• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne düşünürdünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailesi hiçbir şey söylemedi sadece beni sorumlu tutmuşlar suçlama yaptığını düşünüyorum hiçbir olayı bilmedikleri için ben kötü oldum. Yeniden barışma gibi bir durum oldu planlamış gibi her şeyi aşama aşama kopardı ve şu an hazırlıkları da iptal etmedi. Ailesi sormuş ne yapacaksınız diye bakarız demiş. İşin daha can acıtan kısmı ise açık kapı bırakmak için iletişim kurmaya devam edelim demesiydi. Nişan olmayacak ama görüşeceğiz gezip tozacağız adı konmayacak... Hayatına da kimseyi almayı düşünmüyormuş biz de çok uyumsuzmuşuz
Siz bu durumu kabul edecek misiniz masraf yapıldı diye? O kapıyı onun suratına çarpıp yol vermeyi düşünüyor musun?

Siz bu durumu kabul edecek misiniz masraf yapıldı diye? O kapıyı onun suratına çarpıp yol vermeyi düşünüyor musun?
Kabul etmedim zaten iletişimi sürdürmedim daha fazla. Bitirmek istemesini anlarım anlaşamıyosak bitirmek en doğal hakkı ama ben sadece alay eder gibi oynamasını anlamıyorum vicdanen içi rahat olmadığı için kapıyı tam kapatmak istemiyor o da farkında ve zaten tüm olanları bir araya toplayınca hiçbir zaman nişanlılık evlilik düşüncesi olmadığını anlamış oldum. Daha nişanda bile gergindi :(

Kabul etmedim zaten iletişimi sürdürmedim daha fazla. Bitirmek istemesini anlarım anlaşamıyosak bitirmek en doğal hakkı ama ben sadece alay eder gibi oynamasını anlamıyorum vicdanen içi rahat olmadığı için kapıyı tam kapatmak istemiyor o da farkında ve zaten tüm olanları bir araya toplayınca hiçbir zaman nişanlılık evlilik düşüncesi olmadığını anlamış oldum. Daha nişanda bile gergindi :(
Ben sizinle başkabir kadın arasında karar veremediğini düşünüyorum. Üzülmenizi hiç istemem umarım çok güzel yollara açılır kapılarınız

İnsanlar vakit geçirdikçe birbirlerini tanıyorlar anlaşamayacağınızı düşünmüştür belki

Ben sizinle başkabir kadın arasında karar veremediğini düşünüyorum. Üzülmenizi hiç istemem umarım çok güzel yollara açılır kapılarınız
Evet benim de aklıma gelmişti bu ne yazık ki. En son ayrılık kararı için konuştuk telefonda sağlıklı konuşamıyoruz gel adam akıllı konuşalım dedim birden telefonla gitti tuvalete kısa sürede de çıktı. Böyle huyu yoktu suçlamak da istemedim ama konuştuğu birisi belki vardır

Hep öyle olur zaten. :) neyse yakında çıkar kokusu.
Sosyal medyadan beni saklaması, hesapları kapatmamız hepsinin özetiydi. Kalıcı bi yerim olsa eskilerinde yaptığı gibi benimle anlarını paylaşırdı. Kendi aptallığıma üzülüyorum başka bir şey değil. Ciddi yıprandım ve tüm bu olanlara rağmen hala kör olmak da benim suçumdu. Neyse ki sağlam tecrübe oldu teşekkür ederim yorumlarınız için 🙏

Sosyal medyadan beni saklaması, hesapları kapatmamız hepsinin özetiydi. Kalıcı bi yerim olsa eskilerinde yaptığı gibi benimle anlarını paylaşırdı. Kendi aptallığıma üzülüyorum başka bir şey değil. Ciddi yıprandım ve tüm bu olanlara rağmen hala kör olmak da benim suçumdu. Neyse ki sağlam tecrübe oldu teşekkür ederim yorumlarınız için 🙏
Önceki konularınıza baktım bu adam size hiçbir zaman değer vermemiş zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X