• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz Çok bunaldım bu kadından

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
Merhabalar arkadaşlar
Benim derdim kv
Gerçekten sabrımı zorlamama neden oluyor
En basından beri aramızda bi soğukluk vardı hiçbir şekilde yakınlaşamadik
Ben ilk zamanlar çok iyi niyetliydim herkesi kendim gibi gördüm ama malesef ic yüzlerini Yeni yeni farkediyorum
Kv basından beri beni istemedi bir kere bile beni telde aramadı :oha: güya okuma yazması yokmuş ama gayet istediklerini arayabiliyor ama beni bir kez aramadı
Evlenirken doğru dürüst bir yardımları olmadı eşimle biz yaptık herşeyi
Sadece bir sandık istemiştim o da olay oldu yok kız tarafı alırmış bilmem ne
Şimdi farkediyorum aileme karşı güler yüzle herşeyi halletmişler
Neyse bunlar çokta önemli değil çok şükür maaşım var kimseden bisey beklemiyorum
Ama en son bayramda beni diğer eltilerime çekistirirken duydum ki oda anladı bunu
Sonra suç bastırır gibi annemi arayıp şikayet etmeler büyük oğluna eşimi aratmalar
Sındı hafta sonu gelecek başka bir yere gidiyor aslında sadece uğrayacak ama ben görmeye bile tahammül edebileceğimi sanmıyorum
Ha bi de herseye karisir ben lafını veririm yine karisir

Size sorum ona cooook mesafeli olmak ayni zamanda da eşimin tepkisini çekmemek istiyorum çünkü eşimle çok iyiyiz ve o benim aileme acayip saygılı ve çok seviliyor her hafta babamı arar sorar
Ben nasıl bu kadına sadece onun hissedeceği şekilde soguk ve mesafeli olabilirim :sopa:

ne gerekiyorsa onu yap fazlasını değil o zaten anlar
Ben tepkilerini saklayamayacak bir insanım haklıyken haksız olmak istemiyorum
Nasıl seyler yapayım mesela sadece yemeğini mi hazırlayayım
Zaten hanımefendi benim pişirdigimi de yemiyor

Ben tepkilerini saklayamayacak bir insanım haklıyken haksız olmak istemiyorum
Nasıl seyler yapayım mesela sadece yemeğini mi hazırlayayım
Zaten hanımefendi benim pişirdigimi de yemiyor
yemezse aç kalsın mesela,hazırladığın yatakta uymuyorsa bütün gece otursun mesela bunun gibi şeyler.sen yemeği yap yemezse üsteleme senin evinde misafir ve saygını koru sadece bu kadar

Eşinin yanında seviyor gibi yapıp annecim annecim diceksin. Eşine yalnizken annesini ne kadar sevdiginden bahsetceksin.
Esin yokken siz li bizli konuscaksin kaynananla. Sohbete muhabbete girmiceksin.

yemezse aç kalsın mesela,hazırladığın yatakta uymuyorsa bütün gece otursun mesela bunun gibi şeyler.sen yemeği yap yemezse üsteleme senin evinde misafir ve saygını koru sadece bu kadar
Zaten öyle yapıyorum hiç düşmüyorum üzerine oğlu yalvarıyor

Az ve öz konuş yanında oturmak istemiyorsan mutfakta yemek yapcm de kalk eşnle sohbet et ya da ortaya konuşur gibi yapıp kv anlr eşin anlmaz erkek o kadar detayı algılayamz

Eşinin yanında seviyor gibi yapıp annecim annecim diceksin. Eşine yalnizken annesini ne kadar sevdiginden bahsetceksin.
Esin yokken siz li bizli konuscaksin kaynananla. Sohbete muhabbete girmiceksin.
Benim kaybettiğim yer eşime annesini kotulemek oldu artık bunu yapmayacağım zaten
Ama kadın bir geliyor çekiliyor suratını asıp oturuyor ya sinirler tepeme çıkıyor

Az ve öz konuş yanında oturmak istemiyorsan mutfakta yemek yapcm de kalk eşnle sohbet et ya da ortaya konuşur gibi yapıp kv anlr eşin anlmaz erkek o kadar detayı algılayamz
Benim eşim anlar anasının oğlu

Çok dikkt edersen anlamaz ince ince yaklaş sorarsa sana öyle gelmiştir hayatım her zamn byleyz bz annenle dersn
En korktuğum şey gittiği yerden dönüşte bize gelip kalması ne olur gelmesin Allah im

Back
X