişey olunca üzülüp halletmek ister ne bileyim bana pek güven vermedi ,sadece hissiyat olarak yani ..

Eşimin abisi görme engelli,önümüzdeki hafta işten bir hafta izin alıp yanına gitmesi gerektigini söyledi hatta uf püf yaptı durduk yere iş çıktı gibisinden.Ne işi dedim.Guya abisinin nüfus cüzdanı fotokopisi 15 yıl önce birinin eline geçmiş de, abisinin adına kredi çekilmiş de bundan beş yıl önce kara listeye alınmış da yanlış adres verildiği için abisine ulaşamamışlar da yeni haber gelmiş.Ben bu hikayeye neden inanamadim...Bebeğim ve ben olmadan il dışına cikamazsin dedim çıkmam gerekiyorsa cikarim dedi..Abisine dava actiracakmis guya,o gelsin dedim gerekirse o da gelir dedi..gereknezse de gelsin dedim.Su an konusmuyorum onunla odada bebeğimi uyutuyorum icim içimi yiyor kizlar siz olsanız ne yapardınız ???
Görme engelli abisini kullanarak size yalan söyleyecek arkanızdan gizli iş cevirecek bi adammı yani kimse bunu yapamaz diye düşünüyorum abisini arayıp konuşun olayın gerçeklik payı varmı ondan öğrenin ona göre tavır takınsanız daha sağlıklı olur gibi geldi

iyi de bu çok kolay ortaya çıkabilecek bir yalan. salak değilse eşiniz yalan olduğunu sanmam.
arayın yarın kv nizi anne geçmiş olsun x abimin başına böyle bir şey gelmiş deyip mevzuya girin.

iyi de bu çok kolay ortaya çıkabilecek bir yalan. salak değilse eşiniz yalan olduğunu sanmam.
arayın yarın kv nizi anne geçmiş olsun x abimin başına böyle bir şey gelmiş deyip mevzuya girin.
Annesi ikisiyle de pek ilgili değil,abisiyle de hiç tanismadik bile desem..ama diretirse abisinin numarasini isteyeyim mantıklı

Nedense uf püfü suphelendırdı bnı ınsan yanı sahsen bn öyle bir durumda olsam halletmem lazım abim yapamaz die üzülür yardımcı olurdum of püf sanki bir halt yapackta suphelendırmek istemediği için öyle laf soyluo yanlış anlamayın ama telefonun a ses kaydı bir de whatsap sen yukleyin bir şey yapacaksa en azından gitmeden ögrenırsınız

Siz izin vermeyince gitmeyecek mi sanki

Sırf bu konu üzerinden yola çıkıp yorum yapacaksam, engelli bir kardeş söz konusu ise tabi ki sizsiz şehir dışına çıkabilir.

Ha derseniz daha önce böyle şeyler oldu o yüzden güvenmiyorum o zaman haklısınız. Ama bu durumda siz de yanında gidin derdim ben olsam.

Annesi ikisiyle de pek ilgili değil,abisiyle de hiç tanismadik bile desem..ama diretirse abisinin numarasini isteyeyim mantıklı

nasıl tanışmadınız? hiç gitmediniz onlar gelmedi düğün dernek vs?
iş değişir şimdi kendisinden istemeyin numarayı. tembihler, başka arkadaşının numarasını verir konuşturur.
abisi kimle yaşıyor? o kişiyle iletişim kurup geçmiş olsun deyin.

nasıl tanışmadınız? hiç gitmediniz onlar gelmedi düğün dernek vs?
iş değişir şimdi kendisinden istemeyin numarayı. tembihler, başka arkadaşının numarasını verir konuşturur.
abisi kimle yaşıyor? o kişiyle iletişim kurup geçmiş olsun deyin.
Düğünde yoktular.Annesiyle küs idiler abisini de durumundan dolayı davet bile etmemişti zaten.Bi de şu var :abisi biseyde sıkıntıya düşse milyon kere arar ,ne zamandır da aramadi

Sırf bu konu üzerinden yola çıkıp yorum yapacaksam, engelli bir kardeş söz konusu ise tabi ki sizsiz şehir dışına çıkabilir.

Ha derseniz daha önce böyle şeyler oldu o yüzden güvenmiyorum o zaman haklısınız. Ama bu durumda siz de yanında gidin derdim ben olsam.
Öğretmenim rapor almam gerekir sıkıntı ederler ve sınav zamanı

Düğünde yoktular.Annesiyle küs idiler abisini de durumundan dolayı davet bile etmemişti zaten.Bi de şu var :abisi biseyde sıkıntıya düşse milyon kere arar ,ne zamandır da aramadi

hımm bu ayrıntılar ilk mesajda yazmayınca siz haksızsınız gibi duruyor ama şu durumda şüphelenmeniz normal. zaten evlilikte sıkıntılarda varmış. işin aslını öğrenmeye bakın.

Back
X