• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız napardınız?

caneem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
180
385
103
Merhaba hanımlar,
Benim bu derdim beni bitirdi, tüketti. Belki benim gibi olanlarınız vardır, tabi Allah kimseye yaşatmasın bu sıkıntıyı. Ciddi bir hastalığım var 10 yaşımdan beri ve bu hastalık sebebiyle doğum yapmam, hamile kalmam yasak. Evli değilim,26 yasındayım. Deli gibi sevdiğim adam da bana bu durumu aşamadığını ve ayrılmak istediğini söyledi. Aslında ailesi bana hep destek oldu lakin o ilerde beni üzeceğini ve bunu yüzüme vuracağını söyledi. Canım nasıl yanıyor? Çocuk bir evliliğin olmazsa olmazı mıdır? Bana fikir verin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim hepinize..

Benim için değildir de kim sırf çocuk için bile evlenebiliyor. Seni gerçekten çok sevse bu nedenden dolayı senden ayrılmazdı. Üzülme boşuna.

Merhaba hanımlar,
Benim bu derdim beni bitirdi, tüketti. Belki benim gibi olanlarınız vardır, tabi Allah kimseye yaşatmasın bu sıkıntıyı. Ciddi bir hastalığım var 10 yaşımdan beri ve bu hastalık sebebiyle doğum yapmam, hamile kalmam yasak. Evli değilim,26 yasındayım. Deli gibi sevdiğim adam da bana bu durumu aşamadığını ve ayrılmak istediğini söyledi. Aslında ailesi bana hep destek oldu lakin o ilerde beni üzeceğini ve bunu yüzüme vuracağını söyledi. Canım nasıl yanıyor? Çocuk bir evliliğin olmazsa olmazı mıdır? Bana fikir verin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim hepinize..
benim için oyle maalesef
anne olmak hep hayalimdi, esimde byle sorun olsa evlenmezdim : ((((
sorduugnuz soru nun cevabi çokk goreceli ve kisisel ..

Bu konu da fake çıkarsa artık..
Yeni üye ve toplumsal bir konuyu ele almış.
Hadi bakalım arkasından ne çıkacak?

çocuk bir evliliğin olmazsa olmazı değildir ama bir erkek evlilikte çocuk yoksa bende yokum diyorsa işte burada düşünmek gerekir.

yani o adamla evlilikte evet çocuk o evliliğin olmazsa olmazıdır.ama her erkek böyle düşünmüyor üzülme lütfen.iyi ki evlenmeden dürüst davranmış de ve buna şükret yoksa seni daha da yaralayabilirdi.

Yok lütfen fake olduğunu düşünmeyin. Evet aklım bitmesi iyi oldu diyor. İlerde üzülürsün diyor ama kalbimm bambaşka şeyler söylüyor. Bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmedim. Ben bi suç günah işlesem beni terk etmesi bu kadar koymazdı bana. Ama Allahın verdiği şey yüzünden çekti gitti.

Yok lütfen fake olduğunu düşünmeyin. Evet aklım bitmesi iyi oldu diyor. İlerde üzülürsün diyor ama kalbimm bambaşka şeyler söylüyor. Bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmedim. Ben bi suç günah işlesem beni terk etmesi bu kadar koymazdı bana. Ama Allahın verdiği şey yüzünden çekti gitti.

Allah'ın verdiği şey yüzünden çekip gitti ama acaba bu hayatta onunun çocuk sahibi olacağının garantisi var mı? işte ne olur ne biter bunu biz bilemeyiz.

İnşallah karşına sana sen olduğun için değer veren biri çıkar ve çok mutlu olursun.

Canım herkezin bu dünyada bir sınavı var seninde bu her insan çocuğu olsun ister ne kadar seni sevsede olması mümkünken bi erkek baba olmamayı gôze alamaz senin senin evleneceğin en uygun insan çocuğu olup ayrılan yani çocuk istemeyen yada seninle aynı çocuğu olmayan biri ancak böyle bir insanla mutlu olursun öteki türlü seni çok yorar çocuk istemese bile sen kendini kötü hissedersin canım Allah yardımcın olsun

hastalığın nedir? Allah şifa versin.
benim için sorun olmazdı.
eşim şu an çıksa benim çocuğum olmuyor dese "biz bize yeteriz dert etme" derim. evliliği ayakta tutan bir şart olduğunu düşünmüyorum.

Nasıl bir hastalığın var 10 yaşından beri?

Cocuk bi agacin meyvesi gibidir..
Her insan anne baba olmak ister ama sevdigin adam cok anlayissizmis sanki senin elinde olan biseymis gibi..
Hayir yani saglik probleminden dolayi olmuyo seni suclayamaz ki nedemek ilerde yuzune vurmak ?
Cok yanlis ayril bence o adamdan zaten seni sevse herturlu zorluga seninle katlanmak gogus germek isterdi..
Bu sıkıntıyı beraber atlaticaz diye destek olurdu sana..
Evlatlik alirdiniz ikinizde hem nekadar da iyi olurdu kimsesiz bi yavrucaga anne baba olmak onunda bu dunyaya yanliz gelmesi onun sucu degil sonucta..

Sizden bu sebeple ayrılan insan sınavda bence,siz değil. Lütfen üzülmeyin, sizi gerçekten sevecek insan buna takılmaz. Anne babası olmayan o kadar çok bebek var ki,ilerde belki siz de onlardan birine anne olursunuz.Özel bir durum değilse rahatsızlığınız nedir acaba?

Merhaba hanımlar,

Canim cok zor biliyorum, cok üzüldüm. Benim kuzenim de benzer bir durumda, ona tamamen yasak değil ama bakalım günü gelince doktoru ne diyecek. Insan çok üzülüyor ama erkek arkadaşına da hak ver. Çok istiyordur baba olmayı. Büyük sözüme tövbe ama daha anlayışlı bir insanla evlenmeyi düşünürdüm ben olsam. O sizi kırıp dökecek evlenince belli

Hastalığım 10 yaşında fark edildi. Kalp akciğer hastasıyım. Kalbimde delik varmış doğuştan ve bu delik 10 yaşında fark edildi. Delik büyük olduğu içinde kapatma ihtimali kalmadı. Doktorlar tek çaresinin kalp akciğer nakli olduğunu söyledi. Kalpteki delik akciğere fazla kan pompaladığından akciğeri perişan etmiş. Akciğer de yetmezliğe girmiş. Nakil olmak için bekliyorum ama Burası Türkiye ve kimse organ bağışı konusunda duyarlı değil. merdiven çıkmak, yol yürümek eziyet benim için. dudaklarım ve ellerim mor zaten.

Siz olsanız ne yapardınız ? Bana bir fikir verin lütfen...Demişsin.
Ama ortada senin yapabileceğin bir şey veya durumu kurtaracak bir fikir ihtimali yok.
Erkek arkadaşın kararını açıkça söylemiş.Onu kararından şimdilik döndürsen bile duyguları değişmeyecek.

Bu arada kuzenim bunu her erkek arkadaşına söyler baştan bilsin öyle devam etsin diye. En son ayrıldığı adam kuzenim ondan ayrılınca bu çocuk konusunda beddua etmişti. Direk yüzüne vurmuştu yani. Insanoğlu böyle ne yazık ki. Sevdiğiniz adam pişman olsa bile siz o sözleri bir ömür unutmazsinız

Hastalığım 10 yaşında fark edildi. Kalp akciğer hastasıyım. Kalbimde delik varmış doğuştan ve bu delik 10 yaşında fark edildi. Delik büyük olduğu içinde kapatma ihtimali kalmadı. Doktorlar tek çaresinin kalp akciğer nakli olduğunu söyledi. Kalpteki delik akciğere fazla kan pompaladığından akciğeri perişan etmiş. Akciğer de yetmezliğe girmiş. Nakil olmak için bekliyorum ama Burası Türkiye ve kimse organ bağışı konusunda duyarlı değil. merdiven çıkmak, yol yürümek eziyet benim için. dudaklarım ve ellerim mor zaten.
Allah acil şifalar versin.
Bu bey çok emin herhalde kendinden ne biliyor ki kendisinin çocuğu olacağının yüzde 100 garantisi mi var?
ya da bir sağlık sorunu olmayan biriyle evlendiğinde ne biliyor o kadının kesinlikle çocuğu olacağını.
ya da "sağlıklı" bir çocuğu olacağını..
çok düşüncesiz bir adammış.
iyi ki ayrılmışsınız. bu yönünden bak.

konu sahibi çok geçmiş olsun.

ayrıca anne olmak için ille de doğurmak gerekmez.kimisi bebeğini karnında taşırı kimisi kalbinde..sende kalbinde taşıyanlardan olabilirsin.bir anneye sıcak bir kucağa hasret olan çok bebek var.böyle düşün olur mu?

Öncelikle size geçmiş olsun.
Evet çocuk bir evliliğin olmazsa olması değildir belki ama çocuk hayali olan insanlar için yol yakınken dönmek en hayırlısıdır bence.
Belki gerçekden çocuk istediğini anladı,evlenip sonrasında siiz üzmekdense ayrılmayı tercih etti.
Üzülmeyin.Dilerim karşınıa çocuk istemeyne ve sizi çok mutlu edecek biri çıkar.

Deli gibi aşık olduğum biri var, gel dese hiçbir şey umrumda olmaz.

Yeterince sevmiyormuş demek ki,üzüldüğüne değmez.

Back
X