En dogrusu arkadaşım, evet iş bulmak zor belki ama bu şekilde de sırtınızdan kazanıp yiyip size alin terinizi vermemek serefsizliktir net.
Bende eski iş yerimde cok sıkıntı çekmiştim cok ustume geliyorlardi haksiz yere yıldırma politikası uyguladılar pes etmedim işten çıkarıp zerre hakkımı vermeyeceklerdi kendilerince saçma sebepten ihtar verdiler savunma yaz dediler gittim avukatla yazdım bildiğim ne varsa patronlad müdürler şok olmuştu bu nasıl savunma bunu sen yazmış olamazsin diye neden dedim savunma istemediniz mi bende gittim 3 avukatla beraber yazdim işte dedim bir daha şok olup kaldılar alışmışlardı milleti kaz gibi yolup hakkını vermeden sutlamaya sert kayaya çarptıklarını anladılar ama ne hakkım varsa hepsini verdiler çıktım cok ah ettim ama ettiklerini bulsunlar diye sonunda benden sonra yerime personel dayanmamış 1senede 6 kisi gelip gitmiş hatta ayagimi kaydirmaya çalışan kişiyi bile çıkarmışlar en son bölge müdürünü de göndermişler icimin yağları eridi duyunca. Boşuna dememişler alma mazlumun ahını diye Rabbim hepsinden çıkardı cok şükür.
Sende sakın sinme arkadaşım hicbirimiz keyfi emek vermiyoruz hicbir yere o kadar sıkıntı stresi çekmiyoruz ihtiyac ki çalışıyoruz sende ne hakkin varsa alacaksın sonuna kadar alnının terini.