siz olsaniz kabul eder misiniz?

Çok düzgündü öyle düzgündü görseniz düzülürdünüz sıra sıra diyordun evli olan için. Buna kumarbaz, inançsız diyorsun... Sen dindar olsun diyorsun. 2 haftada sana göre üç adama methiye düzdün burada. madem bu kadar inançlısın, sen
Napıyorrsun kendine.
Evlen diyenler olmuş, aman yarabbim hergün bi konu ayselden🙈

lütfen evlenme, bu adamla evlenirsen her gün enkaz 3 konu açarsın. kk kaldıramaz bunu. kendine acımıyorsan bize acı. bir tane bile olumlu özellik sayamadın maaş dışında. kötü bir para değil 8bin, ama böyle bir adamı çekmek için yeterlide değil inan.

Valla şöyle söyliyim çok maaş alıp geriye hiç para kalmıyorsa büyük problem var demektir beraber gezipte yemiyorsunuz bu kadar parayı nerede bitiriyor? Kuzenimi de zengin maaşı yüksek diye astsubaya verdik seviniyordu garibim ama adam kuzenimin annesinden borç ala ala sömürdü kızı kız ne gezebiliyor ne yiyebiliyor aksine borca battılar yani altında bi şey aramak lazım maalesef böyle maaşı bol elde var 0 diyenlerde elbet gezersin yersin o ayrı ama bunları seninle ailesiyle yapsın ve bilgin olsun. Babam da çok cimridir mesela duyan zengin sanar ama bize kuruşunu verirken hesap yapar o yüzden paradan bahseden biri değil de gelecekten, senin hayallerinden, birlikte neler yapmak istediğinizden konuşmalı eş dediğin bir de geçiştiriyorsa tamam artık. Dediğim gibi çok yazık edersin kendine parası olan biri değilde dolandırıcı gibi geldi bana :D Umarım yanlış anlamıyorsundur beni kuzenime de çok söyledim yapma etme diye şimdi maalesef mutsuz bir evliliği var ayrılamıyorda..
cok benzer durum oğlanın maaşı iyiymiş neden o nerde yiyormuş parayi

0BCD725F-7062-4BCC-ADA2-964C7389C8C0.webp

Back
X