- Konu Sahibi aristokrat hatun
Ben temizlemem. Bekarken annemin evini de temizlemek gelmezdi içimden de annem mutlu olsun diye iki parmağımla iş yapardım
ama iş başa düşse temizler miydim
hayır temizlemezdim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya soylemeden yapamayacagim yine.. gecenlerde bir gorumce kardesinin evinde iki gece kalacak diye taslanmisti burada, oranin temizligini- yemegini yapan yengen o yengenin evi diye.. simdi temizlik yapilacak ya birden kardes evi oldugu hatirlandi vay anasini![]()
Yapmayınn siz de...Ya ev tuttular kurdular ben temizledim
Düğün sonrası temizligini ben yaptım
Benim kaderim mi bu temizlik olayi
Ben yapardım sonuçta hamileye yardım etmek sevaptır. Yengem kardeşim olması önemli değil bi arkadaşımda rica edebilir. Demek ki bana kadar geldiğine göre ya çok çaresiz kaldı yada bana nazı geçiyo diye düşünürüm. Hamile değilim geçenlerde evime mevlüt vardı misafirler gittiğinde bi anda belime ağrı saplandı kalkamadım ayağa ( omurgamda düzleşme var ) eşimi aradım ablası yanındaymış. Allah razı olsun o evimi toparlayıp temizledi. Sanırım siz kardeşinizin eşinden hoşlanmıyorsunuz bu durumda zorunda değilsiniz hiç yapmamak zorla yapmaktan iyidir.İyi geceler herkese
Benim kardeşimin eşi hamile
Son ayında doğumu bugün yarın gerçekleşir Sevgili anneciğim doğumdan önce cam kapısını sil dedi Ben ise sınav döneminden yeni çıktım ev karmakarışık
İki kücük oğlum var kayın pederim var yanımda benim camim kapım dururken daha birde bu çıktı başıma Allah aşkına siz olsanız napardiniz Anneme hayır diyemiyorum Doğumunda başında olacağım zaten refakatçi olarak kalacağım ama bu temizlik işi beni kızdırdı hayır kelin merhemi olsa başına sürer
Yapmazdım.Ya ev tuttular kurdular ben temizledim
Bir de yengeyle görümce ilişkisi samimi değil sanırım, ben konu sahibesi tarafından bakıyorum, yengem beni kendi aramasa "mune temizlik yapacağım ama son ayım ağırlaştım, müsaitsen bana yardım eder misin birlikte yapalım" demese, bu talep annem üzerinden dolaylı gelse acayip alınırım.Baslikta kardesimin esinin evi tamlamasi mantiksiz olmus =) yani kardesinin de evi. O yuzden kardesin temizlesin. Bir supurge tutmak bu kadar olay olmamali. Herkes cocuk doguruyor, herkesin kaynanasi gorumcesi var, herkes hasta oluyor vs basini kurtarmaya bakacaksin, insanlardan bir sey istemek yerine
Evet ablacim, bana da oyle geldi. Ama gelinin cani cansa, konu sahibininki de can. Bir suru sorumlulugu varmis. Annesi ogluna soylemeli bence karina azicik yardim et diye. Gerçi oglunun soyletmeden yardim etmesi gerekir ama neyse...Bir de yengeyle görümce ilişkisi samimi değil sanırım, ben konu sahibesi tarafından bakıyorum, yengem beni kendi aramasa "mune temizlik yapacağım ama son ayım ağırlaştım, müsaitsen bana yardım eder misin birlikte yapalım" demese, bu talep annem üzerinden dolaylı gelse acayip alınırım.
Normalde benden rica eden olunca imkan dahilindeyse gocunmam yardım ederim, kıyamam kimseye ama yengem dururken yengem adına annem arasa yapacağım varsa da inadımdan gidip yapmam.
Aynen öyle, temizlik, bir takım işlere yardım cidden içten gelmeli, gelinim olmayacak, bir kızım var 22 yaşında, valla emin olun kızıma bile şu işleri yapsana demiyorum, içinden geldiyse bir iki iş yapar, onda bile teşekkür ederim, eline emeğine sağlık derim, yıllar içinde göbeğimi kendim kesmeyi öğrendim çünkü, hamileliğimde de ne kayınvalide ne öz annem veya kardeşimden medet ummadım, eşime söyledim, ben yıkadım o astı, ben ütüledim o yerleştirdi, hala da öyle, bir iş yapılacaksa kızımdan bile beklemiyorum eşimin gözüne bakıyorum.Evet ablacim, bana da oyle geldi. Ama gelinin cani cansa, konu sahibininki de can. Bir suru sorumlulugu varmis. Annesi ogluna soylemeli bence karina azicik yardim et diye. Gerçi oglunun soyletmeden yardim etmesi gerekir ama neyse...
İnsallah biz yeni nesli sorumluluk sahibi yetistirmeye calisacagiz, bir isin ucundan tutmayi lütuf olarak gormeyecekler![]()
Temizlikci tutsun diyemiyomusunuz.bu devirde hala kaldımı bunlarİyi geceler herkese
Son ayında doğumu bugün yarın gerçekleşir Sevgili anneciğim doğumdan önce cam kapısını sil dedi Ben ise sınav döneminden yeni çıktım ev karmakarışık
İki kücük oğlum var kayın pederim var yanımda benim camim kapım dururken daha birde bu çıktı başıma Allah aşkına siz olsanız napardiniz Anneme hayır diyemiyorum Doğumunda başında olacağım zaten refakatçi olarak kalacağım ama bu temizlik işi beni kızdırdı hayır kelin merhemi olsa başına sürer
Yapmayın ne alaka siz onların kadrolu temizlikçi misiniz?Ya ev tuttular kurdular ben temizledim
Kapi cam baca bi tuhaf geldi bana ama herkesin anlayis sekli farkli. Parasi olmayan bile cama kadin cagiriyo. Ama aranizdaki samimiytle de alakali. Ben olsam giderm yemegini utusunu yaparm ama detyli temzlik icin kadin tutsunlar derdim. Gercktn hic durumu yoksa da elimden geldigini yapardmİyi geceler herkese