Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet eder cunku rezillik diz boyu bugun avm de sacimi cekti. Artik bunu bile yasadim... sen istiyorsan bende istiyorum diyorAnlaşmalı boşanmayı eşiniz kbul edecek mi peki
Bagirmalar küfürler havada ucusuyor defalarca siddet oldu durulmustu terapiste gittik 3 seansta biraktik. Bugun avm de sacimdan cekti cok utandim. Arabami kullaniyordu tartistik diye duvara vurdu arabayi cekici goturdu.Evliliğinizdeki sorun ne ? Onu bilsem daha sağlıklı yorumlar yapayım
Onlari toplamaya dahi mecalim yok. Tabak bardak vs 2. El napcak hepsi karacanın...Neden bitiyor?
Sen niye gidiyorsun o gitsin.
Gideceksen de al eşyaları sat 2.elciye gitsin.
Bagirmalar küfürler havada ucusuyor defalarca siddet oldu durulmustu terapiste gittik 3 seansta biraktik. Bugun avm de sacimdan cekti cok utandim. Arabami kullaniyordu tartistik diye duvara vurdu arabayi cekici goturdu.
Ciddi şekilde psikolojik problemleri var o zaman .Bagirmalar küfürler havada ucusuyor defalarca siddet oldu durulmustu terapiste gittik 3 seansta biraktik. Bugun avm de sacimdan cekti cok utandim. Arabami kullaniyordu tartistik diye duvara vurdu arabayi cekici goturdu.
Adam benle bosanmak istedigini soyliyor bir saat sonra karsimda gülüyor dalga gecer gibi...dengem altust olmus. Beni kapiya surukluyor bi saat sonra ozur diliyor ertesi gunu yine ayni . Boguluyorum bugun intihar edecektim cok dua ettim tuttum kendimi
Evden gitmeyin eşini çirfkef biriyse evi terk etti der üste çıkar onu gönderin evden ne olacağı hiç belli olmazArkadaslar merhaba. Kangren olmus 10 aylik evliligimi bitirmeyi dusunuyorum ama kafam kazan gibi. Evi terketsem esyalarimi alayimmi kalsin mi acaba hepsi cani cehenneme cok cok 15 20 bin zararim olcak. Ve sonradan kullanmaya da tahammül edemem belki. Sadece kiyafetlerimi alip cekip ciksam mi. O kapidan cikmaya cesaretim yok ama o evdede cehennemde gibiyim. Ayrica bir sene dolmamis diye simdi acsam cekismeli olur uzar epey bekleyip yilin dolmasindan sonra açmayı dusunuyorum.Su mahkemeye cikmaktan cok cekiniyorum ya dayanamazsam diye... tecrube sahipleri ve fikri olan arkadaslarimsan cevap bekliyorum.
Anneler gününüz kutlu olsun.
Adam benle bosanmak istedigini soyliyor bir saat sonra karsimda gülüyor dalga gecer gibi...dengem altust olmus. Beni kapiya surukluyor bi saat sonra ozur diliyor ertesi gunu yine ayni . Boguluyorum bugun intihar edecektim cok dua ettim tuttum kendimi
Ablama anlattim dedi esya batsin 1 sene calismanla o parani elde edersin oda rsyayi dusunme dediGercekten bu durumda nasil esyayi dusunuyosun sasirdim canini kurtarda esya orda kalsin