- 12 Kasım 2015
- 94
- 20
- 18
- Konu Sahibi Dilekkk1313
-
hayr anlamadığım ne alaka bunu neyine tavır takınacaksın ya ben mi sorunu anlamadm acabaMerhaba evdeyim ve eşim çalışıyor kapı çaldı ve mahkemeden kağıt geldi ek kararmış dosyaya bişey eklenmiş.evlenmeden önceki bi tarihte olmuş mahkeme eşimin adının altında basit yaralama hakaret tehdit filan yazıo . Telefon açtım eşime böyle bi kağıt geldi diye bu ne filan endişelendim.önceden biriyle kavga etmiştim suçlama sende beni filan savunmaya geçti beni sizin başınıza gelse akşama nasıl bir tavır takınırsınız.eşim ikimizden öncesini boşvermeyi ikimizden sonrasına bakmamızı eski ilişkilerimizi falan kurcalamamamızı savunan bi insan.
Benmi abartıyorum şuan kafaya takmakla diyorum ama insan bianda şok oluo.tabiki herkesin herşey başına gelebilir allah korusun ama arada kaynayacak bi konu değilki bana söylememesini kafaya taktım.akşam güzelce sorucam ama nebiliyimtrafik cezası değil ki bu geçmişi boşvereceksiniz.yaralama , hakaret.sakince konuşmayı denerdim.asla suçlamadan.
insanız başımıza herşey gelebilir.bazen olaylar düşündüğümüz gibi olmayabilir.çok endişelendiğimi söyler anlatmasını isterdim.
insan olarak hep kötüsünü düşünmeye programlanmışız gibi.sakin olun şimdi.birinden duymuştum bir tanıdığının oğlu ceza evindeymiş.çocuk bir düğünde kavgaya karışmış.hemde ayırmak için.ama sanırım kavga ölümle sonuçlanınca b u da ceza almış.yani diyeceğim o ki bazen olaylar düşündüğümüzden çok farklı sonuçlanıyor.iyi birşey yapıyorken olay alehimize dönebiliyor.Benmi abartıyorum şuan kafaya takmakla diyorum ama insan bianda şok oluo.tabiki herkesin herşey başına gelebilir allah korusun ama arada kaynayacak bi konu değilki bana söylememesini kafaya taktım.akşam güzelce sorucam ama nebiliyim
adli bir olay yaşanmış neticede.Merhaba evdeyim ve eşim çalışıyor kapı çaldı ve mahkemeden kağıt geldi ek kararmış dosyaya bişey eklenmiş.evlenmeden önceki bi tarihte olmuş mahkeme eşimin adının altında basit yaralama hakaret tehdit filan yazıo . Telefon açtım eşime böyle bi kağıt geldi diye bu ne filan endişelendim.önceden biriyle kavga etmiştim suçlama sende beni filan savunmaya geçti beni sizin başınıza gelse akşama nasıl bir tavır takınırsınız.eşim ikimizden öncesini boşvermeyi ikimizden sonrasına bakmamızı eski ilişkilerimizi falan kurcalamamamızı savunan bi insan.
Bitmiş 2012 de mahkeme ama şuan ek karar nedemek onu bilen varmıolayın detayını bilmiyoruz ki, aniden gelişen bir kavga gürültü olabilir
evet eşiniz haklı geçmiş geçmişte hatırasına vardır okadar.
Mahkeme 2012 de bitmiş galiba bu ek karar diyor dosyaya bişey eklenmiş ne demek bilen varmıAdam yaralamak nedir yahu? Kamu davasina donmustur o zaten, karsi tarafta kirik cikik varsa esiniz hapi yuttu
Her sey olabilir.2012de bitti dediginiz dava yargitaya gitmis simdi de oradangeri donmustur.esinize muhtemelen 5 yil benzer sucu islerse kesinlesecek olan hapis karari verilmistir,o sure dolmadan belki baska vukuati da vardir,bilinmez,her sey olabilirMahkeme 2012 de bitmiş galiba bu ek karar diyor dosyaya bişey eklenmiş ne demek bilen varmı
erkekler bu tarz konuları sölemeye gerek duyacak kadar önemsemzler bende kocamın benzer bi davasını tesadüfen öğrenmiştm ama önemsemedm yani çünkü illa bana sölemesini gerktireck bişey yok gençtir delikanlıdır olmuştur ki artk en ufak şeyde abartar yok tehdit yok öldüreckti die dava açılıyor basit şeyler bunlar daha önemli şeylere kafa yor canmBenmi abartıyorum şuan kafaya takmakla diyorum ama insan bianda şok oluo.tabiki herkesin herşey başına gelebilir allah korusun ama arada kaynayacak bi konu değilki bana söylememesini kafaya taktım.akşam güzelce sorucam ama nebiliyim
Merabalar. Eski bi durum . ayrica buyutulecek bir konu degildir belki karsi taraf sikayetci oldugu icin kagit gelmistir sonuçta bir adam öldürmedi hakaret tehdit tamam kötü de erkekler kendi aralarinda yapıyor boyle seyler. Oturun bi konuşun sinirlendirmeden konuşMerhaba evdeyim ve eşim çalışıyor kapı çaldı ve mahkemeden kağıt geldi ek kararmış dosyaya bişey eklenmiş.evlenmeden önceki bi tarihte olmuş mahkeme eşimin adının altında basit yaralama hakaret tehdit filan yazıo . Telefon açtım eşime böyle bi kağıt geldi diye bu ne filan endişelendim.önceden biriyle kavga etmiştim suçlama sende beni filan savunmaya geçti beni sizin başınıza gelse akşama nasıl bir tavır takınırsınız.eşim ikimizden öncesini boşvermeyi ikimizden sonrasına bakmamızı eski ilişkilerimizi falan kurcalamamamızı savunan bi insan.
Herkes genç delikanlıyken kavgaya karışıp adam yaralasın oldu olacak.Tamam geçmiş geçmiştir de bu kadar da önemsizlestirmek dogru değil sizde anne olacaksınız.Kimse kimsenin çocuğunu ne dövebilir ne tehdit edebilir.Çok normal şeyler gibi davranmayın lütfenerkekler bu tarz konuları sölemeye gerek duyacak kadar önemsemzler bende kocamın benzer bi davasını tesadüfen öğrenmiştm ama önemsemedm yani çünkü illa bana sölemesini gerktireck bişey yok gençtir delikanlıdır olmuştur ki artk en ufak şeyde abartar yok tehdit yok öldüreckti die dava açılıyor basit şeyler bunlar daha önemli şeylere kafa yor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?