Siz olsanız nasil giderdiniz.?

Kizim sen özel esyalarini topla. Ailen gelip alsin seni. Ne beklemesi. Sürerse sürer. Intihari gec (böyle salak adam yüzünden insan öldürür mü yahu) bu adamin yaninda can güvenligin yok.
 
Arkadaslar merhaba. Kangren olmus 10 aylik evliligimi bitirmeyi dusunuyorum ama kafam kazan gibi. Evi terketsem esyalarimi alayimmi kalsin mi acaba hepsi cani cehenneme cok cok 15 20 bin zararim olcak. Ve sonradan kullanmaya da tahammül edemem belki. Sadece kiyafetlerimi alip cekip ciksam mi. O kapidan cikmaya cesaretim yok ama o evdede cehennemde gibiyim. Ayrica bir sene dolmamis diye simdi acsam cekismeli olur uzar epey bekleyip yilin dolmasindan sonra açmayı dusunuyorum.Su mahkemeye cikmaktan cok cekiniyorum ya dayanamazsam diye... tecrube sahipleri ve fikri olan arkadaslarimsan cevap bekliyorum.
Anneler gününüz kutlu olsun.
Kendime ait esyaları ailp ihtiyacı olsn ni aileye vermiştim
Bir araba tutup çektirmiştim evin önüne
Kıyafetlerımı almıstım
Gelinliğimi ve onun esyalarını bıraktım dava actım
Çekişmesiz ve 1 ay snr , 5 dakikada bosandım
 
Bu is duzelmez benimde kisa surem bi evliligim oldu dava suruyor hatta bu persembe 3. durusma olcak takip dahi etmiyorum avukat tuttum sadece durusmadan sonra arayip bilgi aliyorum... Siz de kurtarin kendinizi cocuk fln olmadan
 
Hiç bir zaman şiddet yanlısı değilim ama böyle bir adamı döverdim . Yumruğa yumruk, darbeye darbe.

Darp raporu alın. Araba sizin üzerineyse onunda maddi tutarlarını çıkarın tutanak tuttursaydınız. Boşanma davası alın ve uzaklaştırma talep edin. Evin kilidini değişin uzaklaştırma onaylandıktan sonra. Sonrası da boşanma
 
Back
X