- Konu Sahibi esmeralda_2286
Merhaba Arkadaşlar,
Herkes iyi hafta sonları dileyerek sorunumu anlatmak istiyorum.
7 aydır devam eden bir ilişkim var. Herşey güzel ilerliyor.
Ben avrupa yakasında , sevgilim ise anadolu yakasında oturuyor ikimizde çalışıyoruz izin günlerimiz denk geldikçe bütün günü birlikte geçiriyoruz.(değişken olduğu için her hafta denk gelmiyor) Ancak bazı haftalar görüşemediğimiz oluyor ve her seferin de ben senin yanına gelecem akşam diyor ... ama gel gelelim ki ne zaman gelecek olsa hastalanıyor.yada bi aksilik oluyor
Geçen sefer midesi ağrıdı
bir kere babası hastalandı
bugünde grip olmuşum hiç halim yok dedi.
arada başka sebepler de var dı ama hatırlamıyorum.
gerçekmidir? bu kadar mı aksilik olur? hepsi tesadüf mü bu soruları sormaktan kendimi alamıyorum.
Siz olsanız ne düşünürsünüz?:2:
İstanbullular bilirler , anadolu yakasından avrupa yakasına metrobüs ile ulaşım var ama kendisi metrobüse binmeyi de sevmiyor bunu biliyorum
her buluşmadan ben anadolu yakasına geçiyorum. acaba bu mu sorun , bu olsa bile beni görmek için bunu sorun etmemesi gerekmez mi ?
Şimdi kasıtlı mı , yoksa tesadüfi mi? fikirleriniz neler ?:44:
benim bozulduğumu anlayınca istersen geleyım bak üzülme diyor .( nasılsa gelme dıyeceğimi bile bile)
yorumlarınızı bekliyorum , uzun oldu k bakmayın.
herkese sevgiler.:13:
Herkes iyi hafta sonları dileyerek sorunumu anlatmak istiyorum.
7 aydır devam eden bir ilişkim var. Herşey güzel ilerliyor.
Ben avrupa yakasında , sevgilim ise anadolu yakasında oturuyor ikimizde çalışıyoruz izin günlerimiz denk geldikçe bütün günü birlikte geçiriyoruz.(değişken olduğu için her hafta denk gelmiyor) Ancak bazı haftalar görüşemediğimiz oluyor ve her seferin de ben senin yanına gelecem akşam diyor ... ama gel gelelim ki ne zaman gelecek olsa hastalanıyor.yada bi aksilik oluyor
Geçen sefer midesi ağrıdı
bir kere babası hastalandı
bugünde grip olmuşum hiç halim yok dedi.
arada başka sebepler de var dı ama hatırlamıyorum.
gerçekmidir? bu kadar mı aksilik olur? hepsi tesadüf mü bu soruları sormaktan kendimi alamıyorum.
Siz olsanız ne düşünürsünüz?:2:
İstanbullular bilirler , anadolu yakasından avrupa yakasına metrobüs ile ulaşım var ama kendisi metrobüse binmeyi de sevmiyor bunu biliyorum

Şimdi kasıtlı mı , yoksa tesadüfi mi? fikirleriniz neler ?:44:
benim bozulduğumu anlayınca istersen geleyım bak üzülme diyor .( nasılsa gelme dıyeceğimi bile bile)

yorumlarınızı bekliyorum , uzun oldu k bakmayın.
herkese sevgiler.:13: