• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne cvp verirsiniz...

Şebeke çekmiyormuş işte. Neden sıkboğaz ediyorsun eşini? Biraz akıllı olmak lazım.
Şikayetlenmek, hesap sormak değil de, neşeli bir şekilde arayabildiği vakitlerde güzel güzel konuşmak lazım.
Nedir bu gereksiz tripler yani? :D Bir de tavrımı koydum demişsin de, neyin tavrı yani?
Adamın olduğu yer belli, yaptığı iş belli.
Saçma bir hareket sonuç olarak senin yaptığın.

Ama eşinin hakaret olayına gelirsek; sen o lafı dedin diye asla buna hakkı yoktur.
Terbiyesizlik yapmış. Küfür vehakaret gibi iğrençlikler evlilikteki saygıyı alır götürür.
Sağlıklı hiçbir adam da , karısına en ufak şeyde hakaret, küfür savurmaz.
Bunu hep yapan bir tipse çok kötü; düzelmesi güç olur herhalde.

Tabii yine de iletişimi güçlü bir insansan, onu yola getirebilirsin konuşarak. :31:
Evlenmeden önce kendini bu şekilde siniri ve saygısızlığı ile belli ettiği halde bile bile lades dediysen de okuyan herkese ders olsun.
Sinirine, ağzına hakim olmayan ruh hastalarından uzak dursunlar. Çok yazık.

Şebeke çekmiyormuş işte. Neden sıkboğaz ediyorsun eşini? Biraz akıllı olmak lazım.
Şikayetlenmek, hesap sormak değil de, neşeli bir şekilde arayabildiği vakitlerde güzel güzel konuşmak lazım.
Nedir bu gereksiz tripler yani? :D Bir de tavrımı koydum demişsin de, neyin tavrı yani?
Adamın olduğu yer belli, yaptığı iş belli.
Saçma bir hareket sonuç olarak senin yaptığın.

Ama eşinin hakaret olayına gelirsek; sen o lafı dedin diye asla buna hakkı yoktur.
Terbiyesizlik yapmış. Küfür vehakaret gibi iğrençlikler evlilikteki saygıyı alır götürür.
Sağlıklı hiçbir adam da , karısına en ufak şeyde hakaret, küfür savurmaz.
Bunu hep yapan bir tipse çok kötü; düzelmesi güç olur herhalde.

Tabii yine de iletişimi güçlü bir insansan, onu yola getirebilirsin konuşarak. :31:
Evlenmeden önce kendini bu şekilde siniri ve saygısızlığı ile belli ettiği halde bile bile lades dediysen de okuyan herkese ders olsun.
Sinirine, ağzına hakim olmayan ruh hastalarından uzak dursunlar. Çok yazık.

Akşam dediğin gibi nie aramadın dedim ama o kadar söz etmeye hakkı da yok.. Şimdi de aradı günaydın gülüm yaa insan kırılıyor evlilikte böyle şeyler olabiliyor ama şimdi dgl eve geldikten sonra güzel güzel konuşacağım zaten 9 gündür görmüyor beniii isterse kötü olsunnn,:D tsk ederim cnm

Canım böyle küçük şeyler için evliliğini yıpratma bence böyle başlıyor yıpranmalar sonra yüz göz oluyosunuz bence sakin kalmakta fayda var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin baska derdinmi yok. adam calismaya gitmis birakda isini yapsın. aramasa nolcak. evlilikler bu yuzden bitiyor ısde bogmaca. bence git kitap dergi oku evini temizle kocani bekle

Kızlar tsk :D ederim hepinize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben olsam ben de hesap sorardım.
Belki beni niye aramadın diye değil ama incindiğimi belli ederdim.
Yanındaki adam da çalışmaya gitti.
Beş dakika aramak işlerini mi engeller.
Neye zararı olur.
İnsanın eşini araması düşünmesi dert midir de bir tek derdim sen misin diye rencide ediyor.
Üstelik onun çalışmak için gitmesi birilerini azarlama hakkını vermiyor.
Elbet gidip çalışacak.
Çalışırken de eşini ihmal etmeyecek.
Konusahibi siz de kendinizi boş yere üzmeyin.
Demek ki bu adam böyle.
Siz bu kadar ağlarken o, yaptığınız konuşmayı unutmuştur bile..
Sakin bir zamanınızda güzelce hissettiklerinizi, beklentilerinizi anlatırsınız.
Umarım işe yarar...

ewlılıkte her sorun olabılır malesef ama sacma sapan konular ıcın nıe aradı aramadı dıe hesap yapmayın. olabılır tel cekmedı kaandı falan zaten eger boyle dusuyorsanız guvensızlık hıssı olabılır ve guven olmayan yerdede ewlılık yurumez bu sacmalıkları bırakında gul gıbı gecınmeye bakın allah askına.....

ya kızlar yarım saat önce esimle konuştum ve işi gereği bi haftadır yok yanımda dun sık aradi ama bugün bi tek kahvaltı da aradı ondan sonra tlf kökten kapandı.Ama biliyorum ki şebekesi çekmiyor. kardeşiyle beraber gittiler onun eşi de bnm yanımda.O arada arıyor benimki aramıyor o adam şebeke ceken yere gidior. Neyse benimde işim düştü ustuste aradim tlf kapalı takii bi saat öncesine kadar.. Tlfum sarjdaydi aramış duymadım annesini aramış beni istedi ve bende tavrimi koyarak niee aramıyorsun beni dedim demez olaydim :sly: biton laf hakaret küfür işittim :( ve bana tek sorunum sen misin dedi çok zoruma gitti ya aklıma geldikçe agliyorummm:(

''meltem'' olmak zor is:ssz:

Eşiniz hep böyle davranan bir insan değilse eğer o an gerçekten canı sıkılmış ve patlayacak bir yer ararken siz üstüne tuz biber olmuş olabilirsiniz. Tabi ki hakaret etmenin haklı tarafı asla olamaz. Ama konuşarak anlaşılabilir yani siz onun sesinden canı sıkkın olduğunu anlayabilmelisiniz ve anladığınızda daha anlayışlı konuşabilmelisiniz. Üzmeyin kendinizi geldiğinizde eşinizle konuşup anlaşın iyi geceler

biraz sabırlı olmak lazım ve fazlaca anlayışlı sonuç itibari ile oda bir insan

Back
X