Doğru söylüyorsun bebekk gelinler hep batar herzamanHep söylüyorum insanların ikili ilişkilerine karışılmaz. Hele gelin olarak hiç karışılmaz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsun bebekk gelinler hep batar herzamanHep söylüyorum insanların ikili ilişkilerine karışılmaz. Hele gelin olarak hiç karışılmaz.
Kart horoz hala karı kız pesinde pislikKart horoz...
Esim ailesine cok düşkün bana inanmaz ortalik çok karısır bilmiyorum ne yapicagımiEvleri ayirin. Esiniz karsi ciksa babasinin davranislarindan rahatsiz oldugunuzu söylersiniz. Cep telefonundan hersey cikar zatwn
HaklısınızAsla karışmazdım.
Siz duyabiliyorsanız evdeki diğer insanlarda duyuyor ya da biliyordur.
AynennnAsla karışmazdım.
Siz duyabiliyorsanız evdeki diğer insanlarda duyuyor ya da biliyordur.
Aynen yuzüne bakmıyor ne var diyorAy o durum gerçekten tiksindirir insanı ya eşi de biliyordur muhtemelen yoksa neden yüz vermesin
ne yapmanız gerektiğini bilemedim ama zor bir durum ben olsam bende tiksinirdim
Hiç yüz göz olmayın. İki ucu . klu değnek, bilmiyormuş gibi devam edin. Açığa çıksa bile bilmezden gelin, yaa öyle mi vah vah tüh tüh dersiniz.Esim ailesine cok düşkün bana inanmaz ortalik çok karısır bilmiyorum ne yapicagımi
Esim ailesine cok düşkün bana inanmaz ortalik çok karısır bilmiyorum ne yapicagımi
Konu çok derin çok eşimin bukadar ailesine bağlı olmasıda benim açımdan zor tamam olsun ama fazla düskün suan kalkip bi eve girecek karsi çıkacak cesareti göremiyorum ondaNiye? Adamin cep telefonunu alsin esiniz mesajlarina felan baksin görür zaten. Böyle bir esle aile ile ayni eve girmek ayri bir dram ama konu bu degil galiba
Karışmazdim herkes sıyrılıp çıkar söylediğinl kalırsın. Senin fark ettiğini başkaları da fark eder
Konu çok derin çok eşimin bukadar ailesine bağlı olmasıda benim açımdan zor tamam olsun ama fazla düskün suan kalkip bi eve girecek karsi çıkacak cesareti göremiyorum onda
İyimser düsüncemden kaybettim şuan cok pismanım gercekten benimde annem babam var diye iyi düşündüm ama yanlısmısımBastan nasil böyle yasamayi kabul etmeseydiniz keske..en azindan mesafe koyabilirdiniz. Allah sabir versin