yanlış öğretiyorsun hic öğretme daha iyiAy kaptırdım kendimi bedava ders veriyorum. Ekmek teknem bunlar benim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış öğretiyorsun hic öğretme daha iyiAy kaptırdım kendimi bedava ders veriyorum. Ekmek teknem bunlar benim![]()
Ne indirimi kız böyle vakaya daha bindirim yapmak lazım fiyattaAysel gel sana indirim yapayım da şu yaşından sonra öğren bari dilini. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp aysel.
Bana öğrenci gönder %10 vereyimBen de olmasam, menajere ihtiyacın olursa ara bebeyim bu da kartım![]()
sen o ilk baştaki de da cümlesi var ya onu çözümlede gelAysel gel sana indirim yapayım da şu yaşından sonra öğren bari dilini. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp aysel.
Evlende seninde maaşını yesin kumarlarda femferah olun ondan sonraaslında baya maaşı var ama para biriktirme vs sıfır
Grup dersine alacam onu 2. sınıflarla. Grup dersi ucuz oluyo biliyonnuNe indirimi kız böyle vakaya daha bindirim yapmak lazım fiyatta![]()
Aysel bi kedi alsana hayvan seviyosan, sokaktan al amabunun farkındayım
Ne tarlasi adam borç kitliyo ahshsgAysel evlenmek gibi bir niyetin varsa eger şöyle bi şehvetli işve cilve yap herife madem. Bakalım kaç dönümlü tarlayı kitliyo o esnada o zaman anlarsın.
Nerde çokluk orda b.kluk deseneGrup dersine alacam onu 2. sınıflarla. Grup dersi ucuz oluyo biliyonnu![]()
"Sun" eki diye kaynaştırma ilk defa gördüm, benim bildiğim kaynaştırma "diğ" ekidir.Hayır arkadaşım bilmek ve yormak o kelimeler. "sun" eki kaynaştırma. Bilmiyorsanız yazmayın yalan yanlış ya.
Ayrıca hayır anlamına gelen "yo" sözcüğü çekim ekidir, eklendiği sözcüğü isim ya da fiil yapar kafasına göre.
Bir de cümlenizin sonunda "görecektir" yazmışsınız ama zaman kip eki kullanmamışsınız. "Görecektirimis" yazmalıydınız.
Ay yazmış ya biri ne baydın ha.sen o ilk baştaki de da cümlesi var ya onu çözümlede gel
kimlik kartını mi atıyorda biliyorsun
Yine yanlıs yazdın cinim."Sun" eki diye kaynaştırma ilk defa gördüm, benim bildiğim kaynaştırma "diğ" ekidir.
"Yo" sozcugu de sıfat veya zarf yapar.
Tüm bildiklerim karıştı, tazelensin diye uyumayi düşünüyorum. Bence herkes aynısını yapsın. Bakın yanlış yazdım onu da herkez aynısını yapsın demeliydim![]()
kimlik kartını mi atıyor dahi biliyorsun şeklinde okusana bir tatlımAy yazmış ya biri ne baydın ha.
Kimlik kartını mı atıyor da biliyorsun?
Kimlik kartını mı atıyor biliyorsun?
Bak anlam değişti mi değişmedi. Demek ki o dahi anlamındaki de bağlacı. Tamam mı aysel, anlaştık mı aysel.
Aynısını değil "aynasını" olmalıydı."Sun" eki diye kaynaştırma ilk defa gördüm, benim bildiğim kaynaştırma "diğ" ekidir.
"Yo" sozcugu de sıfat veya zarf yapar.
Tüm bildiklerim karıştı, tazelensin diye uyumayi düşünüyorum. Bence herkes aynısını yapsın. Bakın yanlış yazdım onu da herkez aynısını yapsın demeliydim![]()
kaç burdan türkçeyi unyttururlar sana öğretmenim ayağına yatıp5 saat sonra kalkicam ben, oturmusum burda de baglac midir, ki tumlec midir, eba tv.ye cevirdiniz l burayi, gidiyorum ben![]()
Aboooooo kaçtım ben. Pes ediyorum. Bu seviyeye ben bile inemem.kimlik kartını mi atıyor dahi biliyorsun şeklinde okusana bir tatlım
Aysel dinime imanıma dönüp tövbeler edicem dedi en son. Herifte onu öyle görünce tabi kitler. Dedim çare cilve bakalım kim kimi kitliyomus o esnada.Ne tarlasi adam borç kitliyo ahshsg
Adam seni yürüyen bankamatik olarak görmüş gözünü aç kendini kullandırma. Parası varken seni aramayan adam seninle evlense sence eli cebine gider mi? Gözüne perde inmiş ayrıl bundan iletişimini kes şükür namazı kıl. Arayıp yazarsada paranı ailene verdiğini paran kalmadığını yaz. Bir dahada iletişime geçme. Efsunlanıyorsun galiba konuşma bu adamla.eski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.