Siz olsanız napardınız?

Ay akıllı olu lütfen
Böyle ilişki mi olur.
Yok evlenince orda oturucakmışda
Gidip tanışıcakmışsınız.
Ne uyanık bu insanlar pessss

O bi kere geldi çabaladı.Ama işte bilmiyorum yine de benim gitmem çok zordu zaten sürekli gitsem işe girdiğimde idare etmezlerdi sonra aileme yük olurdum ek başımada sorun olurdu annemle gitsemde sorun olurdu.Haklısın seven uzaklığı sorun etmezdi.Ben demiştim ama bir gün kavuşucaz o günler için sabredelim diye de neyse artık olmuyosa olmuyodur

Pardonda siz kız başınıza nereye gidiyorsunuz? Her seferin de Onun gelmeye ÇALIŞMASI Lazım. Bunun için çaba harcaması lazım. o erkek. Ne olursa olsunn. Siz onun yanına gitt.ğinizde kız başınıza nerede kalıcaksınız,ya başınıza bir şey glirse vs.. bunları Düşünmesi gerek,Düşünmeniz gerek.. Bence kestirip atın. Net.

Haklısın.Bitti zaten.Ben kendimi suçlu hissediyodum o yüzden sordum.Çünkü olayı sen sevmiyosun durumuna getirmişti.

Onun gelmesi lazım. Sen erkek olsan sen giderdin. Oldu canım..

Gerçekten seven biri seni bu kadar zora sokmaz. Üzmemek için elinden geleni yapar. Bu adamın yanına gidersen ya da evlenirse 3-5 ay heves sonrası kavga, fos..

Madem zaman geçirmek istiyor, erkek adam atlar gelir. Neden sana saçma şekilde yükleniyor?

Gerçekten seven biri seni bu kadar zora sokmaz. Üzmemek için elinden geleni yapar. Bu adamın yanına gidersen ya da evlenirse 3-5 ay heves sonrası kavga, fos..

Bunu bende kendime demistim.Uzulcegim birseydi zaten ki belirttigimdede iste bosa uzuluyon falan filan seyler soyluyodu.Bitmesi benim icin daha iyi olmus.Gercekten yorumlari okudugumda aklim tam basima geldi iyiki sormusum.

Ben ondan gelmesinide beklemiyordum o zora girmesin diye bu konularda beklentim yoktu sabredebilirdim de
Ne alakası var ki? Zora girmeden evlilik olur mu?
ama o senden gitmeni bekliyor ve gitmediğin için sorun oluyor.
Bence bu insan seni sevmiyor, sevse bir kadın olarak senin gelmeden çok uçarak kendisi gelir. Gerçekler bazen acıdır.

Vala kusura bakma da bu bizim kiz milleti pek bir saf oluyor. Hic dusunmeden basliyorlar bir seye nedir, ne degildir demeden? Ne isin var yaa 15 saatlik uzaklikta.. Neymis sevgiymis yemisim sevgisini sonrada muge anli'ya konu olursunuz... Birak yurusun gitsin yakininda birini bulsun, ne anlarsiniz bu telefondan sevgili olma islerinden bilmem.. Ya hic olmasin daha iyi ne avantaji var sana?

Sanirim oyle.Zaten bazen soguk davraniyo.Bazen de cok ilgili.Belkide sevmeye calisti beni bilmiyorum.

Haklisin bende dedim zaten yapamiyosan bnden uzak dur yakinindan biriyle ol sen oyle mutlu olursun demistim ama ben sevmiyo oluyorum iste sozde cabalamamisim napicaktim ki aileme rest mi cekicektim onlarada yazik evde huzur kalmazdi valla benim yuzumden ufak bi ders olmus oldu bana ve gercekten sevince saflasiyoruz malesef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…