Siz olsanız nasıl bir çözüm bulurdunuz??

En iyisi yatılı bakıcı hem çocuklara bakar hem de yalnız kalmazsiniz umarım bulursunuz bir çözüm yolu Allah yardımcınız olsun

Baban da gelsin annenle birlikte? Kabul etmezler mi?
Ya da güvendiğin bir bakıcı bulacaksın tanıdık aracılığı ile vs.

2 cocuklu sehırde kımsesı olmayan ailenin uzun iş seyahatıne tamam dememesi gerekirdi

Babanız eşiniz evde olmadıgı için gönderir bence annenizi zaten annenızde gelmek istiyorsa bır sekılde gelir

Yatılı bakıcı kısmını ben istemezdim sanırım. Evin içine bir yabancı , çok mecbur olmadıkça almayın bence.

Sizin yoğun olduğunuz saatler içerisinde , sizin gözetiminizde, oyun ablası bulabilirsiniz.

2 cocuklu sehırde kımsesı olmayan ailenin uzun iş seyahatıne tamam dememesi gerekirdi

Babanız eşiniz evde olmadıgı için gönderir bence annenizi zaten annenızde gelmek istiyorsa bır sekılde gelir
Babam annemi eşimden kıskanmıyor, çevreden her şeyden.marketteki adamdan, apartman görevli sinden, yoldan gecen adamlardan vs.. Yani eşim var veya yok, annenin evden dışarı çıkması sorun..uzun iş seyahatine tamam demedim ayrıca.. İşi gereği mecburi bir durum.. Bunu yeri geliyor asker, polis veya doktor veya dağ başında bir inşaat için bile mühendisler de kabul etmek zorunda kalabiliyor.. Bazen de ülkemiz için seve seve. Bu da benim için, benim işim için dahi bir fedakarlık süreci..öyle diyim

Eşinizden koskandıgını düşünerek demedim aslında eşiniz olmadıgı için tek kalmayın diye vs.

Babanızda gelsin diyecektim gelmezmiş
Öyleyse size eve bir kadın tutmaktan başka çare kalmıyor gibi
Gerek bir yardımcı gerek bir oyun ablası
Hatırla tutamadıgınızı parayla tutarsınız daha sağlam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…