• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz ne düşünürdünüz

polii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
14
13
88
38
merhabalar. hemen konuya geciyorum.
esim ve cocugumla disari cikmis eve donuyorduk. yol ustunde bir marketten deterjan almamiz lazimdi. esim sen git al biz burda bekliyoruz dedi. bende hizlica markete girip detarjani aldim kasada sadece 3 kisi vardi onumde zaten cokta uzun surmedi cikmam. ciktigimda esim ve cocugum ortada yok yolun iki tarafına da bakmama rağmen. tel ariyorum acmiyor. defalarca aradim acaba çocuğuma bisey mi oldu acil bir yere mi gittiiler. elim ayagim titredi.burda beklesem gelirler mi acaba diye dusunuyorum. bulundugum sehirde aricak tanidik kimsemde yok. elimde poset sirtimda canta aglamakli oldum. dedim ki eve gidim en kotu sokakta oyle kalacagima evden aramaya devam edim. kosarak eve dogru giderken ilerde belli belirsiz esimin kazaginin renginden tanidim ama ileriyi cok net goremedigim icin cocugumu secemedim. emin olamadim ama o tarafa dogru kosmaya devam ettim esyalarla aglayarak. arada durup dinlenip tekrar kosarak yaklastim ki esim cocugun elinden tutmus (yaklastigim nokta eve yakin artik) eve gidiyorlar resmen. arkadan bagirdim donup bakti tabi haykirdim neden beklemedin sizi goremeynce deli oldum ariyorum acmiyorsunda napacagimi nereye gidecegimi şaşırdım dedim. Tel sessizde kalmis bizde yürüyorduk dedi. ne yürümesi eve gelmişsin zaten niye beklemedin dedim. sen gelirsin diye dusundum dedi. sen beklicegini soyledin nerden bilebilirim gittiginizi ordada bekleyebilirdim sizi saatlerce dedim . sonra evde biraz tartistik . beni bu kadar onemsiyorsun hic bisey soylemeden arkani donup gidecek kadar degerimi anladim bir daha benle konuşma sakin dedim ve küstük.
Siz olsaniz ne hissederdiniz ben mi yanlis dusunuyorum lutfen yazin .

Tek bir olaydan aşağıdaki düşüncelere sahip olmanız size de garip gelmiyor mu? Olaya çok kızmışsınız sanıırm bu yüzden. Eşinizde gerçekten dengesizlik yapmış.
. beni bu kadar onemsiyorsun hic bisey soylemeden arkani donup gidecek kadar degerimi anladim

Eşiniz pekte düşünceli sayılmaz ne bileyim klasik türk erkeği gibi geldi
Hani bilirsiniz bizimkiler biraz odundur
Haklısınız tabiki ama doğaları bu
Kendi adıma çevremde kibar düşünceli bir adam görünce şaşırıyorum
Karşınızda odun var sizde marangozsunuz
Yontun yontabileceğiniz kadar

Haklısınız ancak kusmeye gerek yokmuş.
Kocan o an dusunememis belli ki.
Telefonda sessizde kalınca ; olanlar olmuş.
Anın vermiş olduğu tedirginlikle tartisma olur ancak bunu genele yayarak kusluge çevirmek fazla çocukça sanki.
Zaten derdini,meramını anlatmissin.
Senin için değerim bu mu gibi cümleler biraz arabeske kaçmış 🤷

esim ve cocugumla disari cikmis eve donuyorduk. yol ustunde bir marketten deterjan almamiz lazimdi. esim sen git al biz burda bekliyoruz dedi. bende hizlica markete girip detarjani aldim kasada sadece 3 kisi vardi onumde zaten cokta uzun surmedi cikmam. ciktigimda esim ve cocugum ortada yok yolun iki tarafına da bakmama rağmen. tel ariyorum acmiyor. defalarca aradim acaba çocuğuma bisey mi oldu acil bir yere mi gittiiler. elim ayagim titredi.burda beklesem gelirler mi acaba diye dusunuyorum. bulundugum sehirde aricak tanidik kimsemde yok. elimde poset sirtimda canta aglamakli oldum. dedim ki eve gidim en kotu sokakta oyle kalacagima evden aramaya devam edim. kosarak eve dogru giderken ilerde belli belirsiz esimin kazaginin renginden tanidim ama ileriyi cok net goremedigim icin cocugumu secemedim. emin olamadim ama o tarafa dogru kosmaya devam ettim esyalarla aglayarak. arada durup dinlenip tekrar kosarak yaklastim ki esim cocugun elinden tutmus (yaklastigim nokta eve yakin artik) eve gidiyorlar resmen. arkadan bagirdim donup bakti tabi haykirdim neden beklemedin sizi goremeynce deli oldum ariyorum acmiyorsunda napacagimi nereye gidecegimi şaşırdım dedim. Tel sessizde kalmis bizde yürüyorduk dedi. ne yürümesi eve gelmişsin zaten niye beklemedin dedim. sen gelirsin diye dusundum dedi. sen beklicegini soyledin nerden bilebilirim gittiginizi ordada bekleyebilirdim sizi saatlerce dedim . sonra evde biraz tartistik . beni bu kadar onemsiyorsun hic bisey soylemeden arkani donup gidecek kadar degerimi anladim bir daha benle konuşma sakin dedim ve küstük.
Kesinlikle haklısın

Tek bir olaydan aşağıdaki düşüncelere sahip olmanız size de garip gelmiyor mu? Olaya çok kızmışsınız sanıırm bu yüzden. Eşinizde gerçekten dengesizlik yapmış.
aslinda bu cümleyi kurmamda sadece bu olay etkili olmadi daha baska yasanmisliklarda var ama bu olayda tuzu biberi oldu diyebilirim..

Tüm duygularınız ve tepkilerinizde haklısınız. Ama bence küsmeyin , barışın 🥲
Çünkü eşiniz kasti olarak yapmamıştır. Bazen bunu bilinçsiz şekilde yapabiliyor insanlar. Yanında çocuk falan durmamıştır, şöyle yürüyelim az derken dalmış olabilir. Böyle yazınca komik geliyor ama aynı şeyi bazen akrabalarım da görmüştüm. Bir yere giderken birini alacak oluyoruz, sonra "yavaştan yürüyelim, o gelir yetişir"diyorlar 😁 Telefonu gerçekten sessizde unutmuştur. Kötü olmuş, ben olsam bende kızar ve korkardım ama biraz zaman sonra geçerdi. Sizin de geçer zaten, uzatmaya gerek yok o yüzden. Hemen gidin yanına kendinizi ifade edin ve barışın ❣️

gercekten sinir bozucu bir durum ama cocuk beklememis olabilir, esiniz de yuruyup gitmistir cocuk oyalansin diye. tabi ki haber vermesi gerekir ama siz de cok tepki vermissiniz bence, aglamak haykirmak vs. belki hatirlamadiginiz bir travmaniz var ya da bi sey tetikledi sizi. soyleyin bi dahakine dikkat etsin, kendinizi de sakinlestirin.

Benim hep basıma geliyor. Oglan yerinde sabit durmadıgı icin asla babası ile bekledigi yerde bulamıyorum. Mutlaka haber verir ama. Vermezse bende meraklanırım.

Eve yakın bir yürüme mesafesiyse ben sorun etmezdim sanırım ama (kostugunuza göre uzak diye düşünüyorum) düşüncesizce davranmış eşiniz . En kötü sizin göreceğiniz bir yerde beklemeliydi.
Siz bu kadar telaşlı yazınca acikcasi gece vakti tek basiniza evden uzak bir yerde kaldığınizı düşündüm ben. Yazının devamında anladım olayı.

Back
X