siz olsanız napardiniz ???

tugba4859

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
91
42
3
33
nisanliyim ve sevdigim adamdı zaten cidden aramızdaki ilişki çok farklı ve güzel ..8.ay da dugunum var size sorum el tim var 1 tane ve akrabalariymis evlenmiş abisiyle onun aile tarzı farklı benim ailem çok farklı . eltimin ailesi ve nisanlimin ailesi iddialasmis iki tarafta iyi eşya almamış falan benim ailem çok anlayışlı misafirperver bende öyleyim çok şükür olunca bana su an istikbalden aldılar falan balayi yerimiz italya ve biz bunu soylemedik onlar balayına gitmediler öğle ..kıskançlık olsun istemiyorum ama oluyor ister istemez nisanlim venedik floransa ve romanya ya götürecek en çok gezmek istediğim yerler ve gitmek istesem kiz cahil şimdi kıskançlık yaptı yine yapacak diye korkuyorum siz olsanız gider miydiniz

Çok dağınık anlatmışsın. İstikbal, İtalya falan..
Söyle nereye kadar saklayacaksınız??
Ayrıca ona ne, istediğin yere gidersin

Pardon da ne alaka? Tabii ki giderdim. Eltim kıskancak diye balayı yapmayacak değilim!!

Eltiye ne benim balayımdan

Ailenin misafirperver olması ile balayı elti ilişkisi nasıl

Paranız varsa gidin yoksa gitmeyin

Eltim şunu kıskandı diye örnek de yazmamışsınız ne biliyorsunuz kıskanacağını siz olsanız kıskanırsınız diye mi bu fikre kapıldınız anlayamadım

eltine ne ya Allah Allah ona mı danışacaksınız gideceğiniz yerleri,kocasıda onu götürsün illa balayına çıkamadılar diye sonra gidilmiyormu yurt dışına,

elaleme göre yaşama... kim ne der mantığını bırak.. eğlenmene bak

Italya ya Venedik'e vs gideceksin ama eltin kıskanır diye düşünüyorsun. Doğru mu? Istikbalden eşya almış ailen onu da mı eltin kıskanacak anlamadım. Düzgün yazmamissin. Eltin kiskanirsa evlenme en iyisi. Yazık kiskanmasin

TERCÜMEDİR

Çok sevdiğim ve daha önceki ilişkilerimden çok farklı olduğunu düşündüğüm bir adam ile nişanlıyım. Her şey çok güzel ve 8 ay sonra da düğünüm var.

Sizlere sormak istediğim konu şu : Eltim var ve bu eltim nişanlımın ailesinden , yani akrabalar. Aile yapılarımız da oldukça farklı, kıskanç insanlarla dolu ailesi.

Biz çok moderniz, Türkiye'nin en iyi markası İstikbal'den aldım tüm eşyalarımı, balayımız da kimsenin gidemediği İtalya'da olacak. Romanya da bu arada İtalya'nın başkenti. Roma'ya gitme gereği duymadık, farklılık istedik.

Eltim kıskançlıktan çatlar mı? Çatlamaz ise, çatlatmak için hangi ülkeyi tercih etmeliyim?

venedik floransa ve romanya ya götürecek

Venedik, Floransa ve Roma olsa gerek
Eğer gideceğiniz yerleri gerçekten merak ediyorsanız, gitmeden önce haklarında bir şeyler okuyacaksanız, vizyonunuzu genişletmek amacı ile gezecekseniz gidin tabi ki.

Ama daha gideceğiniz yerin adını bile bilmiyorsanız, neden gideceğini bilmiyorsanız, birilerine hava atmak için gidecekseniz bence en güzeli Akdenizde her şey dahil bir otele kapanıp doya doya sevişerek geçirin.

Ayrıca Romanya başka bir ülkedir, Balkanlarda. İtalya'nın bir şehri değil ! Daha gideceği şehrin adını bilmiyor, bir de balayına gidecek, bari araştırın da cahillik konusunda eltinizle yarışmayın.

Budur

Ay eltiye ne yaa.İster kıskansın insan kıskançlıktan ölsün ister ne güzel Allah daha iyi olmayı nasib etsin desin.Başkalarına göre yaşamakyada başkalarını düşünmek nedir.Hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…