Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya sanki oğullarıda haneden soyundan kesin derler emin ol.ben okudum okul bitti birgün sormadılar dersler nasıl okul nasıl gidiyor diye.halbuki hem evimi hem okulumu aynı anda başarılı bir şekilde idare ettim.velhasıl yaranamıyoruz el kızıyız
canım benim kv gelinliği naptın diye sormadı düğünde gördü gelinliğimi dersleri mi sorcak hiç ama hiç sanmam sorarsa tansiyonum düşer bayılırım şaşkınlıktan küçük dilimi falan yutarım heralde
canım benim kv gelinliği naptın diye sormadı düğünde gördü gelinliğimi dersleri mi sorcak hiç ama hiç sanmam sorarsa tansiyonum düşer bayılırım şaşkınlıktan küçük dilimi falan yutarım heralde
okadar kalpsiz olacak ne var ortada anlamıyorum.beni akraba akraba biblo gibi gezdirdiklerinde gelinim öğretmen olucak okuyor diye hava atıyorlardı benim üstümden ama.ben artık alttan almayı saygı duymayı ve aramayı bırakalı 2 yıl oldu.onlar eşimi arayınca konuşuyoruz.bnce sende çok umursama canım sende onlara yoklarmış gibi davran ayna misali.işide bi git bak hoşuna gitmezse bırak keyfine bak yani.
Sakın kabul etme sakın sen onların bulacağı işemi kaldın? inşallah düzgün bir yere tayin olursunuz kendin bulursun ama bana kalırsa çalışmak yerine üniye hazırlan
Sakın kabul etme sakın sen onların bulacağı işemi kaldın? inşallah düzgün bir yere tayin olursunuz kendin bulursun ama bana kalırsa çalışmak yerine üniye hazırlan