nazardan korkmasamövmeye başla kendini.vallahi de destek atacağım sana söz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazardan korkmasamövmeye başla kendini.vallahi de destek atacağım sana söz![]()
Kaydını attıklarımıza cevap verebiliyormuş gibi yeni kayıtlar istiyorsun Aysel.boburlendigimi kim uydurdu onunda kaydını atarsan sevinirim
Çünkü yapacak başka bişey yok, başka bir hedefi, amacı, ulaşmak istediği bir şey yok. Tek hedef birini bulup nikah masasına oturtmak.sen 24 yaşında niye bu kadar evlenmeye çalışıyorsun?
bizler de çok şükür evli adamla yıllarca nasıl görüştüğümüzü yazmıyoruzneyseki ben malımla mulkumle boburlenip burda kendimi bambaşka tanitmiyorum
heh iste bu durum var adamın maaşı zamanında ev almaya falan musaitken ayın sonunu zor getiren biriHala ihtimal mi veriyorsunuz? Öncelikle adam kumarbaz. Bu adamdan koca olur mu sence? Parasını tutan akıllı olan adam 5 bin alsa ev alır ama para tutamayan 10 bin alsa da o para her ay söner durur.
Tapeciler sizi ahdbsvdKaydını attıklarımıza cevap verebiliyormuş gibi yeni kayıtlar istiyorsun Aysel.
Yüzsüzlükte bir numarasın.
İşte şimdi tam oldu. O evde oturur hanım gibi siz çalışırsınız. Allah ım böyle erkekler deli ediyor beniişte bende bunu düşünüyorum acaba boyle mi. birde işi bırakacağım falan diyor
Seninde mi kocan var? Kaç para maaş alıyor?Kocamla ilgilendim de az.![]()
hi oyle sabah akşam.burda durup.millete yorum yazmayı bekleyecek vaktim bile yokÇünkü yapacak başka bişey yok, başka bir hedefi, amacı, ulaşmak istediği bir şey yok. Tek hedef birini bulup nikah masasına oturtmak.
Kaydını attıklarımıza cevap verebiliyormuş gibi yeni kayıtlar istiyorsun Aysel.
Yüzsüzlükte bir numarasın.
Tapeciler sizi ahdbsvd
6Seninde mi kocan var? Kaç para maaş alıyor?
kız bende bir şey mi oldu diye merak ettim seniKocamla ilgilendim de az.![]()
Bana denilse çıkarır masaya bile vururdum.
aaa kadınlara kızlara yediriyordur maaşını.tüh tühhhhhhheh iste bu durum var adamın maaşı zamanında ev almaya falan musaitken ayın sonunu zor getiren biri
bende evli olduğunu bilerek görüştüm diye yazmıyorum sizin gibi düşüne tekme vurmaya hazır insanlardan akıl almaya çalışıyorum bende istebizler de çok şükür evli adamla yıllarca nasıl görüştüğümüzü yazmıyoruz![]()
E sabah akşam konu açıyosun ya. İki gün önce bdv ilk sayfada 3 konun vardı ayselnurhi oyle sabah akşam.burda durup.millete yorum yazmayı bekleyecek vaktim bile yok
AhahahahAysel ben olsam hemen evlenirim.
Sen de evlen Aysel.
Kaçırma bu adamı Aysel.
Yapış yakasina Aysel.
Kap bu adamı Aysel.
Kimseye bela etme Aysel.
Onun dilinden en iyi sen anlarsin Aysel.
Aysel de Aysel![]()