- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
Sadece kaynanan anlasın diyorsan;
Eşinin yanında anacum
Eşin yokken x hanım diyeceksin![]()
süpermiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece kaynanan anlasın diyorsan;
Eşinin yanında anacum
Eşin yokken x hanım diyeceksin![]()
Kalırsa kafayı yerim o suratsizligiyla evimden soğutuyor benioyy ne gergin durum inşallah kalmaz![]()
Ben tepkilerini saklayamayacak bir insanım haklıyken haksız olmak istemiyorum
Nasıl seyler yapayım mesela sadece yemeğini mi hazırlayayım
Zaten hanımefendi benim pişirdigimi de yemiyor
Kalması sizn davranışlrınıza bağlı bi gün kalacaksa idare edilebilir ya da bi kaç gün eşinizn annesş sonuçta hep hayatınızda olacak insanlar kanlı bıçaklı oluyor d ona rağmen yüzyüze geliyorlar iyi tarafındn bak sen kötü tarafını anlattkçe bş bakmışşın kendi kendini dolduruyorsunEn korktuğum şey gittiği yerden dönüşte bize gelip kalması ne olur gelmesin Allah im
Bizim geleneklerimize göre sandığı erkek tarafı alır ve ben olay büyüyünce istemedim aldırmadım zaten ama onlar öyle değişik insanlar ki kızımın doğumunda hediye olarak küçük sandık getirip bizde kızın çeyizinde böyle sandık olur diye laf sokmakta geri durmadılar şimdi kim geçmişte kalmış oluyoreee o zaman hazırlamadım zaten benim pişirdiğimi de yemiyorsun diyeceksin
ama beni aramadı diye neden dertlenesin ki aramamış işte
sandık istedim almadılar
sandık dediğin çeyiz sandığı ise kızın çeyizidir demiştir ne var bunda
unutun geçmiş geçmişte kalsın
mesafe iyidir
çekiştirsin ne yapalım
ülkede herkes herkesi çekiştiriyor
mesela eşime annesini çekiştiriyorum kv de beni eşime çekiştirir belki
öneli olan eşinin tavrı
Aynen öyle oluyorum dolduruyorum kendimi ama ben bir sonra ki görüşmeye kadar kendimi sakinleştirip gidiyorum ama o Yeni seyler ekliyor sürekliKalması sizn davranışlrınıza bağlı bi gün kalacaksa idare edilebilir ya da bi kaç gün eşinizn annesş sonuçta hep hayatınızda olacak insanlar kanlı bıçaklı oluyor d ona rağmen yüzyüze geliyorlar iyi tarafındn bak sen kötü tarafını anlattkçe bş bakmışşın kendi kendini dolduruyorsun
Kesinlikle çok haklısınız bizimkiler çok sayar eşimi zaten erkekler bizim kadar yüz göz olmak zorunda kalmıyorsizin ailenizde kocanıza boyle davransa emin olun oda görüşmek istemez.
eşinizin yanında belli etmeyin kayınvalidenizle başbaşa kaldıgnzda dahada mesafeli olun bnce.
yani bütün kadınların ortak noktası bu Kv'ler.
bizdede gelin var ama annem kıza en ufak bir iğneleme yapsa ben hemen annemi çekip kenara uyarıyorum.
soncta abimn eşi gördüğümz 3 saat-5 saat ondada ne gerk var laf sokştrmaya anlamyrm sanki kendilerine köle alıyolar.
bir arkadaşım hepde derdi ki bi kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden birincisi kaynana ikinciside kocası ölmüş kaynana.![]()
Bizim geleneklerimize göre sandığı erkek tarafı alır ve ben olay büyüyünce istemedim aldırmadım zaten ama onlar öyle değişik insanlar ki kızımın doğumunda hediye olarak küçük sandık getirip bizde kızın çeyizinde böyle sandık olur diye laf sokmakta geri durmadılar şimdi kim geçmişte kalmış oluyor
Ayrıca ben unuttum zaten ama böyle böyle karşıma getirilmesi hoş degil ayrıca ben öğretmenim saygın bir mesleğim var böyle beni millete çekiştirmesine tahammül edemiyorum
Aramamasına gelince eşim telefonunun rehberi karışmıştı onu ayarlıyordu herkesin karşısına bir resim koydu ki ordan anlayıp arasın diye
Abuk subuk bir sürü kişiyi ekletirken ben ve sevmediği biri var ismimiz arka arkaya gelmiş ikimizin numarasına ben onları arayamiyorum dedi
Bu kadar detay vermemiştim ama net anlaşılmak icin yazıyorum
Hayır öyle bir adet Yok onlarda minik süs sandigi getirmişler sırf laf sokmak icinanladım da aramasın işte sizi
evet sizde adet öyle imiş ama ben de kv nin dediği adeti duymuştum
daha bebek doğunca sandığı alınır diye
sonuçta kızın çeyizi
çekiştirmeye tahammül edemeyebilirsiniz
çekiştirildiğinizi duyunca ne yaptınız
anında aa beni ona buna yalan yanlış çekiştirme demeniz hatta orayı terk edebilmeniz lazım
yani dik durun zira öbür türlü huzursuz oluyorsunuz
yani kv yi takmayın umursamayın
komşunun annesi gibi olsun hayatınızdaki yeri
görürsem nasılsın iyi misin görmezsem hiç aklıma bile gelmez
Ah canim aç bence de konu en azından rahatlıyor insanAh ah ben kendim bi becerebilsem şunu. Ben mesafe koydum net bi şekilde. Arada arıyorum eşim sevinsin diye. Halbuki aynı ildeyiz ama gelip gitmek istemiyorum artık. Kadın iyi dese de kötü anlıyorum. Bizim durum baya vahim. En başta bi kıl oldum sonra bitti. Şimdi sevemiyorm. Eşim de sevmediğimin farkında çok üzülüyor. Ama napayım. Sürekli hasta numarası yapmasından, eşimin abilerini kayırmasından, diğer torunları kayırmasından bıktım. Benim yanımda kaynımın küçük oğluna biz tbiki seni amcanın bebeğinden daha çok seveceğiz diyen bi insan ben hamileyim di mi öyle söylenir mi ortalığı yıktm o zaman özür diledi sonra. Güya kaynımn oğlu çok üzülüyomş öyle deyivermiş. Düşünememesindem bıktım kadının. Ay ne doluymuşum konu mu açsam
Kesinlikle çok haklısınız bizimkiler çok sayar eşimi zaten erkekler bizim kadar yüz göz olmak zorunda kalmıyor
Ben anlamıyorum bu kv leri zaten
Kendi döneminde gelinler el pençe duruyor diye benden de bekliyor
Hayır öyle bir adet Yok onlarda minik süs sandigi getirmişler sırf laf sokmak icin
Dediğinde gidip tepesine dikildim bisey demedim ama anladı zaten sinirlendiğimi
O dediklerinizi bende çok yapmak istiyorum emin olabilirsiniz ama yapamıyorum iste
Evime gelip iki ay çöreklenince o dediklerinizi yaparken şakın kalamıyorum
İlk zaman gelip uzun kalırdı artık daha kısa kalıyor istemediğimi bildiği icin bu konuda başarılı oldum sanırım
Ah ah ben kendim bi becerebilsem şunu. Ben mesafe koydum net bi şekilde. Arada arıyorum eşim sevinsin diye. Halbuki aynı ildeyiz ama gelip gitmek istemiyorum artık. Kadın iyi dese de kötü anlıyorum. Bizim durum baya vahim. En başta bi kıl oldum sonra bitti. Şimdi sevemiyorm. Eşim de sevmediğimin farkında çok üzülüyor. Ama napayım. Sürekli hasta numarası yapmasından, eşimin abilerini kayırmasından, diğer torunları kayırmasından bıktım. Benim yanımda kaynımın küçük oğluna biz tbiki seni amcanın bebeğinden daha çok seveceğiz diyen bi insan ben hamileyim di mi öyle söylenir mi ortalığı yıktm o zaman özür diledi sonra. Güya kaynımn oğlu çok üzülüyomş öyle deyivermiş. Düşünememesindem bıktım kadının. Ay ne doluymuşum konu mu açsam
eşim o kdr başka biri ki nasıl bu kadın doğurmuş bu adamı anlamıyorum. Bazen düşünüyorm acaba eşim üvey mi diyeAh canim aç bence de konu en azından rahatlıyor insan
Ben eşimi çok seviyorum iyi de anlaşıyoruz ama sırf bu kadına dayanamadığım icin boşanmayı bile göze alıyorum
Ah canimmmm Esinde onların bir parçası olacak zamanla görürsün zaten şimdi annesini sana kötülemiş ama evlenince kıymete binecek ayrı şehirlerde oturun barı de az görüşben suan bekarım tabi ondn biraz rahat konuşuyorum ama allah bilr ben napacagım.
benmde sevglm var evlilk kararı aldık fakat bir annesi var eeşi vefat etmiş bu arada adamı cenesiyle öldürmüş resmen sevglm öyle söyler tam cadıdır yani , 3 tanede birbirinden fesat ablası var yani benm vay halime diyorum. Sevglim bnlardn nasıl cıkmıs onu da bilmiyorum. Şimdiden kendime acıyorum.
Ben tepkilerini saklayamayacak bir insanım haklıyken haksız olmak istemiyorum
Nasıl seyler yapayım mesela sadece yemeğini mi hazırlayayım
Zaten hanımefendi benim pişirdigimi de yemiyor
annem de böyle demişti. Sevmesin daha iyi keşke sevmese demişti. Ah canım annem o olmasa bu kvalide ile hiç baş edememama mesela yaşlıların çoğu çocuklara bunu der
burada da bozulan esasen o çocuğun psikolojisi
sevmezse sevmesin sizin çocuğunuzu çok da tın
umursamayın ya şu insanları size yazık
İnan ben hiç tutmuyorum söylüyorum sinirlenirsem zaten ama kadın normalde çok gururlu kendi kızıyla iki senedir küs benim bir evden koymadığım kalıyor yine geliyor sırf burası oğlunun evi ya onu hissettirmek icineee evine iki ay gelene de aaa sen benimle konuşmak istemezsin diyin yani
ne bileyim kv bir gün gelse bile evimde diken üstünde oturur bence, zira orası oğlumun evi rahatlığı yok, olmamalı
işte anlaması önemli değil bir de diyeceksin bir şey ki susmayacağını hem o hem diğer insanlar görecek
anladım sandık olayı gıcıklığına imiş de çözüm umursamamak
geldiğinde de gerekli şekilde lafı açıkça söylemek