- 30 Ağustos 2015
- 50
- 16
- 3
- 31
- Konu Sahibi ParadiseAnge5
-
Bu nasıl bir hödüklüktür ki kız başına senden 15 saatlik yola çıkmani istiyor ? Üstelik yalnız başına. O çok değerli dötünü kaldırsın da kendi gelsin pasazade hazretleri.
Ayrıca ''araya mesafe girdi,ayrilalim.'' gibi bi cümle kurulan ilişkiye ilişki demem ben. Sevgi böyle bir şey değil.
O erkekten hiçbir cacık olmaz.Aranızda 15 saatlik bir mesafe var.Ciddi düşünülüyor.Ama birlikte buluşup zaman geçiremiyorsunuz.Telden yürütmek zorundasınız.Ve karşı taraf bu durumdan rahatsız.Böyle giderse devam etmeyeceğini,kaybedileceğini belirtiyor.Ama sizi sevdiğini ve kaybetmek istemediğini de söylüyor.Ve bazı zamanlar size mesafeli davranmaya başlıyor.Bitirince de çabalamıyosun sevmiyorsun durumları oluyor.Çabalamaktan kasıt da yaşadığı şehire gidip zaman geçirmeye çalışmak ama bu sizin eliniz de de değil.Bu durumda ne yapardınız?Ayrılır mıydınız?Yoksa ailenizin üzüleceğini ve onları zor duruma sokacağınızı bile bile herkesi karşınıza alıp onun yanına gitmeye mi çalışırdınız?
Peki kendisi gelemiyorsa?
Ve ciddi düşünüldüğü için yaşadığı yeri ailesini arkadaşlarını daha çok tanımam açısından benim oraya gitmemi orada vakit geçirmemi daha uygun buluyorsa?
O erkekten hiçbir cacık olmaz.
Bu da yeni modamız çıktı:Bayanlar sırf erkekleri sevdiğini,fedakarlık yapacağını göstermek amaçlı hayatında belki de hiç görmediği biri için binlerce kilometre öteye gider.
Ben bu modaya saygıyla sövgülerimi içimden sıralarım:Arkadaşım sizin hiç mi aklınız yok?Sevgilisini düşünen ve evlilik konusunda ciddi bir adam "Canım sen benim yanıma gel,yoksa bu ilişki yürümez" der mi?Bence tam tersinin olması lazım:"Canım sen hiç yol çilesi çekme,ben ne yapar ne eder gelirim yanına"
Bunları söyledikten sonra çenemi kapatırım.
Oldu canim bi de gidince ayaklarini yika? Ya kendi kalkip gelecek ya da gorusemiyoruz diye aglamayacak. Erkek adama yakisir ki kizi ayagina getirtmek icin aglamakAranızda 15 saatlik bir mesafe var.Ciddi düşünülüyor.Ama birlikte buluşup zaman geçiremiyorsunuz.Telden yürütmek zorundasınız.Ve karşı taraf bu durumdan rahatsız.Böyle giderse devam etmeyeceğini,kaybedileceğini belirtiyor.Ama sizi sevdiğini ve kaybetmek istemediğini de söylüyor.Ve bazı zamanlar size mesafeli davranmaya başlıyor.Bitirince de çabalamıyosun sevmiyorsun durumları oluyor.Çabalamaktan kasıt da yaşadığı şehire gidip zaman geçirmeye çalışmak ama bu sizin eliniz de de değil.Bu durumda ne yapardınız?Ayrılır mıydınız?Yoksa ailenizin üzüleceğini ve onları zor duruma sokacağınızı bile bile herkesi karşınıza alıp onun yanına gitmeye mi çalışırdınız?
Peki kendisi gelemiyorsa?
Ve ciddi düşünüldüğü için yaşadığı yeri ailesini arkadaşlarını daha çok tanımam açısından benim oraya gitmemi orada vakit geçirmemi daha uygun buluyorsa?
Oldu canim bi de gidince ayaklarini yika? Ya kendi kalkip gelecek ya da gorusemiyoruz diye aglamayacak. Erkek adama yakisir ki kizi ayagina getirtmek icin aglamak
Bu forumdaki kizlar beni kahrimdan öldürecek
Hayır yanlış anlamadım,düşüncemi ifade etmek için öyle demiştim.Ama pek bir şey farketmeyecek,gelsin kendisi sizinle görüşsün.Size madem değer veriyor,bunu o göstersin,siz değil.Haklısınız ama şurayı yanlış ifade ettim sanırım yanlış anlaşıldı.Gelmezsen ilişki yürümez değil ama uzun süre görüşemezsek bu ilişk yürümüycek gibisinden konuştu.
Hayır yanlış anlamadım,düşüncemi ifade etmek için öyle demiştim.Ama pek bir şey farketmeyecek,gelsin kendisi sizinle görüşsün.Size madem değer veriyor,bunu o göstersin,siz değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?