hukuk okuyan adam sonucta fakülteye girmek için sınava giriyor yazım yalayıp yutması gerek türkçeyiHukuk fakültesinde ilk ders “ünleme giriş 101”![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hukuk okuyan adam sonucta fakülteye girmek için sınava giriyor yazım yalayıp yutması gerek türkçeyiHukuk fakültesinde ilk ders “ünleme giriş 101”![]()
Yok o yasli amca, cok efendi, isinde gucunde, gorsen cok beyefendi dersinHerif zaten evliymis
Oyle birseyler okudum
Ünlem parantez içindeyse ironi olur gülümhukuk okurken ünlemin ne ise yaradığını bilmeden mi mezun oldun
Yok bu bekar, kumarcı olan.Herif zaten evliymis
Oyle birseyler okudum
Yemin ethukuk okuyan adam sonucta fakülteye girmek için sınava giriyor yazım yalayıp yutması gerek türkçeyi
O başkası. O da ciddi düşünüyordu ondan Ayselin kafası karışmıştı. O da hiç hesap ödemiyordu.Herif zaten evliymis
Oyle birseyler okudum
Kafa corba oldu 2 dk daYok bu bekar, kumarcı olan.![]()
Kontörü mü bitmiş ayselevet sonra geri pişman olduğunu vs söyledi o atamadığım dönem benim pram yoktu dedi
Ünlem parantez içindeyse ironi olur gülüm
Uykun gelmiş senin, çünkü ben de ilk okurken ciddi algıladım esniyordum o sırada, tam sinirleniyordum beynim “la bi dur, ciddi değil” dediSeni kim kandırdı ahahahahaha tamam daha 3 aylık avukatım falan ama woooaaaa medeni kanun ne zaman değişti ayol ahahahhahahaha
Düzeltme: ironiymiş ahahajajja hala gülüyorum
hakkatende boyle oluyorbu herif herkesi batirir para onun elinde sekerin suda eridigi gibi yok olur
Ee ne zaman evleniyosun o zaman?hakkatende boyle oluyor
Bulmuş Aysel gibi kızı tabi donuna kadar soyarAysel seni son gordugumde dine donücem, herseye tobe edicem diyodun, bugun geldim kumarbaz koca buldum diyosun, o adam seni donuna kadar soyar, kumarda yer bitirir parani, sen de evlenicem ben maasi iyi diye dolandiginla kalirsin, aaaaaa kiz biri koca var diyodu sitede, koca bulduk sana, neydi kiz konuyu bulsun biri
yok eğlenmiyorumEe ne zaman evleniyosun o zaman?
ünlemin ne ise yaradığını söyledikten sonra düzeltme yapmisUykun gelmiş senin, çünkü ben de ilk okurken ciddi algıladım esniyordum o sırada, tam sinirleniyordum beynim “la bi dur, ciddi değil” dedi![]()
ünlemin anlamını bilmeden once ciddiydi yaniUykun gelmiş senin, çünkü ben de ilk okurken ciddi algıladım esniyordum o sırada, tam sinirleniyordum beynim “la bi dur, ciddi değil” dedi![]()
Aysel kendini komik duruma düşürüyorsun şu an.hadi yaa Allah aşkına bunun kaynağını atar misin. parantezce değilse ne oluyor onuda at reca ediyorum
Ama var bak uğraşıyor nikah masasına oturmaya hahaha
hadi yaa Allah aşkına bunun kaynağını atar misin. parantezce değilse ne oluyor onuda at reca ediyorum