siz olsaniz kabul eder misiniz?

daha üye olalı 2 ay olmadı kaç tane konu açtın.nasıl vaktin yok? :duduk:
4 yılda 4.200 küsür mesaj atmışım. Aysel daha 2 ayda benim bir yılda attığım kadar mesaj atmış :D Ki benim burada çok aşırı aktif takıldığım, geyik konularında sabahladığım oldu, düşün artık.

Hofff bilemedim. Bana sormayın ben en son 15 sene önce falan flört ettim 😂 yeni nesil flörtleri anlamıyor ben.
E ama aaaa biz de kocamızı uyutup o flört senin bu flört benim gezmiyoruz. Gündemi kaçırmakla suçlandım burda yetişmeye çalışıyorum

Aysel seni son gordugumde dine donücem, herseye tobe edicem diyodun, bugun geldim kumarbaz koca buldum diyosun, o adam seni donuna kadar soyar, kumarda yer bitirir parani, sen de evlenicem ben maasi iyi diye dolandiginla kalirsin, aaaaaa kiz biri koca var diyodu sitede, koca bulduk sana, neydi kiz konuyu bulsun biri

Aysel seni son gordugumde dine donücem, herseye tobe edicem diyodun, bugun geldim kumarbaz koca buldum diyosun, o adam seni donuna kadar soyar, kumarda yer bitirir parani, sen de evlenicem ben maasi iyi diye dolandiginla kalirsin, aaaaaa kiz biri koca var diyodu sitede, koca bulduk sana, neydi kiz konuyu bulsun biri
Yaşı da uygun aslında biz niye düşünemedik ayseli 😔 o kadar kız saydık aysel gelmedi aklımıza

eski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Evlenme

ben ayseli önermiştim ama C Calcifer onda var iki tane dedi🙈

Nasil ya? Ciddi ciddi soruyor
Musun bunu🙄😂 bu herifle evlenmek icin tek 1 sebep soyle?

Back
X