• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz Çok bunaldım bu kadından

zıkkımın kökünü yesin hem seni çekiştiriyor hem utanmadan surat mı yapıyor ,
oğlu onun yanındayken yanlarında ol ki seni çekiştirmeye fırsatı olmasın yalnızken hiç yanında oturma
Öyle yapacağım çünkü Emin'im biseyler söylüyor ona da

Merhabalar arkadaşlar
Benim derdim kv
Gerçekten sabrımı zorlamama neden oluyor
En basından beri aramızda bi soğukluk vardı hiçbir şekilde yakınlaşamadik
Ben ilk zamanlar çok iyi niyetliydim herkesi kendim gibi gördüm ama malesef ic yüzlerini Yeni yeni farkediyorum
Kv basından beri beni istemedi bir kere bile beni telde aramadı :oha: güya okuma yazması yokmuş ama gayet istediklerini arayabiliyor ama beni bir kez aramadı
Evlenirken doğru dürüst bir yardımları olmadı eşimle biz yaptık herşeyi
Sadece bir sandık istemiştim o da olay oldu yok kız tarafı alırmış bilmem ne
Şimdi farkediyorum aileme karşı güler yüzle herşeyi halletmişler
Neyse bunlar çokta önemli değil çok şükür maaşım var kimseden bisey beklemiyorum
Ama en son bayramda beni diğer eltilerime çekistirirken duydum ki oda anladı bunu
Sonra suç bastırır gibi annemi arayıp şikayet etmeler büyük oğluna eşimi aratmalar
Sındı hafta sonu gelecek başka bir yere gidiyor aslında sadece uğrayacak ama ben görmeye bile tahammül edebileceğimi sanmıyorum
Ha bi de herseye karisir ben lafını veririm yine karisir

Size sorum ona cooook mesafeli olmak ayni zamanda da eşimin tepkisini çekmemek istiyorum çünkü eşimle çok iyiyiz ve o benim aileme acayip saygılı ve çok seviliyor her hafta babamı arar sorar
Ben nasıl bu kadına sadece onun hissedeceği şekilde soguk ve mesafeli olabilirim :sopa:
aynılarını yaşadım fotokopisi resmen yaşadıklarım.ben kavga ettim bbirde yalan dolan anladımmı duydum mu eşim yokken ayıp yaşından utan diyip geçtim.anne filan asla demiyorum karşıyım böyle şeylere

Ah canimmmm Esinde onların bir parçası olacak zamanla görürsün zaten şimdi annesini sana kötülemiş ama evlenince kıymete binecek ayrı şehirlerde oturun barı de az görüş

kesin onlara yapışır zaten aynen.
aynı şehirde otururum ama mesafeli olurum cunku sevgilime annesi ve ablalarını sevmediğimi kanımın onlara ısınmadıgını söyledim biliyor.
nedenini de cok iyi biliyor. o yüzden ağzını açıp bir şey söyleyemedi.
ama evelnince problem yaşayacagımı biliyorum. zarta surta arayıp rahatsz edicekler para isticekler falan falan işte benmkide körü körüne başını yakmak oluyor.

Merhabalar arkadaşlar
Benim derdim kv
Ben ilk zamanlar çok iyi niyetliydim herkesi kendim gibi gördüm ama malesef ic yüzlerini Yeni yeni farkediyorum
Kv basından beri beni istemedi bir kere bile beni telde aramadı :oha: güya okuma yazması yokmuş ama gayet istediklerini arayabiliyor ama beni bir kez aramadı
Neyse bunlar çokta önemli değil çok şükür maaşım var kimseden bisey beklemiyorum
Ama en son bayramda beni diğer eltilerime çekistirirken duydum ki oda anladı bunu
Sonra suç bastırır gibi annemi arayıp şikayet etmeler büyük oğluna eşimi aratmalar
Sındı hafta sonu gelecek başka bir yere gidiyor aslında sadece uğrayacak ama ben görmeye bile tahammül edebileceğimi sanmıyorum

Size sorum ona cooook mesafeli olmak ayni zamanda da eşimin tepkisini çekmemek istiyorum çünkü eşimle çok iyiyiz ve o benim aileme acayip saygılı ve çok seviliyor her hafta babamı arar sorar
Ben nasıl bu kadına sadece onun hissedeceği şekilde soguk ve mesafeli olabilirim :sopa:
ay Allah yardımcın olsun .
yani ne desek yalan olur sanki. sen güzel anlatmışsın aslında. ugrayacaksa çok mutlu görün. . ne derse desin ne yaparsa yapsın yüzünü düşürme. gelecek ve gidecek . moralimi de bozamayacak de içinden seni üzerse. haha şeklinde konuş. ben öyle yapmıştım bi dönem . arkadaşım tavsiye etmişti ve işe yaramıştı.

Biz evlenirken eşimin ailesi de beni hiç istemedi hatta kv; oğlumu ne gösterip kandırdı benim oğlum mecbur kalmasa ailesine karşı gelmezdi (!) cümlesini bile kurmuş arkamdan. şimdi görüşüyoruz gelinleri arasında en çok beni seviyor en çok benim evine gelince rahat oluyormuş. olabildiğince saygılıyım da ama işte en başta kırılıp döküldü herşey ağzıyla kuş tutsa yaranamz artık. Kv bi de diğer gelinine yaptırmadığı şeyleri oğluna söyler o yolla zorla yaptırır yeri gelince löm löm lafını sokar aynısını bana yapmaya çalıştı hatta beni eşime şikayet etme gafletinde bulundu "şimdinin gelinleri rahat biz iş yapmaktan karnımızı bile doyuramazdık" diye eşim direk ben sana hizmetçi almadım. Aşık olduğum kadınla hayatımı birleştirdim evde bile iş yaptırmıyorum sana mı hizmetlenecek dedi benim yanımda hemde kv dumur oldu yok oğlum Ehe ühü yaptı. Sonra bir daha bana ne laf sokma ne kötü davranma hiç bişey kalmadı diyorum ya en sevdiği gelini ben mişim şimdi. Yani iş eşte bitiyor eş kafısını ne kadar sahiplenir korursa ailede o kadar haddini biliyor ohhhh uzun oldu afedersin bende dolmuşum demek ki

annem de böyle demişti. Sevmesin daha iyi keşke sevmese demişti. Ah canım annem o olmasa bu kvalide ile hiç baş edemem :KK50:

hamilesiniz hassassınız tabii

sağlıkla kucağınıza alın

ama en iyi aile mesafeli olandır

cidden sevmesin, arayıp sormasın ki karışma hakkı görmesin

şunu şöyle yap demesin

kapıdan girince yabancılayan çocuğu kucağına almak için panter gibi atlamasın mesela

eşim oğlum bebekken gidip gelmeyi azalttı sırf annesinin bu tavrındna kaynaklı

bıraksa çocuk alışsa gidecek ama yokkkkk o koparırcasına alacak

çözüm mü kapıdan girerken eşim kendi kucağına alırdı çocuğu benimle de muhatap olmaz onunla olurlardı o da vermezdi tabii öyle ağlatarak vs vs

Sen
Aynen öyle oluyorum dolduruyorum kendimi ama ben bir sonra ki görüşmeye kadar kendimi sakinleştirip gidiyorum ama o Yeni seyler ekliyor sürekli
Senin tavrın aynı olsun hep hiç kendni doldurma aman tipik kv modu de geç o ne yaparsa yapsın diyeceğini gülerek söyle eşinle aran iyiyse 3.kişiler için bozmaya değmez bırak o sinir olsun sen niye paralıyorsun kendini işi bileceksin işe gtmiyeceksin:KK47:

İnan ben hiç tutmuyorum söylüyorum sinirlenirsem zaten ama kadın normalde çok gururlu kendi kızıyla iki senedir küs benim bir evden koymadığım kalıyor yine geliyor sırf burası oğlunun evi ya onu hissettirmek icin
Bi tane eski kazağını bıraktı eve bi turlu almıyor geldikçe giyerim diyor daha da hiç giymedi sırf benim de evim imajı çiziyor

ee at eskiydi de

olmazsa temizliğe gelen kadın kullanmış bez sanmış de

sahiplenmesini engelle

bakın şimdi kötü gelin diyecekler ama kullansa atma dursun dolapta batmıyor ya derim ama amacı farklı ise de sen de yap aynısını ona

hamilesiniz hassassınız tabii

sağlıkla kucağınıza alın

ama en iyi aile mesafeli olandır

cidden sevmesin, arayıp sormasın ki karışma hakkı görmesin

şunu şöyle yap demesin

kapıdan girince yabancılayan çocuğu kucağına almak için panter gibi atlamasın mesela

eşim oğlum bebekken gidip gelmeyi azalttı sırf annesinin bu tavrındna kaynaklı

bıraksa çocuk alışsa gidecek ama yokkkkk o koparırcasına alacak

çözüm mü kapıdan girerken eşim kendi kucağına alırdı çocuğu benimle de muhatap olmaz onunla olurlardı o da vermezdi tabii öyle ağlatarak vs vs
aynen çok hassasım. Son iki haftaya girdim. İyice hassasım. Bilerek görüşmüyorum. Delirmeye meraklı değilim. Aynen sevmesin. Arada saygı olsun yeter sanırım

Su kvleri anlamiyorum neyin dersindesiniz Allah korkunuz vicdaninizda mi yok o oglunuzsa esi kiziniz olmali el ustunde tutulmali neyin pesinde kvler anlamadm gitti cok sukur benimki iyi ama burda yazilanlari gorunce sinir oluyorum

Ekstra jestlerden ve isrardan uzak dur.
Sürekli birseyle mesgul ol ve bu bahaneyle konusma,o konuşmak isterse sade ve devami gelmeyecek cevaplar ver.
Tabi bunları yaparken suratin asik olmasin, saygidan da odun verme.
Sadece net ol.bisey konusurken veya cevaplarken yoruma girme..

Merhabalar arkadaşlar
Benim derdim kv

aile sorununu anlatma o konusursa cok özele girip duymmazlıktan gel yorum yapma yanı havadan sudan konus

aynen devam et
cevabını verdiğin halde kadın değişmiyorsa
eşin ailene saygıda kusur etmiyorsa şimdiye kadar nasılsan öyle devam et

Ekstra jestlerden ve isrardan uzak dur.
Sürekli birseyle mesgul ol ve bu bahaneyle konusma,o konuşmak isterse sade ve devami gelmeyecek cevaplar ver.
Tabi bunları yaparken suratin asik olmasin, saygidan da odun verme.
Sadece net ol.bisey konusurken veya cevaplarken yoruma girme..
Süper taktikler deneyeceğim
Genelde konuşacak bisey bulamayız zaten yanı o kadar soğuğuz birbirimize
Ben hep çabalardım ortak bisey bulayimda aramız yumuşasın diye artık hiç umrumda olmayacak

Süper taktikler deneyeceğim
Genelde konuşacak bisey bulamayız zaten yanı o kadar soğuğuz birbirimize
Ben hep çabalardım ortak bisey bulayimda aramız yumuşasın diye artık hiç umrumda olmayacak

Hah iste bak.hani sen ugrasiyormussun ya iletişim kurmak adına? Bu ugrasiyi bile kesmen tokat gibi cevap olur ona; )

Nasil olsa misafir birlikte yasamiyonuz.yemeginide yap cayinida koy cok muhabbet edip kakara kikiriye girme.guler yuzlu ol esinle muhabbet et .onada kisa ve oz cvp lar ver.zaten konusacak biseyiniz yok.kendini yipratma ne olursa olsun buyuklerimiz onlar eşlerimizin anneleri kirmaya ve kirilmaya musade etmemek gerek

Siz baştan zaten sevmemişsiniz ki. Hem neden o arasın siz arayabilirsiniz küçüksünüz. Tamam onnda merak etmesini istersiniz ama aramamak mesafe koymak için yeterli değil ya da onu bunu yapmadı demekte. Valla benimn kaynanam yaptı ama bir güzel de kafama kaktı keşke biz yapsaydık dedim yani . Sen ordayken eltine nasıl seni çekiştiriyor ve ne hakkında çekiştiriyordu neden yüzüne o an vurmadınız mesela. Yapacak bir şey yok kadına istemiyorum gelme diyemezsiniz gelecek siz ikramınızı saygınızı eksik etmeyin ama mesafeli olun eşinize yansıtmayın.

• 1.si madem senin ardından başkalarına seni çekiştirirken duydun, o an bir tepki gösterdin mi? Ben olsam derdim "utanmıyor musun eltilerime beni çekiştirmekten? biz aynı şeyi senin için yapsak aramızda nasıl hissedersin? Ayıp değil mi bu yaptığın? " diye yüksek sesle çıngar çıkartırdım ki bir daha hem aynı şeyi yapamasın, hem de beni kimseye şikayet edecek yüzü bulamasın.
  • Hadi bunu yapamadın. Seni şikayet ettirdiği zaman, diyemedin mi "sen nasıl beni şikayet edersin, kendi kabahatin ve yaptığın ayıp ortadayken, niye böyle yapıyorsun? sana saygım kalmıyor!"
  • Ha bunu da anlamadı, o zaman eşini çekersin kenara durum böyleyken böyle. Ben buna ne katlanmak ne de tahammül etmek zorundayım bilgin olsun! diye restini çekersin.
  • İki yüzlülük yapmanın alemi yok. Şansen ne kaynanama (ki problemleri çok olan bir insanım kayınvalidesi ile) annecim annecim der onu yüceltirim, ne de kocamın ardından kaynanama soğuk davranır iki yüzlülük göstergesi yaparım. O zaman zaten kişinin kendine saygısı kalmaz, bu idare etmek değildir.

Kısaca: kartlarını açık oyna. Ne saygısız ol, ne de kendine saygısızlık yaptır. Eşine direkt ve dürüst ol. Tek yolu ve çaresi bu. Gerekmedikçe de kayınvaliden ile muhattap olma.

Back
X