- 18 Mayıs 2012
- 2.254
- 1.465
Merhaba arkadaşlar, sorunum annemin bana ait eşyaları kafasına göre bi yerlere kaldırması, bodruma filan indirmesi benim eşyalarına kafasına göre sanki değersiz,önemsizmiş gibi hareket etmesi.. Sınavlardan sonra çok fazla test kitabı vardı koyacak yerim kalmadı bir koliye doldurdum, evin yanında eşyaları koyduğumuz yere konsun diye çıkardım çok ağır olduğundan bir süre dışarı çıkaramadım. .Söyledim oraya koyalım diye.. Sen o kadar kitabı aşağıya araba garajında olduğu yerdeki dolaba indirtmiş. . Kolinin ağzı yarı açık, koli yırtık.. üstteki kitaplar toz.. Daha önce de benim okul kitaplarını başka evdeyken bodruma indirmişti benden habersiz.. O bodrumu da su basmış.. Su da değil.. Kanalizasyon.. Benden habersiz benim diğer evdeki kıyafet dolabını alıp başka yere göndertmiş. .. Sanki benim eşyam onun eşyası ne bir sorma ne bir söyleme.. Bana ait olan şeyler sanki gavur malı da.. lazım olacak şeyleri kafasına göre bodrum filan indiriyor.. Herkesin eşyasını düzgün düzgün koymayı ütüleyip kaldırmayı biliyor.. Düzgün kolilemeyi biliyor.. Ben gavur sanki.. Önceden beridir bunun gibi şeyler çok oluyor.. O kadar sinirleniyorum ki Oldum olası beni de sevmez zaten.. Beni sevmediginden eşyamı da önemsiz görüyor.. Ben de aldım, bir yere gidecek kolileri vardı.. onları döktüm.. kolileri yırtılarak .. Devirdim.. Dolabındaki kıyafetlerini indirdim yere attım... Çok sinirleniyorum.. Bişey yapmasam aynı şeylere devam ediyor.. Benim de içimde birikip patlıyor.. Başka yere taşın deneyin şu anda öyle bir durum yok.. Olsa da bu kadın ordan da yapacağını yapar.. Benim kalan eşyalarımı filan en kötü yerlere koyup düzgün durdurmaz. .