• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne düşünürdünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nickmicksiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Bir erkek o kadar zaman geçirdikten sonra neden uyumsuzuz gibi çeşitli sebeplerle yalnızca arkadaş kalmak ister? Uzun bir süreden bahsediyorum

ne kadar uzun süre ?
demek ki başkası girdi devreye

Uzun sure ne kadar uzun sure mesela?

Yani tartışma, kavga gürültü giden bir iliskiyse artik yorulup uyumsuzuz bitsin diyebilir.

Ama ortada bir sorun yokken uyumsuzuz diyorsa muhtemelen bahane bulmuştur.

Başka birisini bulmuş olabilir, sizin yanınızda kendisini iyi hissetmiyor olabilir, kafa yapınızın uyuşmadığını düşünmüş olabilir ya da bunlar bahanedir tamamen canı öyle istediği için de olabilir. Keşke açıkca nedenini sorsaydınız.

Başta beğenmiş, hoşlanmış, sonra tanıdıkça uyumsuz olduğunuzu görmüş olamaz mı? Söylemiş zaten sebebini.

Baştan doğru düzgün anlat o zaman, insanlar da ona göre yorum yapsın, neyin taksidi bu? O kadar basit değilmiş, hey Allah'ım.
Açık açık yazmak istemedim çünkü. Genel fikirleri merak ettim her konuda detay vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum. Türlü platformlarda yayınlanabiliyor neticede.

İnsanlar evli iken boşanıyor .Kendisine sorsaydiniz niye bitirmiş nişan işini.O değil diyelim bir kadın da bir erkekten uyumlu değiliz farklılaştık yada duygularım bitti diyerek ayrılabilir.Tabiki bir taraf buna çok uzulebilir.Fakaf kiminle ilişki kurarsak kuralım karşımızdaki insanın yada bizim bunu bitirmeye hakkımız var .Zorla güzellik olmuyor .Canımız yansada bu böyle.Tutmaya yada tutunmaya çalışmak sizi sadece şu andan daha kötü yapar .

Açık açık yazmak istemedim çünkü. Genel fikirleri merak ettim her konuda detay vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum. Türlü platformlarda yayınlanabiliyor neticede.
Iyi de bu konuda olayin baglami cok fark ettiriyor.

Arkadas olarak gorusup florte donerken "uyumsuzuz" demek farklı, alti aylik ilişkide farkli, uc yillikta farkli, nisanlilikta farkli. Yani gelecek cevaplari etkiler nasil bir iliskinin bu sebeple bitirildigi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X