- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçma bir gerekçe sunduğu icin...arkadaşıma ev taşımaya yardıma gidiyorum deyip akşam olunca da şey iş bitmedi burada kalıyorum yalanıyla o gece hamile eşini aldatan iş arkadasim oldu kimselere güvenemiyorum ortalık fena üstelik yalan olması yüksek ihtimal bir gerekçe varkenNeden bebeğiniz ve siz olmadan şehir dışına çıkamasın ki koca adam? Bana tepkiniz aşırı geldi. Sebebi ne olursa olsun. Başlığa istinaden söylüyorum eşimle birbirimizden izin almayız haber veririz. Siz izin vermiyorum demişsiniz ama eşiniz zaten sizden izin istememiş ki.
Saçma bir gerekçe sunduğu icin...arkadaşıma ev taşımaya yardıma gidiyorum deyip akşam olunca da şey iş bitmedi burada kalıyorum yalanıyla o gece hamile eşini aldatan iş arkadasim oldu kimselere güvenemiyorum ortalık fena üstelik yalan olması yüksek ihtimal bir gerekçe varken
Ben de bunu merak ediyorum.Herkes normal mi karşılar acaba ... Abisiyle hiç telde konuşmadık tanismsdik bile belki rahattır bb u konuda..İyi de yalan söyleyecek insan ağabeyini alet etmez kolaylıkla doğru olup olmadığını ağabeyinden öğrenebilirsiniz niye il dışına çıkamaz sorun ne niye güvenmiyorsunuz anlamadım yani önceden bir olayda olmamış bu kadar takıntılı olmaya gerek yok öğrenirsiniz çok basit yani
Bir nüfus cüzdanı fotokopisi ile kredi çekilip 15 yıl sonra ortaya çıkması size inandırıcı geldi miO zaman gerekçe bana inandırıcı gelmedi, yalan söylüyorsun deseydiniz. Siz ben ve bebeğim olmadan gidemezsin demişsiniz. Benim de gördüğüm çok örnekler var herkesin var. Böyle şeyler olabiliyor ne yazık ki. Eşinize güvenmiyorsanız bu evliliğe bir dakika bile devam etmeyin derim. Kastettiğim kemalim yapmaz kafası değil. İsteyen istediğini bulur bir yolunu aldatır. Eşim her an acaba beni aldatır mı diye diken üstünde yaşamak yorucu olmuyor mu? Eşinizin sizi aldattığından şüpheleniyorsanız bunu araştırabilirsiniz ama şimdi anlattıklarınızla ne başlık ne konu içeriği uyuşuyor.
Bir nüfus cüzdanı fotokopisi ile kredi çekilip 15 yıl sonra ortaya çıkması size inandırıcı geldi mi
Ben bu yalanvari cümlelerle izin veremiyorum ama ben miyim anormal siz olsaydiniz ne yapardınız anlamı taşıyor baslik,başlığa mi takildiniz.Direkt yalan söylüyorsun demedim ki savinmaya geçip konu degistirmesin.Neyse yine de teşekkür ederim düşüncenizi paylaştığınız icinO kadar şey yazdım siz bunu mu anladınız? Hanımefendi konunuzun başlığı izin verir misiniz, içeriği eşim ben ve çocuğum olmadan şehir dışına çıkamaz. Mesele size yalan söylenmesiyse içeriği ve başlığınızı ona göre düzenleyin. Biz de ona göre yorum yapalım. İnandırıcı değil evet gayet kolay ortaya çıkartılabilecek bir yalan söylemiş eşiniz eğer yalansa
O zaman gitsin gittiği yerden alo desin bence yanlışNeden bebeğiniz ve siz olmadan şehir dışına çıkamasın ki koca adam? Bana tepkiniz aşırı geldi. Sebebi ne olursa olsun. Başlığa istinaden söylüyorum eşimle birbirimizden izin almayız haber veririz. Siz izin vermiyorum demişsiniz ama eşiniz zaten sizden izin istememiş ki.
O zaman gitsin gittiği yerden alo desin bence yanlış
Kinaye yapmıştım alıntı yaptığım arkadaş anlamıştır diye düşünüyorum neyse sizin dışınızda başlığa takılan yok zahmet edip içeriği okudunuz muhakeme ettiniz teşekkürlerBurdan bunu mu anladınızBakın orda ne yazıyor haber verilir. Bir yerden arayıp bak ben buraya geldim haberin olsun demek haber değil emrivakidir. Ben yarın şuraya gidiyorum şu iş için cümlesi haber vermek anlamı taşır.
Üstte başlığa mı takıldınız demişsiniz evet takıldım. Sizin içinizi okuyamam siz kendinizi açık ve anlaşılır ifade etmek durumundasınız. Siz olsaydınız ne yapardınız yazsaydınız o zaman. Başlık izin verir miydiniz? İki soru cümlesi birbirinden çok farklı.
Uydurma geldi çünkü gerekçesi ben hiç kimseye yüzde yüz güvenmemNeden yalan söylesin ki böyle bi konuda ?
Daha önce ne yalanını yakaladınız ?
Neyden Şüphe ediyorsunuz.