hadi yaa çok yakınında yaşıyorsun sanirimHeh ben de onu diyorum işte. Ağzınızdaki beddualar nereden geldiğini bilmediğiniz şekilde size geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaa çok yakınında yaşıyorsun sanirimHeh ben de onu diyorum işte. Ağzınızdaki beddualar nereden geldiğini bilmediğiniz şekilde size geliyor.
Toplu katliam yapacak
Cıks ömrümde kimseye beddua etmedim ben. O yüzden allah koruyor benihadi yaa çok yakınında yaşıyorsun sanirim
Herkes dip nosunu çıkartsınToplu katliam yapacak
ah almak yeterCıks ömrümde kimseye beddua etmedim ben. O yüzden allah koruyor beni![]()
Onu da yapmadım çok şükür.ah almak yeter
hadi yaaOnu da yapmadım çok şükür.
Vallahadi yaa
evli adamın karısından ahh alan sen değil misin sence?ah almak yeter
Şşş yaptın yaptııınOnu da yapmadım çok şükür.
actigim konuyu olduğu gibi buraya çıkarsana iftiracıevli adamın karısından ahh alan sen değil misin sence?![]()
![]()
musibet gelirde sen nerden olduğunu bilmezsin
Günlük olağan bedduamı aldımÇok hızlı gidiyorsunuz ya yetişemiyorum bu neBen çok iyi maaş da kaldım ama beddua vs ne ara geldiniz
Ben yazacaktim yaaAysel ben olsam hemen evlenirim.
Sen de evlen Aysel.
Kaçırma bu adamı Aysel.
Yapış yakasina Aysel.
Kap bu adamı Aysel.
Kimseye bela etme Aysel.
Onun dilinden en iyi sen anlarsin Aysel.
Aysel de Aysel![]()
Orana burana sirke dökün bari negatif enerjiler def olaGünlük olağan bedduamı aldımgidip uyuyabilirim artık.
Dimi kıııız bööle çat diye çarpılıverir ağzı dötüne dönermusibet gelirde sen nerden olduğunu bilmezsin
Orana burana sirke dökün bari negatif enerjiler def ola![]()
Maaşı iyi olan erkeğe miyok bir erkeğe okutsun bence çok etkiliymiş![]()
Maaşı iyi olan erkeğe mi