- 11 Aralık 2018
- 41.492
- 257.881
- 598
Valla bizde böyle, işine gelirse. Bedavaya dayak yersin ancak bu devirde.yalan yanlış daha kendi bilmeyen insana birde 150 tl mi verceğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bizde böyle, işine gelirse. Bedavaya dayak yersin ancak bu devirde.yalan yanlış daha kendi bilmeyen insana birde 150 tl mi verceğim![]()
Kumarbaz adama maaşını gomerken iyiydi amayalan yanlış daha kendi bilmeyen insana birde 150 tl mi verceğim![]()
düğün parası neden yok işte.kaç yıldır çalışıyor bu adam?3 bilezik bile alamamış mı?yok düğün masrafını cikaracakmiscikaracakmis
sen once kendin ogrenValla bizde böyle, işine gelirse. Bedavaya dayak yersin ancak bu devirde.
Allah aşkına buraya nerden geldiniz ya hep geride kalıyorum amasadece yapım eki denemeliydim. de da cümleden çıkınca anlam değişirse bu ek olduğu için ayrı yazılmaz profesörler. cok biliyormuş gibi birde dalga geçiyorsunuz
Kumarbaza değil evli adama gömdüKumarbaz adama maaşını gomerken iyiydi ama
ASDFG bu bahsettiğim kuzenimin eşiOsman kimdi aceba ?
altın almıştı sonra satmış tabi haberim yok. 2 yıl oluyor calisali ama elde var sıfır bu zamana kadar çok parası olması gerekti tam tersi borç yaptıdüğün parası neden yok işte.kaç yıldır çalışıyor bu adam?3 bilezik bile alamamış mı?
Arkadaşlarla kumar oynadık olsa olurdu bak ahahahaAllah aşkına buraya nerden geldiniz ya hep geride kalıyorum ama
10 kere izlediğim filmin tekrar izleyeyim dedim tüm dil konularından da geri kaldım.
Mesela "Arkadaşlarla kumda oynadık" cümlesinde "da" ekini çıkardım ama yine anlam bozulmadı belki bu çocuklar kum, toprak falan oynadı. Ben nerden bileceğim şimdi bunu ek mi alayım yoksa bağlaç mi hocam? Bilemedim dersten de geri kaldım napayim ben, beni aydınlatın nolurrr
Valla öğrenmişim ki 2 diploma vermişler bana, üçüncüsü de yolda.sen once kendin ogren
e huylu huyundan vazgeçmez.kumar oynar kaldıraçlı coin oynar tüm ganyan oyunlarına parayı basar.senin maaşa hasret kalırsın.bir bluz alamaz olursun demedi demekumar oynamis ondan
Yeter artık kudr git biraz türkçe çalış aysel sana bedavadan dil dersi vermek zorunda mıKumarbaza değil evli adama gömdü![]()
Bende dolar ex neden çunkü dolarBen hep mermidon alıyorum, macecik zararlı diyolla.
de da yi açıklar misin bekliyorum az önceki havalarınıKumarbaza değil evli adama gömdü![]()
Fark yok çünkü yapım ekleri hem ayrı hem birleşik yazılır. Adının ek olması şaşırtmaca için. Ayrıca "biliyorsun" birleşik kelime. Bilmek ve yormak fiilleri birleşip yeni bir kelime oluşturmuş. Cümleden çıkarınca yerine çekim eki koyabiliriz,o zaman da dahi anlamındaki "ki" olur.“kimlik kartını mi atıyorda biliyorsun” “kimlik kartını mı atıyor da biliyorsun” bu iki cümle arasındaki 10 farkı bulunuz.
Niye ki acabaKumarbaza değil evli adama gömdü![]()
O olur bak, onda hiç problem yokArkadaşlarla kumar oynadık olsa olurdu bak ahahaha
Evli adamla görüşürken tanıştın di mi? Ondan önceki uzun süreliydi. Velevki bu adam o sevgilinden de önceydi diyelim aysel sen 15 yaşında bile olmuyorsun, annesinin gününe gittin herhalde annenle.anne babasıyla tanıştım nereli olduğunu biliyorum. bilezikte şimdi aliriz evlenince borlcari kapatırız hesabindaydi
Aysel saati 150 lira dedim ya şekerim.de da yi açıklar misin bekliyorum az önceki havalarını
şimdiden ne gerek var diyen biri zaten bir şey aldigimdae huylu huyundan vazgeçmez.kumar oynar kaldıraçlı coin oynar tüm ganyan oyunlarına parayı basar.senin maaşa hasret kalırsın.bir bluz alamaz olursun demedi deme