Siz olsanız napardınız?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Daha önceden konu açmıştım.Çocukluk arkadasım bosanmak üzereydi.Ben o ara mesaj attım aradım ama kendi bana bu konuyu açma dedi.Bende iş güç çok yogundum pek yazmadım.Bana sen menfaatcisin arayıp sormadın falan yazdı.Boşanma asamasında annesıgıle ıstanbula gıttı.Hep orda yasıyacaktı.Dün aradı beni.Napıyon hıc aramıyon dedi.Bugun de mesaj atmıs.Eskı sevgılımle evlencem dugune gel yazın dıye.Bana saka yapmıs.Kocasıyla barıstı.Benım yasadıgım sehıre geldı.Siz olsanız napardınız?

Önce onu ihmal ettiğimi düşünüp kendime kızardım. Ama sonra menfaatçi falan demesine çok sinirlenirdim. Soğurdum açıkçası hiç arayasın sorasim gelmezdi.
Ama yeniden iletişime geçtiysek ve sevdiğim biriyse arkadaşlığımı bozmam hayırlı olsun falan deyip kaldığım yerden devam.

Daha önceden konu açmıştım.Çocukluk arkadasım bosanmak üzereydi.Ben o ara mesaj attım aradım ama kendi bana bu konuyu açma dedi.Bende iş güç çok yogundum pek yazmadım.Bana sen menfaatcisin arayıp sormadın falan yazdı.Boşanma asamasında annesıgıle ıstanbula gıttı.Hep orda yasıyacaktı.Dün aradı beni.Napıyon hıc aramıyon dedi.Bugun de mesaj atmıs.Eskı sevgılımle evlencem dugune gel yazın dıye.Bana saka yapmıs.Kocasıyla barıstı.Benım yasadıgım sehıre geldı.Siz olsanız napardınız?

Daldan dala konudan konuya atlamış arkadaşın.. direk —->yordun beni uzak dur derdim

Back
X