- 11 Aralık 2018
- 41.517
- 257.990
- 598
Tamamo zaman sen vermeyi bırak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamo zaman sen vermeyi bırak
Google’dan bakmama gerek yok. İlkokul Türkçe bilgime dayanarak yazdımelement uydurma işine geldiği gibi alma googleden hepsini alıntıla oyle at buraya kanıt olarak
ünlem nerelerde kullanılır diye yaz orda üstüne tıkla zorunlu değil istersen paranteze alınır yazılıyor bunu orda yazmasından degil ilkokulda öğrendiğim bilgi istediğini iddia et inanmak istemeyen google açsın baksın isine gleni kırpma burdaYorma aysel. Google kullan.
Ha öyle böyle evlenir benle diyosun yaniisi bitene kadar iyi davranıyor evlenip köle yapmak amacı
o zaman yanlış biliyorsunGoogle’dan bakmama gerek yok. İlkokul Türkçe bilgime dayanarak yazdımDilci olarak ana dilime de hakimim. İşim dil
.
Caizdir caizdir. Tiz nikah masasına oturula.hocam eski kumarbazla evlenmek caiz midir ?
isine geleni kırpıyorsunYavdesem ki Türkçe derslerinde böyle öğrendim kanıt getir diyeceksin. Googledan aratıp atacağım işine geldiğini kırpmışsın diyeceksin. Yok aysel ben pes ediyorum, cahille konuşmaktansa susmak en iyisi çünkü.
Sen kırpmadan doğrusunu paylaş da biz öğrenelim mademisine geleni kırpıyorsun
kadın avukat olmuş mu olmuşşş.ha nikini unutmayasın yarın bir gün lazım olur sana.ünlemin anlamını bilmeden once ciddiydi yani
Özür dilerimisine geleni kırpıyorsun
Hepimiz yannış biliyoruz tamammıığ, sadece ayselgül biliyor dovrusunu. İftira atmayınGoogle’dan bakmama gerek yok. İlkokul Türkçe bilgime dayanarak yazdımDilci olarak ana dilime de hakimim. İşim dil
.
Sen kırpmadan doğrusunu paylaş da biz öğrenelim madem
Aysel konuna yazacak uydurma detayın kalmadığından saçmalıyorsun. Sahi mesleği neydi?ama unldm degil. isine geldikledi gibi kirpip kendilerini hakli cikarma heveslerini kırmak için
burda herkes doktor avukat zatenkadın avukat olmuş mu olmuşşş.ha nikini unutmayasın yarın bir gün lazım olur sana.
Kaç,uzak dur, engelle, yok say, iletişimi keseski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Cıks evli adamın karısı aysele açabilir amaşu evli adama konu sahibini kandırdığı için tazminat davası açılabiliyor mu acaba?gece gece bu kafama takıldı bak![]()
![]()
attim ekte görürsün hala iddia etmeHepimiz yannış biliyoruz tamammıığ, sadece ayselgül biliyor dovrusunu. İftira atmayın![]()
Ben memurumburda herkes doktor avukat zaten
ben işsizimm yıllardır da yazıyorum dürüstümdür.ama cidden doktorum diyenler doktor avukatım diyenler de avukatburda herkes doktor avukat zaten