Siz olsanız naparsınız

kartanesikar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
366
187
303
Merhaba 2 senedir bir işyerinde çalışıyorum malum ekonomik kriz bizim firmayida vurdu.5 aydır maaşım hem geç yatıyor hem parça parça yatiyor.Artik o kadar geç yatmaya başladı düşünün ocağın maaşını hagla tam alamadm Şubat ayı bitti.Konusdum bundan sonra da bu şekilde olacağı söylendi bana isden ayrılmayı düşünüyorum artık siz olsanız napardiniz?

Ne is yapiyorsunuz?
Mezuniyet durumunuz nedir?
Maasiniz ve diger haklariniz neler?
Disarida yine ayni isi daha iyi kosullarda yapabileceginize inandiginiz isletmeler var mi?

Ne is yapiyorsunuz?
Mezuniyet durumunuz nedir?
Maasiniz ve diger haklariniz neler?
Disarida yine ayni isi daha iyi kosullarda yapabileceginize inandiginiz isletmeler var mi?
açıköğretim okuyorum.Yol parası vermiyorlar 8 aydır falan da yemek paramı kestiler smdi de maaşımı çok geç alıyorum ve parça parça.

açıköğretim okuyorum.Yol parası vermiyorlar 8 aydır falan da yemek paramı kestiler smdi de maaşımı çok geç alıyorum ve parça parça.
O zaman baska is bulabiliyorsaniz bulup oyle cikin. Disarida da is durumlari cok iyi degil. Sizin gibi pek cok insan issiz. Yeni yerinizi garantiye almadan ayrilmayin.

Yol parası yok ,yemek parası yok,maasda çok geç ve parça parça yatıyor bana yapacak birşey yok bu şekilde devam edecek işler duzelene kadar diyorlar ve cikmami istemiyorlar.Kalan paramı da ne zaman alırım belli değil bu şekilde çalışmaya devam ettikçe içeriye giriyorum.

O zaman baska is bulabiliyorsaniz bulup oyle cikin. Disarida da is durumlari cok iyi degil. Sizin gibi pek cok insan issiz. Yeni yerinizi garantiye almadan ayrilmayin.
İş durumlarının iyi olamadigini biliyorum ama cikmasamda bu sefer içeriye girmiş oluyorum paramı ne zaman alırım o bile belli degil

İş bul öyle ayrıl
İş hayatında duygusallık olmaz
Daha iyi kosullarda iş buldum dersin
Hem iş basvurularında evde oturmandansa cvinde bi yerlere hala devam ediyor olman artı olarak degerlendirilebilir

İş durumlarının iyi olamadigini biliyorum ama cikmasamda bu sefer içeriye girmiş oluyorum paramı ne zaman alırım o bile belli degil
Alacaginiz firmada kalmaz,en kotu ihtimal dava acar yine alirsiniz. Ama o sureci bes parasiz gecirmek de var iste. Siz calisiyorken is arayin,insallah bulun da,sonra haber verir oyle cikarsiniz.

İş bul öyle ayrıl
İş hayatında duygusallık olmaz
Daha iyi kosullarda iş buldum dersin
Hem iş basvurularında evde oturmandansa cvinde bi yerlere hala devam ediyor olman artı olarak degerlendirilebilir
İş bulsamda bulmasam da ayrılmak istiyorum.Hemen bana karşı konuşmaları bile değildi.psikolojik olarak da kendimi yıpratmak istemiyorum acikcasi

Yeni iş bulup öyle çıkarım, ama düzelme durumu varsa sabredebilirim de bilemedim

Asla haksızlığa gelemem ben.
Kimse hicbir yerde babasinin hayrina çalışmıyor emek vermiyor.
Işten çıkardım mahkemeye verip emegimi sonuna kadar alırdım kimse kusura bakmasin. (Ne kadar uzun zaman olursa olsun)
Siz o kadar emek verin karşılığı nerede?
O zaman sizde aldığınız paraya göre keyfi sekilde gideceğinizi söyleyin kabul edecekler mi asla tazminatsiz kalan paranızı almadan sutlayacaklar anında kesin.
Babam hep der ki bereketin olsun istiyorsan "işçinin emeğini alninin teri kurumadan vereceksin."
Çok patronlara Allah vicdan merhamet versin inşallah.

Asla haksızlığa gelemem ben.
Kimse hicbir yerde babasinin hayrina çalışmıyor emek vermiyor.
Işten çıkardım mahkemeye verip emegimi sonuna kadar alırdım kimse kusura bakmasin. (Ne kadar uzun zaman olursa olsun)
Siz o kadar emek verin karşılığı nerede?
O zaman sizde aldığınız paraya göre keyfi sekilde gideceğinizi söyleyin kabul edecekler mi asla tazminatsiz kalan paranızı almadan sutlayacaklar anında kesin.
Babam hep der ki bereketin olsun istiyorsan "işçinin emeğini alninin teri kurumadan vereceksin."
Çok patronlara Allah vicdan merhamet versin inşallah.
Bana benden memnun olduklarını cikmami istemediklerini de söylüyorlar ama para konusuna gelince beklememi söylüyorlar.Ben zaten kaç aydır sabrediyorum da nereye kadar.Benim cikabilecegimi dusunmuyorlardi sanırım birazda zorlarina gidicek

Bana benden memnun olduklarını cikmami istemediklerini de söylüyorlar ama para konusuna gelince beklememi söylüyorlar.Ben zaten kaç aydır sabrediyorum da nereye kadar.Benim cikabilecegimi dusunmuyorlardi sanırım birazda zorlarina gidicek
Bu zamana kadar sabretmissiniz ya ondan yüz buluyorlardir arkadasim o yüzden cikma diyorlardır.
Kac kişi buna musade edebilir ki diyorum ya şahsen ben olsam etmem.
Onlar her türlü halti yesin is personele gelince cimri ol ohhh ne ala.
Eşimin de işleri cok kötü çalıştığı yerde kapanmak üzere hatta ama Allah razi olsun bir kere ne gec yatırdı ne eksik verdi su an resmen cebinden yiyor patronu ama iscinin alın terini kurumadan verilmesi gerektiği bildiği için günü gününe veriyor maaşını yok canı ile yarım elma gönül alma zam bile yaptı adamcağız.
Keşke herkes kul hakkı yemek ne kadar günah olduğunu bilse ona göre davransa.

Merhaba 2 senedir bir işyerinde çalışıyorum malum ekonomik kriz bizim firmayida vurdu.5 aydır maaşım hem geç yatıyor hem parça parça yatiyor.Artik o kadar geç yatmaya başladı düşünün ocağın maaşını hagla tam alamadm Şubat ayı bitti.Konusdum bundan sonra da bu şekilde olacağı söylendi bana isden ayrılmayı düşünüyorum artık siz olsanız napardiniz?
Bı yandan yeni iş arayışına girerdim suanki durumumdan daha iyi veya denk olmadıkça ayrılmam

Back
X