Siz olsanız nasıl bir çözüm bulurdunuz??

Kastaesra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
63
36
3
42
Arkadaşlar merhaba, günlerdir kafamı karıştıran tam çözüm bulamadığım karışık bir durumun içindeyim..yorumlarınız, seçenekleriniz benim için önemli..
Ailemizden uzakta yaşıyoruz..eşim altı ay için uzak bir şehre iş görev için gönderildi.. Ben çalışıyorum ve iki gün akşam mesaisi var beşten dokuza kadar. Normalde de 8-5 özel sektörde çalışıyorum..
Büyük oğlum 1.sınıfa başlayacak.
Küçük çocuğum 3 yasında..
İşin mesaisini azaltamam..
Kayınvalidem gelemez, işleri başından aşkın..
Annem var..onu da babam göndermek istemiyor..aşırı kıskanç bir adam..
Kızkardeşim daha önce bakmıştı..her şey sorun oldu ama .evlendi ama evlenmese de istemezdim yığınla kırgınlıktan sonra..
Küçüğü kreşe bıraksam, akşam napcam iki tane çocuk..birinin ödevi var, birinin uyku saati.. Bu şehirde de pek kimseyi tanıyamadım koşturmaktan..
Annemi göndermesi için babama nasıl seçenek sunsam, nasıl bir çözüm bulsam bilemedim.. Yorumlarınız önemli..şimdiden teşekkür ederim

babanız çalışıyor mu? o da gelmez mi 6 aylığına ya da sık sık gelip gitsin.

Maddi durum Nasıl

Küçüğü kreşe verip akşama da bakıcı bulsanız yani kreş çıkışı ve okul çıkışı siz gelene kadar

Bakıcı siz olmadığınızda çocuklara baksa siz olduğunuzda da ev işine el atsa mesai olmadığı akşamlar

Babanız annenizi eşinizden kıskanmayacağına göre??
Bence müşkül durumda olduğunuzu iyice açıklayın babanıza.

Bence yapabilirsiniz
Yada böyle bı durumda babaannesi işini gücünü bırakıp gelebilir konuşursanız
Her zaman gelemesede ara ara gelip yardımcı olabilir

Rabbim analara babalara merhamet versin ya.evladi zorda bırakmak nedir.yalan söyleyin eşim şehir dışında bizim burada hırsızlık olayları artmış gelin bende kalın korkuyorum deyin.rabbim yardımcınız olsun

Baban bu durumu biliyordur ve gönderecek olsa çoktan gönderirdi diye düşünüyorum

Komşu filan yokmu tanıdık bildik

Cocuklarin okul ve kres cikislarinda onlari evde karsilayip yemeklerini yedirip odevlerine yardimci olan cok cok minik fiyatlara bunu yapan unv li ablalar var oyun ablasi deniliyor.madem haftada 2 gun.bunu yapabilirsiniz

babanız çalışıyor mu? o da gelmez mi 6 aylığına ya da sık sık gelip gitsin.
Babam gelmez, köyde hayvanları var, aşık olduğu traktörü var..bir gün bile evden uzakta kalamaz normalde. Acil durumlarda da köyden bir adam tutar traktöre gözcü olsun diye

Aslında gayet mantıklı, ama kimseleri tanıyamadım, güvenebilecek birilerini tanısam da evleri çok uzakta, ve para sıkıntısı olmayan insanlar. Kimseyi düşünemedim

Babanız annenizi eşinizden kıskanmayacağına göre??
Bence müşkül durumda olduğunuzu iyice açıklayın babanıza.
Babam eşimden kıskanmıyor. Uçan sinekten kıskanıyor o kadar diyim .dört duvar arasında perde açtırmaz. Annem bi kaç kez yanıma geldi mecburiyetten, onda da peşinden geldi, sonra da aldı götürdü

Aslında hiç açıklama yapmama gerek yok..her halim ortada..bi şehirde, bi başına, iki çocuk..iş güç. Mesleğim için yıllarca kariyer yapmak için uğraştım..iki yıl ücretsiz izinden sonra başladım zaten çalışmaya.. Hep bi şekilde idare etmiştik..hiç bu kadar tıkanmamıştım

Baban bu durumu biliyordur ve gönderecek olsa çoktan gönderirdi diye düşünüyorum

Bulunduğum muhite yeni tasındım

Herkea çok yeni ama araştıracagım mecburen

Evet bazıları ana baba mecbur bakacak diyorlar öylede sanslilarki bizler aman zahmet vermiyeyim aman yormiyim diyoruz ama yinede kıymetimiz yok

Cocuklarin okul ve kres cikislarinda onlari evde karsilayip yemeklerini yedirip odevlerine yardimci olan cok cok minik fiyatlara bunu yapan unv li ablalar var oyun ablasi deniliyor.madem haftada 2 gun.bunu yapabilirsiniz
Oyun ablası düşünmemiştim..teşekkür ederim.. Üniversiteye yakın bi yerdeyiz..çevre de öğrenci dolu..afiş falan olabilir.. Değerlendireceğim fikrinizi

Oyun ablası düşünmemiştim..teşekkür ederim.. Üniversiteye yakın bi yerdeyiz..çevre de öğrenci dolu..afiş falan olabilir.. Değerlendireceğim fikrinizi

Hatta cocuk gelisimi okuyanlar bile yapiyor bunu
Cocuklariniz icinde eglenceli bir abla ile oyun oynamak ve ders calismak neseli olabilir.
Umarim bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…