Siz olsanız naparsınız?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
7 yıldır tanıdıgım kız arkadaşım var.2 kez küstük.Küsme sebebimizin biri erkek arkadasının benle görüştürmemesi diger küsme sebebı sevgılımı onunla tanıstırmamam.Bana hergun gunaydın msjı atar hal hatır sorardı.Eleştiri yapmayı çok sever.İnternetten biriyle tanıstı.2 ay içinde evlenecek.Bana 2 3 haftadır msj falan atmadı.Ben attıgımda soguk konustu.Dün attı msj.2 ay ıcınde evlenecekmıs.Bana şahidim olur musun diyor.Siz olsanız bu kızın dugunune gıder mısınız?Şahit olur musunuz?Olmayı dusunmuyorum ama nasıl bir açıklama yapabılırım?

2 ay içinde evlenecekmiş ya evlilik telaşında olduğu için mesaj atamamıştır ya da attığı mesajı kısa tutmuştur da size soğuk gelmiştir ...

Ben sevmediğim kişiyi nikah şahidim yapmazdım , bence size değer veriyor ki teklif etmiş.. ama sevmediğim ve ya bu kadar düşüneceğim kişi için nikah şahidi olmazdım

Belki ilk sevgilisinde hata yaptığını anlamış diğeriyle evlenirken seni şahit yaparak hatasını telafi etmeye çalışıyordur..
Dostluk ve arkadaşlıklar karşılıklı anlayış ve fedakarlıklarla yürür bence şahitlik yap ne kötülük var bunda

Back
X