- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nickmicksiz
Bir erkek o kadar zaman geçirdikten sonra neden uyumsuzuz gibi çeşitli sebeplerle yalnızca arkadaş kalmak ister? Uzun bir süreden bahsediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya uyumlu değilsiniz ya da yedekte başka biri vardır.Bir erkek o kadar zaman geçirdikten sonra neden uyumsuzuz gibi çeşitli sebeplerle yalnızca arkadaş kalmak ister? Uzun bir süreden bahsediyorum
Bir de sunu anlamadim.yalnızca arkadaş kalmak ister?
Bu kadar basit değil, nişanlıydık.Başta beğenmiş, hoşlanmış, sonra tanıdıkça uyumsuz olduğunuzu görmüş olamaz mı? Söylemiş zaten sebebini.
Nişanlıydık. :)Bir de sunu anlamadim.
Siz sevgiliydiniz ve bitirip mi arkadas kalmak istedi?
Yoksa zaten arkadastiniz da flort baslamisti sonrasinda iliskiye donmesin, arkadas kalalim mi dedi?
Birini bulmuş bu zamana kadar hiçmi anlamadıda uyumsuz olduğunuzu yenimi aklına gelmişBir erkek o kadar zaman geçirdikten sonra neden uyumsuzuz gibi çeşitli sebeplerle yalnızca arkadaş kalmak ister? Uzun bir süreden bahsediyorum
E yuh. Nisanlanana kadar nerdeymis akli?Nişanlıydık. :)
Baştan doğru düzgün anlat o zaman, insanlar da ona göre yorum yapsın, neyin taksidi bu? O kadar basit değilmiş, hey Allah'ım.Bu kadar basit değil, nişanlıydık.
Açık açık yazmak istemedim çünkü. Genel fikirleri merak ettim her konuda detay vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum. Türlü platformlarda yayınlanabiliyor neticede.Baştan doğru düzgün anlat o zaman, insanlar da ona göre yorum yapsın, neyin taksidi bu? O kadar basit değilmiş, hey Allah'ım.
Iyi de bu konuda olayin baglami cok fark ettiriyor.Açık açık yazmak istemedim çünkü. Genel fikirleri merak ettim her konuda detay vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum. Türlü platformlarda yayınlanabiliyor neticede.