- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
- 133
Merhabalar arkadaşlar
Benim derdim kv
Gerçekten sabrımı zorlamama neden oluyor
En basından beri aramızda bi soğukluk vardı hiçbir şekilde yakınlaşamadik
Ben ilk zamanlar çok iyi niyetliydim herkesi kendim gibi gördüm ama malesef ic yüzlerini Yeni yeni farkediyorum
Kv basından beri beni istemedi bir kere bile beni telde aramadı
güya okuma yazması yokmuş ama gayet istediklerini arayabiliyor ama beni bir kez aramadı
Evlenirken doğru dürüst bir yardımları olmadı eşimle biz yaptık herşeyi
Sadece bir sandık istemiştim o da olay oldu yok kız tarafı alırmış bilmem ne
Şimdi farkediyorum aileme karşı güler yüzle herşeyi halletmişler
Neyse bunlar çokta önemli değil çok şükür maaşım var kimseden bisey beklemiyorum
Ama en son bayramda beni diğer eltilerime çekistirirken duydum ki oda anladı bunu
Sonra suç bastırır gibi annemi arayıp şikayet etmeler büyük oğluna eşimi aratmalar
Sındı hafta sonu gelecek başka bir yere gidiyor aslında sadece uğrayacak ama ben görmeye bile tahammül edebileceğimi sanmıyorum
Ha bi de herseye karisir ben lafını veririm yine karisir
Size sorum ona cooook mesafeli olmak ayni zamanda da eşimin tepkisini çekmemek istiyorum çünkü eşimle çok iyiyiz ve o benim aileme acayip saygılı ve çok seviliyor her hafta babamı arar sorar
Ben nasıl bu kadına sadece onun hissedeceği şekilde soguk ve mesafeli olabilirim
Benim derdim kv
Gerçekten sabrımı zorlamama neden oluyor
En basından beri aramızda bi soğukluk vardı hiçbir şekilde yakınlaşamadik
Ben ilk zamanlar çok iyi niyetliydim herkesi kendim gibi gördüm ama malesef ic yüzlerini Yeni yeni farkediyorum
Kv basından beri beni istemedi bir kere bile beni telde aramadı

Evlenirken doğru dürüst bir yardımları olmadı eşimle biz yaptık herşeyi
Sadece bir sandık istemiştim o da olay oldu yok kız tarafı alırmış bilmem ne
Şimdi farkediyorum aileme karşı güler yüzle herşeyi halletmişler
Neyse bunlar çokta önemli değil çok şükür maaşım var kimseden bisey beklemiyorum
Ama en son bayramda beni diğer eltilerime çekistirirken duydum ki oda anladı bunu
Sonra suç bastırır gibi annemi arayıp şikayet etmeler büyük oğluna eşimi aratmalar
Sındı hafta sonu gelecek başka bir yere gidiyor aslında sadece uğrayacak ama ben görmeye bile tahammül edebileceğimi sanmıyorum
Ha bi de herseye karisir ben lafını veririm yine karisir
Size sorum ona cooook mesafeli olmak ayni zamanda da eşimin tepkisini çekmemek istiyorum çünkü eşimle çok iyiyiz ve o benim aileme acayip saygılı ve çok seviliyor her hafta babamı arar sorar
Ben nasıl bu kadına sadece onun hissedeceği şekilde soguk ve mesafeli olabilirim