Eşin yanlış bi şekilde söylemiş anlatmak istediğini.Daha güzel bi yolla söyleyebilirdi.
"Hadi gel hanım sana bu hafta bişeyler alalım alışveriş yapalım" falan diyebilirdi yani.
Madem kendi istedi,al kartlarını elinden doğru alışverişe ordan kuaföre.
Valla evde oturup ağlayarak bu fırsatı kaçırma derim ben
bence bunu dert etme her erkek kendi çirkin bakımsız bile olsa karısını güzel görmek ister.kim karşısında eski püskü giyinen bakımsız kadın ister.benim eşimde öyle biraz cimridir ama benim kıyafetlere verdiğim paraya acımaz al güzel giyin der.zaten o demese ben rahatsız olurum kendimi güzel şık görmek güven veriyo bana.hem başkasında görüp beğeneceğine bende görsün dimi ama......bence eşini yanlış anlama ben eşime aşığım ama güzel giyinsin diye müdahale ederim bu seni beğenmediğini sevmediğini göstermezmerhaba hanımlar ben bebeğimi kendim büyütmek istediğimden 2 senedir mesleğime ara verdim. Bu süre zarfında ailemden(annem babam eşim ve oğlum) başka hiç kimse ile görüşemedim.Eşim de 4-5 ay öncesinde çalışmıyordu ve maddi manevi yıpranma dönemi geçirdik . Benim şu an bulunduğum şehirde sosyal iletişimde bulunabileceğim kimse yok bu sebeplede evde çok sıkılıyorum. Eşim de bana iyilik yaparak iş yerindeki 2 bayanı benimle tanıştırıp arkadaş olmamız için aracılık yaptı. hep beraber görüştük tanıştık vesaire.. 2.görüşmeden sonra eşim bana kıyafetlerin oğlan çocuğu gibi bi giydiğini hep giyiyosun kızların yanına giderken iki seferde de aynı tayt kotu giydin git kendine bişeyler al dedi. sizce bu lafları neden söylemiş olabilir? Beni beğenmediğinden mi? Kızların yanında onu utandırdığımı mı düşünüyor. Çok canım sıkıldı ağlaya ağlaya bi hal oldum abartıyomuyum lütfen yardım edin
Bence de kaçırma, ben olsam çoktan koşmuştum alışverişe, kredi kartının da canına okumuştum
kocanın parası ona batmaya başlamış canım harca dibine kadar ohhhhiç acıma bence madem seni ağlattı
bence o kızlar bunun lafını yapmıştır ona. karına bişey almıyormusun hep aynısını giyiyor gibilerinden. bende işyerimde aynı kıyafetleri giyerim dışarıda başkadır evde başka. sende al kız çık güzel bir alışveriş yap madem öyle ödesin eşinde görsün gününü çeşit çeşit al giyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?