hanımlar bu dert beni yiyip bitirdi ben mi abartıyorum yoksa istediğim gayet normal mi lütfen bi akıl verin.
1 sene önce hayatımın ilk aşkıyla ayrılma sebebim bu oldu. biz küçük bi aileyiz. akrabalarımız falan yani çok kalabalık değiliz. olan kişilerle de babamın hep arası açık. belli sebeplerden dolayı bi küslük var yani bilirsiniz hemen hiçbiriyle konuşmuyor diyebilirim. bi düğünüm olsa çağırcak kimsem yok. bu yüzden ben hiçbi şekilde düğün nişan vs yapmak istemiyorum. direk nikah kıyıp giderim diyorum. ayrıldıgım sevgilim kesinlikle istiyordu çok önemsiyordu böyle şeyleri isterse sadece annen baban abilerin gelsin yinede o düğün olcak diye diretti. bende böyle bişeyi kabul etmedim. şuanki sevgilimde öyle. düğün olmazsa olmaz diyor. neden kimse beni anlamıyor? onların tüm sülalesi gelecek ben orda ezik gibi tek başıma kalcam. siz olsanız sadece anne baba ve abilerinizin katılacagı bi düğün yapmayı kabul edermiydiniz?
hanımlar bu dert beni yiyip bitirdi ben mi abartıyorum yoksa istediğim gayet normal mi lütfen bi akıl verin.
1 sene önce hayatımın ilk aşkıyla ayrılma sebebim bu oldu. Biz küçük bi aileyiz. Akrabalarımız falan yani çok kalabalık değiliz. Olan kişilerle de babamın hep arası açık. Belli sebeplerden dolayı bi küslük var yani bilirsiniz hemen hiçbiriyle konuşmuyor diyebilirim. Bi düğünüm olsa çağırcak kimsem yok. Bu yüzden ben hiçbi şekilde düğün nişan vs yapmak istemiyorum. Direk nikah kıyıp giderim diyorum. Ayrıldıgım sevgilim kesinlikle istiyordu çok önemsiyordu böyle şeyleri isterse sadece annen baban abilerin gelsin yinede o düğün olcak diye diretti. Bende böyle bişeyi kabul etmedim. şuanki sevgilimde öyle. Düğün olmazsa olmaz diyor. Neden kimse beni anlamıyor? Onların tüm sülalesi gelecek ben orda ezik gibi tek başıma kalcam. Siz olsanız sadece anne baba ve abilerinizin katılacagı bi düğün yapmayı kabul edermiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?