Babam gelmez, köyde hayvanları var, aşık olduğu traktörü var..bir gün bile evden uzakta kalamaz normalde. Acil durumlarda da köyden bir adam tutar traktöre gözcü olsun diyebabanız çalışıyor mu? o da gelmez mi 6 aylığına ya da sık sık gelip gitsin.
Aslında gayet mantıklı, ama kimseleri tanıyamadım, güvenebilecek birilerini tanısam da evleri çok uzakta, ve para sıkıntısı olmayan insanlar. Kimseyi düşünemedimMaddi durum Nasıl
Küçüğü kreşe verip akşama da bakıcı bulsanız yani kreş çıkışı ve okul çıkışı siz gelene kadar
Bakıcı siz olmadığınızda çocuklara baksa siz olduğunuzda da ev işine el atsa mesai olmadığı akşamlar
Babam eşimden kıskanmıyor. Uçan sinekten kıskanıyor o kadar diyim .dört duvar arasında perde açtırmaz. Annem bi kaç kez yanıma geldi mecburiyetten, onda da peşinden geldi, sonra da aldı götürdüBabanız annenizi eşinizden kıskanmayacağına göre??
Bence müşkül durumda olduğunuzu iyice açıklayın babanıza.
Olabilir, değerlendireceğim..Ekonomik durumunuz nasıl,yatılı bakıcı alsanız geçici bir süre
Aslında hiç açıklama yapmama gerek yok..her halim ortada..bi şehirde, bi başına, iki çocuk..iş güç. Mesleğim için yıllarca kariyer yapmak için uğraştım..iki yıl ücretsiz izinden sonra başladım zaten çalışmaya.. Hep bi şekilde idare etmiştik..hiç bu kadar tıkanmamıştımRabbim analara babalara merhamet versin ya.evladi zorda bırakmak nedir.yalan söyleyin eşim şehir dışında bizim burada hırsızlık olayları artmış gelin bende kalın korkuyorum deyin.rabbim yardımcınız olsun
Bulunduğum muhite yeni tasındımBaban bu durumu biliyordur ve gönderecek olsa çoktan gönderirdi diye düşünüyorum
Komşu filan yokmu tanıdık bildik
Herkea çok yeni ama araştıracagım mecburenBaban bu durumu biliyordur ve gönderecek olsa çoktan gönderirdi diye düşünüyorum
Komşu filan yokmu tanıdık bildik
Evet bazıları ana baba mecbur bakacak diyorlar öylede sanslilarki bizler aman zahmet vermiyeyim aman yormiyim diyoruz ama yinede kıymetimiz yokAslında hiç açıklama yapmama gerek yok..her halim ortada..bi şehirde, bi başına, iki çocuk..iş güç. Mesleğim için yıllarca kariyer yapmak için uğraştım..iki yıl ücretsiz izinden sonra başladım zaten çalışmaya.. Hep bi şekilde idare etmiştik..hiç bu kadar tıkanmamıştım
Oyun ablası düşünmemiştim..teşekkür ederim.. Üniversiteye yakın bi yerdeyiz..çevre de öğrenci dolu..afiş falan olabilir.. Değerlendireceğim fikriniziCocuklarin okul ve kres cikislarinda onlari evde karsilayip yemeklerini yedirip odevlerine yardimci olan cok cok minik fiyatlara bunu yapan unv li ablalar var oyun ablasi deniliyor.madem haftada 2 gun.bunu yapabilirsiniz
Oyun ablası düşünmemiştim..teşekkür ederim.. Üniversiteye yakın bi yerdeyiz..çevre de öğrenci dolu..afiş falan olabilir.. Değerlendireceğim fikrinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?