- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 198
- 35
- Konu Sahibi Canndy1052
ya
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şebeke çekmiyormuş işte. Neden sıkboğaz ediyorsun eşini? Biraz akıllı olmak lazım.
Şikayetlenmek, hesap sormak değil de, neşeli bir şekilde arayabildiği vakitlerde güzel güzel konuşmak lazım.
Nedir bu gereksiz tripler yani?Bir de tavrımı koydum demişsin de, neyin tavrı yani?
Adamın olduğu yer belli, yaptığı iş belli.
Saçma bir hareket sonuç olarak senin yaptığın.
Ama eşinin hakaret olayına gelirsek; sen o lafı dedin diye asla buna hakkı yoktur.
Terbiyesizlik yapmış. Küfür vehakaret gibi iğrençlikler evlilikteki saygıyı alır götürür.
Sağlıklı hiçbir adam da , karısına en ufak şeyde hakaret, küfür savurmaz.
Bunu hep yapan bir tipse çok kötü; düzelmesi güç olur herhalde.
Tabii yine de iletişimi güçlü bir insansan, onu yola getirebilirsin konuşarak.
Evlenmeden önce kendini bu şekilde siniri ve saygısızlığı ile belli ettiği halde bile bile lades dediysen de okuyan herkese ders olsun.
Sinirine, ağzına hakim olmayan ruh hastalarından uzak dursunlar. Çok yazık.
ya kızlar yarım saat önce esimle konuştum ve işi gereği bi haftadır yok yanımda dun sık aradi ama bugün bi tek kahvaltı da aradı ondan sonra tlf kökten kapandı.Ama biliyorum ki şebekesi çekmiyor. kardeşiyle beraber gittiler onun eşi de bnm yanımda.O arada arıyor benimki aramıyor o adam şebeke ceken yere gidior. Neyse benimde işim düştü ustuste aradim tlf kapalı takii bi saat öncesine kadar.. Tlfum sarjdaydi aramış duymadım annesini aramış beni istedi ve bende tavrimi koyarak niee aramıyorsun beni dedim demez olaydim :sly: biton laf hakaret küfür işittimve bana tek sorunum sen misin dedi çok zoruma gitti ya aklıma geldikçe agliyorummm
![]()