- 11 Aralık 2018
- 41.514
- 257.980
- 598
Ünlem koymamış amaDoğrusunu biliyor da dalga geçiyor diye düşündüm ben. Aksini düşünmek bile istemiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ünlem koymamış amaDoğrusunu biliyor da dalga geçiyor diye düşündüm ben. Aksini düşünmek bile istemiyorum.
Bu evliyle görüşürek boynuzladığı yüksek maaşlı sevgilisi. ama çok dindar olmasa da aklından kötü şeyler geçmiyor, kumar hariç.Bu adam zaten evli degil miydi?
Vallah mi ?profilinde genel koordinatör yazıyor meslek bilgisi
Genel koordinatör maaşı 50 bin civarı aysel, bunu biliyor muydun?profilinde genel koordinatör yazıyor meslek bilgisi
Ucak doktoru degilsen niye cekiliyoruz olm bizHayir !
Kumarbaz doktoruyum ben.
Bir de sekiz bin maaşlı beyaz gömlekli (yakalı) memur görünümlü memur olmayanlarin daktiriyim.
Zaten bir doktor profil resmine asprin koymaz ordan da belli oluyordu ama yüzüne vurmuyorduk. Macecik falan koyarVallah mi ?
Hey lanet olsun dostum beni enseledin.
Ben bile bilmiyordum ahdbvavsvGenel koordinatör maaşı 50 bin civarı aysel, bunu biliyor muydun?
Ay bak ben unuttum ünlemi, gördün müÜnlem koymamış ama![]()
Eskiden zictired vardı da kaldırdılarZaten bir doktor profil resmine asprin koymaz ordan da belli oluyordu ama yüzüne vurmuyordu. Macecik falan koyar
ilkokul diplomamı insan içine çıkaramam cıks olmazzz.Herkes diplomasini cikarsin, koşun![]()
Ben de öğrenince ohannes oldumBen bile bilmiyordum ahdbvavsv
maaşlar havada uçuşuyor .bir ben fakirim yahuu burada.yazıklar olsunnGenel koordinatör maaşı 50 bin civarı aysel, bunu biliyor muydun?
Hocam benimki açık lise diploması ben çıkartmasam olur muHerkes diplomasini cikarsin, koşun![]()
Suan profilimde genel koordinatör yazmanin mutluluğunu yaşıyore.Ben de öğrenince ohannes oldum![]()
şöyle yapıyor ayrıntıya girmedim çok fazla karışmasın diye. kendisi de benim kuzenim yani üçümüz de kuzeniz aslında akraba evliliği diye dalga geçiyorum arada onlarlacok benzer durum oğlanın maaşı iyiymiş neden o nerde yiyormuş parayi
Tamam sen cikartma napalimHocam benimki açık lise diploması ben çıkartmasam olur mu![]()
Nazar etme ne olur, genel koordinatör ol senin de olur.maaşlar havada uçuşuyor .bir ben fakirim yahuu burada.yazıklar olsunn![]()
![]()
![]()