Çok dağınık anlatmışsın. İstikbal, İtalya falan..nisanliyim ve sevdigim adamdı zaten cidden aramızdaki ilişki çok farklı ve güzel ..8.ay da dugunum var size sorum el tim var 1 tane ve akrabalariymis evlenmiş abisiyle onun aile tarzı farklı benim ailem çok farklı . eltimin ailesi ve nisanlimin ailesi iddialasmis iki tarafta iyi eşya almamış falan benim ailem çok anlayışlı misafirperver bende öyleyim çok şükür olunca bana su an istikbalden aldılar falan balayi yerimiz italya ve biz bunu soylemedik onlar balayına gitmediler öğle ..kıskançlık olsun istemiyorum ama oluyor ister istemez nisanlim venedik floransa ve romanya ya götürecek en çok gezmek istediğim yerler ve gitmek istesem kiz cahil şimdi kıskançlık yaptı yine yapacak diye korkuyorum siz olsanız gider miydiniz
Pardon da ne alaka? Tabii ki giderdim. Eltim kıskancak diye balayı yapmayacak değilim!!nisanliyim ve sevdigim adamdı zaten cidden aramızdaki ilişki çok farklı ve güzel ..8.ay da dugunum var size sorum el tim var 1 tane ve akrabalariymis evlenmiş abisiyle onun aile tarzı farklı benim ailem çok farklı . eltimin ailesi ve nisanlimin ailesi iddialasmis iki tarafta iyi eşya almamış falan benim ailem çok anlayışlı misafirperver bende öyleyim çok şükür olunca bana su an istikbalden aldılar falan balayi yerimiz italya ve biz bunu soylemedik onlar balayına gitmediler öğle ..kıskançlık olsun istemiyorum ama oluyor ister istemez nisanlim venedik floransa ve romanya ya götürecek en çok gezmek istediğim yerler ve gitmek istesem kiz cahil şimdi kıskançlık yaptı yine yapacak diye korkuyorum siz olsanız gider miydiniz
venedik floransa ve romanya ya götürecek
TERCÜMEDİR
Çok sevdiğim ve daha önceki ilişkilerimden çok farklı olduğunu düşündüğüm bir adam ile nişanlıyım. Her şey çok güzel ve 8 ay sonra da düğünüm var.
Sizlere sormak istediğim konu şu : Eltim var ve bu eltim nişanlımın ailesinden , yani akrabalar. Aile yapılarımız da oldukça farklı, kıskanç insanlarla dolu ailesi.
Biz çok moderniz, Türkiye'nin en iyi markası İstikbal'den aldım tüm eşyalarımı, balayımız da kimsenin gidemediği İtalya'da olacak. Romanya da bu arada İtalya'nın başkenti. Roma'ya gitme gereği duymadık, farklılık istedik.
Eltim kıskançlıktan çatlar mı? Çatlamaz ise, çatlatmak için hangi ülkeyi tercih etmeliyim?
TERCÜMEDİR
Çok sevdiğim ve daha önceki ilişkilerimden çok farklı olduğunu düşündüğüm bir adam ile nişanlıyım. Her şey çok güzel ve 8 ay sonra da düğünüm var.
Sizlere sormak istediğim konu şu : Eltim var ve bu eltim nişanlımın ailesinden , yani akrabalar. Aile yapılarımız da oldukça farklı, kıskanç insanlarla dolu ailesi.
Biz çok moderniz, Türkiye'nin en iyi markası İstikbal'den aldım tüm eşyalarımı, balayımız da kimsenin gidemediği İtalya'da olacak. Romanya da bu arada İtalya'nın başkenti. Roma'ya gitme gereği duymadık, farklılık istedik.
Eltim kıskançlıktan çatlar mı? Çatlamaz ise, çatlatmak için hangi ülkeyi tercih etmeliyim?
TERCÜMEDİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?