Siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız?

Görümce aramasa aramadı oluyor, arasa açmıyorsunuz. Geri dönüş yok. Aramamış olsa en azından bebek için yeğeni için arasa diyecektiniz. Aramış bunca zaman aramadı bebek için aradı diyorsunuz. Ben sizi haklı bulamadım.

Ya

Ya abalsinin esini aradim dönmedi demesi normal mi?
Esim aslinda tam olarak ablam.ile konuştum seni aramis gecen gun acmamissin falan ddi.

Sohbet arasında lafı geçebilir. Ben bunu yadirgamam, ama esiniz bu kadar atladigina göre sanki siz bilerek açmamışsiniz gibi gösterilmiş olabilir. Önemli olan yinede esiniz tutumu

Bu sorgulama ve kinama sivri eleştiri neden?
Kınama ve eleştiri mi bir daha okuyun kınama var mı ?????? Normal bir şeyi kimse sorgulamaz peki siz neden ablasının eşine karını aradım ama açmadı demesini neden sorguluyorsun derler adama dimi. Normal insanlar birine ulaşamadığında yakınına abisine eşine dostuna annesine demez mı hanımefendi??

Ya

Ya abalsinin esini aradim dönmedi demesi normal mi?
Esim aslinda tam olarak ablam.ile konuştum seni aramis gecen gun acmamissin falan ddi.

Evet normal, bende olsam söylerdim.

Kadın 10 ay gecsede aramış, siz açmamış ve geride aramamissiniz. ( Duymadiginizi ve aramayı unuttugunuzu sanmıyorum)

Bu 10 ayda siz niye aramadiniz?
Herşeyi karşıdan beklemeyin.

Hem bebek için aramıyor diye kiziyorsunuz hemde kadın arıyor bu seferde 4 ay sonra mı aranır, niye ilk duyduğunda aramadi diyorsunuz.

Doğru diyorsunuz :KK43: diyorum ya 100 de yuz hakli iken herkes ona inandi

kimse 100de100 haklı olamaz. ayrıca elbette sevgi bağımızın olduğu kişileri haklı görmeye daha meyilli oluruz.
görümcenizin eşinizle konuşurken aradım açmadı demesinde de ben abes birşey görmedim.
öyle yada böyle kadın sizi aramış. belki de yaşanan küslüğe istinaden bir barış çubuğu uzatmak istedi. siz umursamamışsınız ki geri dönmemişsiniz.
o zaman aylarca aramamasına da kulp takmayın bence.

Evet normal, bende olsam söylerdim.

Kadın 10 ay gecsede aramış, siz açmamış ve geride aramamissiniz. ( Duymadiginizi ve aramayı unuttugunuzu sanmıyorum)

Bu 10 ayda siz niye aramadiniz?
Herşeyi karşıdan beklemeyin.

Hem bebek için aramıyor diye kiziyorsunuz hemde kadın arıyor bu seferde 4 ay sonra mı aranır, niye ilk duyduğunda aramadi diyorsunuz.
Kendiyle çelişiyor başta eşi sanki hesap sormuş gibi anlatmış sonra biri sorunca aslında ablam seni aramış açmamışsın demiş normal ınsanlar gibi ama konu sahibi zaten ne yapsalar altında bir şey arıcak böyle insanlar kendi düşüncelerini yansıtırlar net

Eğer annem düz psikopatlık yapmadıysa annemle küs olan kişiyle ben de eski ilişkimi sürdürmem gayet normal buluyorum. Ha o da kardeşim çocuğu oluyor diye tebrik ederim sizin görümceniz yine alttan almış bizzat sizi de aramış ama dönmemişsiniz. Sosyal sorumluluğunuz olan insanlara bir gün boyunca dönmemek bence hoş değil ve gayet kasıtlı duruyor mesela işyerinden biri olsa nezaketen dönerdiniz değil mi. Eşiniz de kabalık yapmamış dönmemişsin diye hoşnutsuzluğunu belirtmiş o da normal. Eşinizin hatırına size bir adım gelene bir adım atmalıydınız bence. Ha diyorsanız ben onunkileri iplemem o da benimkileri iplemesin önemli değil o zaman tamam. Ama yarın birgün eşiniz de sizinkilerin aramasına cevap vermezse birşey demeye hakkınız olmaz

Dönmemişsiniz aramaya bu yüzden gıcık olmuş olabilir doğru ya da değil tartışılır ayrıca kv nasıl anlattı bilmiyorsunuz. Eşlere şaşırmıyorum erkekler gazla calisiyor

Derim. Eşime k.v. k.peder (artık yok :( ) açmazsa neredeler, sorun varmı diye sorarım. Belki birşey oldu çünkü açarlar normalde.

Back
X