• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne düşünürdünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buna inanıp yoluna gideni bırakın.Yol sizinle ele ele yürümek için var .O yolda sizinle Elele gönül gönüle olmayacak sevgilininde nisanlininda eşinde lüzumu yok

İnsanlar evli iken boşanıyor .Kendisine sorsaydiniz niye bitirmiş nişan işini.O değil diyelim bir kadın da bir erkekten uyumlu değiliz farklılaştık yada duygularım bitti diyerek ayrılabilir.Tabiki bir taraf buna çok uzulebilir.Fakaf kiminle ilişki kurarsak kuralım karşımızdaki insanın yada bizim bunu bitirmeye hakkımız var .Zorla güzellik olmuyor .Canımız yansada bu böyle.Tutmaya yada tutunmaya çalışmak sizi sadece şu andan daha kötü yapar .
Nişan konusunda ben acele etmedim. Kendisi etti sonuç da tam da bu oldu. Ben sadece anlayamıyorum. Kimseyi zorla tutmuyorum isteyen gider yalnızca anlam veremiyorum bazı şeylere o kadar emek ve masraf yapılmışken. Umarım anlatabilmişimdir.

Açık açık yazmak istemedim çünkü. Genel fikirleri merak ettim her konuda detay vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum. Türlü platformlarda yayınlanabiliyor neticede.
Bu detayı vermeden kim sağlıklı yorum yapabilir ki?

Nişan konusunda ben acele etmedim. Kendisi etti sonuç da tam da bu oldu. Ben sadece anlayamıyorum. Kimseyi zorla tutmuyorum isteyen gider yalnızca anlam veremiyorum bazı şeylere o kadar emek ve masraf yapılmışken. Umarım anlatabilmişimdir.
Sorunun cevabı eski nişanlınız mı diyelim sadece kendisinde , erkekler açık açık bir şeyi demek yerine bahaneler sıralayabilirler.

Burada yazılan her yorum da ihtimal olarak yazılıyor ben de kesinliğini bilemem mesela. Sadece bu tarz davranışların sebeplerini merak ettiğim soruydu.

Sorunun cevabı eski nişanlınız mı diyelim sadece kendisinde , erkekler açık açık bir şeyi demek yerine bahaneler sıralayabilirler.
İşte merak ettiğim buydu teşekkür ediyorum

Ben acele ettiniz diye birşey yazmamisim.Okudum yorumumu.Masraf konusu önemli olmakla birlikte .Kimsenin yaşamından daha önemli degilki.O kadar masraf olurdu düğün olurdu .Bosanmada zahmetli .Ben gidenin niye gittiğine önem vermiyorum bence cehennemin dibine gidebilir .Her kadının görüşü.Gözümü beğenmez gider onu anlamaya çalışmam.Bana gelen önemli giden hızlı gitsin nereye gidiyorsa .

Ben acele ettiniz diye birşey yazmamisim.Okudum yorumumu.Masraf konusu önemli olmakla birlikte .Kimsenin yaşamından daha önemli degilki.O kadar masraf olurdu düğün olurdu .Bosanmada zahmetli .Ben gidenin niye gittiğine önem vermiyorum bence cehennemin dibine gidebilir .Her kadının görüşü.Gözümü beğenmez gider onu anlamaya çalışmam.Bana gelen önemli giden hızlı gitsin nereye gidiyorsa .
Haklısınız. Teşekkür ediyorum yorumunuz için

Nişanlılık döneminde aileler de işin içine giriyor. O telaş bazen dolduruşa gelinebiliyor. Nişanlınızın ailesi sizi sever miydi ? Onaylanan bir ilişki miydi? Çünkü nişanlıdan kaynaklı olsa herhalde o uzun zamanda anlar masrafa girmezdi diye düşünüyorum.

Bir erkek o kadar zaman geçirdikten sonra neden uyumsuzuz gibi çeşitli sebeplerle yalnızca arkadaş kalmak ister? Uzun bir süreden bahsediyorum
Bir neden aramaya gerek yok. İstemiyor demek ki. İnsanlar olmadığını düşündüğünde 3 çocukla eşlerinden ayrılıyorlar, nişandan dönmek ne kadar zor olabilir.
önünüze hayatınıza bakın, hiçbir erkek bu sorgulamayı bile haketmiyor.

Açık açık yazmak istemedim çünkü. Genel fikirleri merak ettim her konuda detay vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum. Türlü platformlarda yayınlanabiliyor neticede.
Öff.
Hem böyle bir konuda baştan nişanlılık gibi önemli bi detayı verme hem de yorum beğenmeyip "o kadar basit değil :)" de.
Flört ilişkisi ile nişan ilişkisine yapılan yorum aynı olabilir mi mesela?
Sonra da "detay vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum."
Adamla da iletişimi böyle kurduysan uyumsuz olduğunuzu düşünmesine şaşırmadım.

Öff.
Hem böyle bir konuda baştan nişanlılık gibi önemli bi detayı verme hem de yorum beğenmeyip "o kadar basit değil :)" de.
Flört ilişkisi ile nişan ilişkisine yapılan yorum aynı olabilir mi mesela?
Sonra da "detay vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum."
Adamla da iletişimi böyle kurduysan uyumsuz olduğunuzu düşünmesine şaşırmadım.
Hanımefendi, yorumda tartışmak istedim konuyu. Detay sorulduğu zaman cevap vermek istedim. Daha önce bu tarz sorulardan dolayı tanıdıklarımla ilgili sorunlar yaşadım. Bu siteyi kullanan yakınları vardı kulağıma geldi bazı anlaşmazlıklar hakkında soru sordum ve çok fazla içerik verdiğim için anlaşılır oldu. Daha fazla dikkat ederek özellikle Google arama motorunda direkt görünmemesi için dikkatli yazıyorum olay bu.

Nişanlılık döneminde aileler de işin içine giriyor. O telaş bazen dolduruşa gelinebiliyor. Nişanlınızın ailesi sizi sever miydi ? Onaylanan bir ilişki miydi? Çünkü nişanlıdan kaynaklı olsa herhalde o uzun zamanda anlar masrafa girmezdi diye düşünüyorum.
Seviyorlardı evet. Ama birden dedi ki evlilik çok saçma evlenmeme daha çok var yıllarca beklemek daha iyi. Söyledikleri çok karışık olduğu için ve tutarsız olduğu için tam olarak onu anlayamadım 1-2 sebep değil çok fazla şey saydı biraz sorumluluk kaçışı olarak anladım açıkçası.

Seviyorlardı evet. Ama birden dedi ki evlilik çok saçma evlenmeme daha çok var yıllarca beklemek daha iyi. Söyledikleri çok karışık olduğu için ve tutarsız olduğu için tam olarak onu anlayamadım 1-2 sebep değil çok fazla şey saydı biraz sorumluluk kaçışı olarak anladım açıkçası.
Yaşlarınız kaç ?

Nişan atıldı ise ailesi birşey dedi mi size
Ailesi hiçbir şey söylemedi sadece beni sorumlu tutmuşlar suçlama yaptığını düşünüyorum hiçbir olayı bilmedikleri için ben kötü oldum. Yeniden barışma gibi bir durum oldu planlamış gibi her şeyi aşama aşama kopardı ve şu an hazırlıkları da iptal etmedi. Ailesi sormuş ne yapacaksınız diye bakarız demiş. İşin daha can acıtan kısmı ise açık kapı bırakmak için iletişim kurmaya devam edelim demesiydi. Nişan olmayacak ama görüşeceğiz gezip tozacağız adı konmayacak... Hayatına da kimseyi almayı düşünmüyormuş biz de çok uyumsuzmuşuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X