- 29 Mayıs 2016
- 30
- 24
- 3
- 32
- Konu Sahibi Nekoysambilemedimki
-
Yok artık. Şuncacık şeyden miKayınvalideyi çöpe atar. Adamı da boşardım.
Yok artık. Şuncacık şeyden mi
Hayır yahu. Işin latifesi o.
Biri telefonla uğraşmış, öteki uyuşuk demiş, bir diğeri de çık git demiş. Biri de susmuş, iyi geceler dilemesini beklemiş garibim. Konu sahibi alınmasın komik geldi bana tutamadım kendimi.
Hadi kayınvalide menepoza girmiş de böyle konuşuyor ,peki kocan ? o da andropoza mı girmiş acaba?Kayinvalidem cok iyi biridir boyle syler soylemez normalde. Menopoza girdi kendisi, gerginligini ona veriyorum, benden bikmista olabilir yanii bilemedim simdi
Her konuya girip dan dan yok boşan yok olay çıkar diyenler var ya.
Ondan sandım.
Malum bi de ilk mesaj
Yani ne diye cevap vermediğini anlamadım.
Gerçekten öyle olduğundan mı, yoksa çok mu sakin birisin diye mi?
Beraber mi yaşıyorsunuz?
Yarın bayram evet. Siz 3-5 tepsi baklava yapmak zorunda değilsiniz. Ama beraber yaşıyorsanız, gereklikleri de yerine getirmeniz gerekir. O iş güç yaparken hakkaten telefonla uğraştıysan hoş olmamıştır ve o da şikayet mahiyetinde demiştir eşine. Eşin de gereken mesajı almış.
Bence yarın bayram diye üstünü kapatma. Tüm gerçekliğiyle konuş. Eşin de tanıyordur seni zaten. Ona göre ilerler konu.
insan nasıl gelinine öyle ulu orta derki çok tuhaf
kocanda ayrı tuhaf, savunacağına annesinin yanında tavır yapıyor.
sizin aile ilişkinizi bilmiyorum ama anne baklava açmak mı kaldı oğluna söylerim yarın alır 3 tepsi 5 tepsi deyip umursamazdım. hiçte mecbur değilim bu sıcakta bilmem kaç kat baklava açmaya
Hayır yahu. Işin latifesi o.
Biri telefonla uğraşmış, öteki uyuşuk demiş, bir diğeri de çık git demiş. Biri de susmuş, iyi geceler dilemesini beklemiş garibim. Konu sahibi alınmasın komik geldi bana tutamadım kendimi.
Hadi kayınvalide menepoza girmiş de böyle konuşuyor ,peki kocan ? o da andropoza mı girmiş acaba?
Valla ben olsam sabah erkenden kalkar baklavasını böreğini yapıp yüzüne çarpardım al sana baklava diye..
Bence tokat gibi en iyi cevap bu olur. Tabi sonrasında da tavrı siz yaparsınız.. Böyle cinsler alttan almaktan anlamazAynen boyle yapmayi dusunuyorum. Ama guzel olmayacgni biliyorum. Haytmda bir kere olsun baklava yapmisligim yok. Baklava istediniz yaptim diicem oldugu kwdariyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?