- 11 Aralık 2018
- 41.486
- 257.839
- 598
Tanısanız anlarsınız, işinde gücünde bir adam aslındaadamın aslında iyi maaşı var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanısanız anlarsınız, işinde gücünde bir adam aslındaadamın aslında iyi maaşı var
adama iyi demiyorum maaşı iyi MAAŞBu adam mı iyi Aysel
Sen ciddi misin aysel?maaş önemli degil benim icin
İyiden kasıt ne ayselsu?adama iyi demiyorum maaşı iyi MAAŞ
Hâlâ bu adamla evlenmeye mi çalışıyorsuneski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Adamın maaşıyla mi evleneceksin ?adama iyi demiyorum maaşı iyi MAAŞ
8İyiden kasıt ne ayselsu?
hayır calismiyorum aklımı karıştırdı sadeceHâlâ bu adamla evlenmeye mi çalışıyorsunoff offf
Bu konuda tek bir saka var bence.evet yeni kanunda 2 evlilik hakkı varmis ! şakamızınız
Maaş yı diye mi evleneceksin. Evlen kız bir daha mi gelecek dünyaya. Bir de çocuk yap. Boşanırsan yüksek nafaka alırsınadama iyi demiyorum maaşı iyi MAAŞ
O kadar da iyi değil günümüz şartlarında
Sekiz derken seks mi ? Ahsha
Offf çok iyimiş yaa kaçırma sen bunu
İnanın buraya konu yazanları biz uzaktan görüyoruz herşey apaçık belli.eski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Yahu karışacak ne var mal ortadahayır calismiyorum aklımı karıştırdı sadece
Şakamisinz ya bu nedir anlamiyorum.eski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
size ben bir şey demiyorum siz once adam iyi lafımı söylemeye çalıştınız anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz kalbiniz karanlık çünküMaaş yı diye mi evleneceksin. Evlen kız bir daha mi gelecek dünyaya. Bir de çocuk yap. Boşanırsan yüksek nafaka alırsın
Yoksulluk sınırının altında mi oluyordu bu ekonomik düzen seysinde ? AbdbsbsOfff çok iyimiş yaa kaçırma sen bunu![]()
bende bundan korkuyorum mutsuz olmaktanŞakamisinz ya bu nedir anlamiyorum.
Sakın ama sakın evlenmeyin. Sizi de dibe çekecek planı bu.