Siz olsanız kabul edermiydiniz?

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
hanımlar bu dert beni yiyip bitirdi ben mi abartıyorum yoksa istediğim gayet normal mi lütfen bi akıl verin.

1 sene önce hayatımın ilk aşkıyla ayrılma sebebim bu oldu. biz küçük bi aileyiz. akrabalarımız falan yani çok kalabalık değiliz. olan kişilerle de babamın hep arası açık. belli sebeplerden dolayı bi küslük var yani bilirsiniz hemen hiçbiriyle konuşmuyor diyebilirim. bi düğünüm olsa çağırcak kimsem yok. bu yüzden ben hiçbi şekilde düğün nişan vs yapmak istemiyorum. direk nikah kıyıp giderim diyorum. ayrıldıgım sevgilim kesinlikle istiyordu çok önemsiyordu böyle şeyleri isterse sadece annen baban abilerin gelsin yinede o düğün olcak diye diretti. bende böyle bişeyi kabul etmedim. şuanki sevgilimde öyle. düğün olmazsa olmaz diyor. neden kimse beni anlamıyor? onların tüm sülalesi gelecek ben orda ezik gibi tek başıma kalcam. siz olsanız sadece anne baba ve abilerinizin katılacagı bi düğün yapmayı kabul edermiydiniz?

Hepsine davetiye veririm. Gelen gelir gelmeyen kendi bilir. Ben düğünümden geri kalmam. Kalmadım da. Bu senin cezan olmamalı. Sonra aklında pişmanlık kalır. Her düğün yapan gördüğünde keşke dersin..

hic boyle dusunmemistim. ben babamla gorusmuyorum yillardir, o ztn beni uzmus ben niye kendimi cezalandirayimki senin mantigin ile bakarsak?
bence bosuna diretiyorsun, hem akraba yokta es dosttami yok? illaki birileri vardir cevrede sen mutluluguna bak

açıkçası bende nefret ediyorum düğün falan hiç yapmam bana kalsa öyle ille gelinlik giyeyim diye bi hevesim yok ama işte sevdiğin kişi isteyince mecburen katlanıyosun ama öylede olmuyor. davetiye bile verdirmeyecek kadar açık araları. kimseyi çağıramıcam bile. burnumdan gelecek o düğünde öyle biliyorum

hayatım benmde akrabalarım çok az ama sevgilim kesinlikle kabul etmez düğün istemesem ben düğün yapıcam akrabalarımızın az olmasını hiç kafama bile takmadım ben sadece oynamayı düğünleri sevmem ama yinede kabul ettim takılıcak hiç bi şay yok bunda

Bence konuya olumsuz bakıyorsun. Bunu şurdan anlıyorum: Düğün olsa bile, o düğün burnumdan gelecek diyorsun.
Düğün yap, neden yapmayasın ki. Gelen davetliler, hangi tarafın davetlisi olursa olsun, onlarla mutlu olmaya çalışırsın.Hem kendini ezik hissetmene de gerek yok. Herkesin düğünü çok çok kalabalık olmak zorunda değil ki.
Senin yerinde olsaydım, gelinliğin de en güzelini alırdım, düğünü de en şık yerde yaptırırdım, gelmeyen pişman olsun.

Genç kızsın ya, kıpır kıpır olman lazım

Ayrıca, şunu da söyleyeyim. Benim babamın da 5 kardeşi ile arası iyi değil şu an. Çok kötü günler geçirdik. Ama ben hiç takmıyorum valla. Çok da güzel düğün yapacağım

Seni çok iyi anlıyorum..
Hayatımda anneciğimden başka kimsem yok(varda yoklar)..
Hep düşünürdüm..
Özel bir durum olsa çağıracağım kimsem yok diye..
Evlendim...
Ama eşime başta söyledim..
"Düğün vs..istemiyorum" tüm nedenlerimle anlattım..
Sağolsun kabul etti..
Sen ne istiyorsan onu yap..
İstemiyorsan açık açık anlatırsın..
Haa hala anlamıyorsa..
Yapılacak şey belli..
Düğün yaparak evlenince madalya takıyorlar sanki..

Canim dugun bu sonucta kimkime dumduma olur buyuk ihtimal,kimse gelmezse gelmesin herkesin ailesi asiret misali olacak diye birsey yok.rezil olacagini dusunmuyorum.zaten dugun sahibi erkek tarafi oluyor.

bende düğün yapacağımda düğünüme pek kimsenin katılmayacağını düşünürdüm ama hiçte öyle değil geliyorlar sende çok mutlu oluyorsun düğün yaklaştıkça stres artıyor ondandır.

Bence her genç kızı gibi her erkekte düğünü olsun ister başta karşı tarafın aileside görmek ister bunu...Gelininle oğlunu mutlu bir şekilde.Ben olsam herkese davetiye yollardım gelen gelir gelmeyen kendi bilir.Genede sizin kararınız.Mutluluklar diliyorum.:)

bence önemli değil, isteyen gelir isteyen gelmez
çok ta takmam yani
olması gerekenler zaten gelecek, gerisi boş.

evet ederim.
düğün benim düğünüm herkesi çağırırım.
gelenin başımın üstünde yeri var gelmeyenin de canı sağolsun.
vur patlasın çal oynasın doya doya çıkarırdım düğünümün keyfini
böyle bir şey yüzünden ayrılık olur mu?

Ben ederdim. Bizde durum tam tersi, sevgilimin anne babası ayrı, baba tarafıyla görüşmüyor. Anne tarafından da zaten akraba çok az, onların da bir kısmıyla aralarında soğukluk var. Bizim akrabalarımız daha fazla. Ve inanır mısın bugüne kadar bu yüzden düğün yapmamak gibi bir şey aklımıza gelmedi?

Akraba işi talih meselesidir, vardır yoktur, iyidir kötüdür, anlaşırsın anlaşmazsın... Kimse akrabalarını kendi yaratmaz. Akrabanız yoksa eşiniz dostunuz arkadaşlarınız vardır, çağırın ve güzel bir düğün yapın :))) Bana birisi düğünde "Eşinin hiç akrabası yok mu?" dese güler geçerim, kimi ne ilgilendirir? Neden bu yüzden kendini ezik hissedesin? Tam anlamıyla "kimsesiz" olan insanlar bile güle oynaya evlenebilir, evlenmelidir de. Hiç takma kafana, bu yüzden evliliğini de kendine zehir etme. Çıkın pistte yalnızca baba-kız dansedin, herkes o anı hatırlasın

Gelen misafirler bilmeyecek ki kim erkek tarafının kim kız tarafının misafiri diye.Bence bilenlerde kayınvalide falan yakın akrabalar olur onlara da ezik duracağını hiç sanmıyorum.En mutlu gnün o senin. :)
Mutluluklar

teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar. ben bu durum için nikahsız yaşamayı bile göze aldım. çok gözümde büyütmüyorum böyle şeyleri düğün falan bana anlamsız geliyor. ama erkek tarafı çok istiyor işte. hep kızıyor sanki ben kızım sen erkeksin ben diretiyorum sana evlilik olsun diye diyor. kendi de kabul etti ben senle nikahsızda yaşarım birbirimize o güveni verdikten sonra o imzayı atmak mesele değil diyor. benim içinde öyle kagıt üzerindeki imza bizi baglıyacak değil. ama ailemle tanıştırmam seni evlediğimi de söylemem başka şehirlerde beraber yaşarız diyor. size göre saçma olabilir ama bunu duymak bana çok daha iyi geliyor..

tamamennnnn yanlışş düşüncelerdesinizz..yahu böyle şeyler için güzllikleri ertelemeyin ..
Ben 3 ay önce evlendim benimde eşimin ailesi daha doğrusu tanıdık aile dostları çoktur kb siyasi çevresi vs.bense sap misali ne tanıdık var ne sülale toplasan 1 masayı zor doldurdular yarısı küs baba tarafı tamamen yok ana tarafı kaprisli kötü niyetlier vs vs..oyuna halaya bile zorla çıktılar bende biliyodum böle olucagını ama umrumda olmadı ayaklarımı vura vura oynadım valla....aklını başına alll yaaa

Bence sen sevgililerine haksizlik yapiyosun. Ailen gelse yeter. Akrabanda gelmezse gelmez ama onun gelecek akrabalari var diye yapmak istememek sacma.

Ben olsaydım nişanda düğünde yapardım. Kusura bakmada yanlış düşünüyorsun bunları kendin için yapacaksın başkası için değil aradan yıllar geçince neden yapmadım diye iç geçirmezsin. Ayrıca onun ailesi diye düşünme kalabalık bir ailesi varsa sende o aileden oluyorsun dilediğin gibi birlikte eğlenirsin.Hiçte ezik gibi olmazsın çünkü yanında eşin var ve sen o düğünün gelini olucaksın yanındakilerde artık senin ailen bu taraftan düşün.

Bu sebepten mi bitti ilk ilişkin:44:
Bence yanlış düşünüyosun. Düğünü yap siz kendiniz eğlencenize bakın zaten arkadaş, komşular vs derken dolup taşar. Kimin ailesi dört dörtlük ki. Bizimkilerin de arası bozuk bildim bileli.

Bana kalsa alayı gelmesin. En sevmediğim topluluk akraba tayfası olmamaları demek düğünümün istediğim gibi şahane geçmesi demek. Bizimkiler de çağırmasam bile gelir üüüf
sırf bu yüzden nikah yapmak istiyorum hiç olmazsa sadece sevdiklerimle gider eğlenirim:100:

Hem sevgiline haksızlık yani adam da bi'kere evleniyo senin sülalen gelemiycek diye o niye mahrum kalsın ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…